sveikos
jau Hayden ,,mergaitė'' pas mane
(bibliotekinė)
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 13, 19:39)
Beje, noriu priminti, merginos, kai turėsit daugiau laiko, pradėkim po truputį dėliotis šių metų savo TOP'us. Pamenat, diskutavom, kad būtų įdomu metams pasibaigus juos pastudijuoti.
aš dar nerašysiu, nes skaityt galvoju per atostogas nemažai, tad, kas žino, gal nors viena bus verta mano sąrašo
jei niekas kitas neįdės top'ų į blog'ą (nes kiek pamenu, planavom tai daryti), tai pasistengsiu savaitgalį tai padaryti, nes dabar užsivertusi mokslais
QUOTE(amber123 @ 2010 12 13, 20:47)
Ar daug yra skaiciusiu Meistras ir Margarita Bulgakovo?
kazkaip pamasciau, kad turbut reiktu perskaityt sita knyga.. ar lb sunki?
neskaičiau, bet norėčiau.
QUOTE(sphinx @ 2010 12 14, 18:26)
Gal kas skaitėt šias knygas ir galit įspūdžiais pasidalint?
[b]Joanne Harris "Džentelmenai ir žaidėjai"
man šita labai patiko
QUOTE(Papugele @ 2010 12 14, 18:35)
Galvoju jei jau panirom i prisiminimus , gal pasigiriam ka esam sukaupe neskaityto kitiems metams (na nors pacias paciausias, jei spresti pagal mane, nes kruva jau laukia iki lubu)
šiuo metu turiu šias : Grisham Kalėdų nebus, numylėtieji kaulai, įsileisk mane, Orwell gyvulių ūkis, Hayden mergaitė, Hesse Po ratu, Užkalnio Kelionių istorijos, Džiulė ir Džiulija, Nusikaltimas ir bausmė, Diujis: katinas apvertęs pasaulį aukštyn kojom, noriu tik tavęs , tebeskaitoma M. Jackson biografija. Dar yra laukiama viena rezervuota
jei ką, visos iš bibliotekos
aišku, žadu keletą iš jų perskaityti šiais metais, bet tikriausiai suprantama, kad visų neperskaitysiu net ir turėdama atostogas
nežinau, ar minėjau savo pasižadėjimą kitiems metams?
Namuose neturėsiu daugiau nei trijų knygų vienu metu (bibliotekinių)
Mane prižiūrės
tik įdomu, kiek laiko laikysiuos jo