Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *44 Namučiai...

QUOTE(Papugele @ 2010 12 13, 21:31)
Negasdink tu, kurios sumokejo uz sita knyga 40 lt biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2010 12 13, 21:24)
Saunus pirkiniai  thumbup.gif

Dekui drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 13, 20:20)
oi tau gerai, kad taip man būtų skaitau skaitau ir taip visos wau.
Dabar tai viena wau ir paskui serija vidutiniokių smile.gif

ai dabar jau skaitau ir ne super dominancia knyga, o seniau imdavau tik po ilgo mastymo ar bus ji man idomi ar ne.. tai del to dazniausia nelikdavau nusivylus biggrin.gif
aciu uz komentarus apie Meistras ir Margarita drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 13 gruodžio 2010 - 22:14
Ir labai ieškau vienos grožinės knygos, bet jau mažai vilties man ją surasti verysad.gif Nes turbūt jau pas nieką nėra knygų 1997 metų leidimo? g.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 13 gruodžio 2010 - 22:23
QUOTE(Mona187 @ 2010 12 13, 22:06)
Gal nepastebėjau. O kada tas buvo?

Minėjau ją ir ieškojau jos jau seniai. O mano mini atsiliepimas buvo matyt lapkričio pabaigoje (gali paieškot per paiešką).

QUOTE(Mona187 @ 2010 12 13, 22:13)
Ir labai ieškau vienos grožinės knygos, bet jau mažai vilties man ją surasti verysad.gif Nes turbūt jau pas nieką nėra knygų 1997 metų leidimo g.gif  verysad.gif

sena.lt ir senų knygų knygynuose galima rasti netgi 1974m. knygas, tai 1997m. tikrai palyginus apynaujė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 13 gruodžio 2010 - 22:25
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 13, 22:24)
Minėjau ją ir ieškojau jos jau seniai. O mano mini atsiliepimas buvo matyt lapkričio pabaigoje (gali paieškot per paiešką).
sena.lt ir senų knygų knygynuose galima rasti netgi 1974m. knygas, tai 1997m. tikrai palyginus apynaujė.

Ie6kojau ten, tai nieko nedavė, tik liepė įkelti skelbimą, kad jos ieškau, ir tuo pasibaigė. Buvau radus kitoj vietoj, bet ten ilgai buvau neprisijungus, neatsakiau, ir pardavė tą knygą kitam žmogui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 12 13, 22:39)
Ie6kojau ten, tai nieko nedavė, tik liepė įkelti skelbimą, kad jos ieškau, ir tuo pasibaigė. Buvau radus kitoj vietoj, bet ten ilgai buvau neprisijungus, neatsakiau, ir pardavė tą knygą kitam žmogui verysad.gif

Gal dar surasi, nenuleisk rankų mirksiukas.gif
Aš kai kurių knygų ilgiau nei pusę metų ieškojau, ir rezultatas - jas turiu thumbup.gif (nors buvo kur kas senesnės).
Gali įdėti skelbimą, kad jos ieškai ir SM (grožinės literatūros išparduotuvėje).
Atsakyti
Ar galėsiu 45 temelę kurti? bigsmile.gif idėjos gimsta naktimis lotuliukas.gif
Atsakyti

Labas rytas mirksiukas.gif

Baigiau vakar Patricia Cornwell "Grobuonis". Iš esmės tai neturiu ką pasakyt apie šią knygą. Jokio sakinių, veiksmų, įvykių vientisumo. Skaitai ir nesupranti ką po velnių skaitai, kažkokia makalynė, nėra normalaus, gražaus, aiškaus dėstymo. Kaip ir numaniau, visa atomazga sumalta į paskutinius knygos puslapius, visi staiga tampa baisiai pastabūs ir ima matyti tas detales, kurių nematė iki tol, pradeda netikėtai aiškinti "iš oro" blogiuko elgesio motyvus ir priežastis, užsimindami šiek tiek apie jo gyvenimą, vaikystės traumą. Ir visa tai sutalpinama į paskutinius kokius 10 puslapių. Nu šlamštas, totalus šlamštas visais atžvilgiais. Tikrai nerekomenduočiau ir niekam nesiūlyčiau skaityti.

Dabar paėmiau kitą tos pačios autorės knygą "Žiauru ir neįprasta". Turiu pasakyti, kad sakinių, kalbos atžvilgiu jau visai kitas reikalas, akys labai lengvai slydo tekstu ir niekas nekliuvo. Net pati nusistebėjau kodėl. Pažiūrėjau ar abiejų knygų vertėjas tas pats. Ogi ne, abi knygas vertė skirtingi žmonės. Todėl matyt dalis pirmosios knygos neįdomumo ir neaiškumo tenka visgi nekokiam vertimui. Tačiau, ir siužetas bei pats istorijos dėliojimas taip pat prie to blogio prisideda. Perskaitysiu, parduosiu (jei kas pirks) ir pamiršiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 14 gruodžio 2010 - 07:01
Palaikom špygas ir linkim sau ir Fati sėkmės egzaminuose laugh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 12 13, 18:13)
Kiek pamenu, čia niekas neskaito tokių knygų, tai įdėsiu tik nuorodą  smile.gif

Beje, tai 50-ta perskaityta knyga nuo sausio 1d.  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Mary Higgins Clark
„Nesidairyk atgal“

As irgi tokias knygas skaitau ax.gif Visas lietuviskai isleistas esu perskaicius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 13, 22:06)
Norėčiau perskaityti dar kažką panašaus. Ir labai noriu pamatyti  šios knygos ekranizaciją (tik bėda, jei teisingai supratau, ar nebus ekranizacija ispanų kalba g.gif doh.gif )
Taigi jei kas nors žinot dar kažkokių panašių knygų, garsiai šaukit smile.gif

Tikrai rasi ir su kitokiu įgarsinimu. rusiškai ar angliškai, gal net lietuviškai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif . Jau jaučiu kaip šventės kvėpuoja i nugara lotuliukas.gif , nes tik spėju suktis ax.gif .
Katilina gerai mane pataisei su tuo filmu, ale pasirodo ir tokiame amziuje galima stipriai nusikliedeti lotuliukas.gif , nors sventai tikejau ka rasiau ax.gif . O uz knygos atsiliepima aciu, man reikejo tiesiog zinoti ar tikrai taip sunkiai ji skaitosi, kaip visi sneka. Bet pasirodo tikrai ne, pasak taves. Skaitau visokia literatura, manau bus iveiksiu ir Camiu.

Geros savaites visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 14, 08:14)
Palaikom špygas ir linkim sau ir Fati sėkmės egzaminuose laugh.gif

Laikom laikom drinks_cheers.gif

QUOTE(marakeš @ 2010 12 14, 09:48)
Tikrai rasi ir su kitokiu įgarsinimu. rusiškai ar angliškai, gal net lietuviškai smile.gif

Na reiks dar paieškoti. Tuo metu, kai perskaičiau knygą, ir ieškojau, neradau unsure.gif Bet aš dabar esu prisiregistravusi praktiškai tik seeders.lt, o ten filmų pasiūla neypatinga unsure.gif

Va įdedu žadėtas foto su Fati dovanotais rankdarbiais:
user posted image
Atsakyti