Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga,

Apklausa: Artėja Kalėdos, visi sukame galvas, kokiomis dovanomis pradžiuginti artimuosius. Žinoma, kad pati dovanų norėtum gauti... mylimą aktorių (-ę)! O ką jam (jai) dovanotum tu? (41 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Lekiu ruosti i arba, uzsisedejau
susimatysim user posted image
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

QUOTE(antajo @ 2010 12 16, 01:11)
oi kokia nesaldi ta uzdrausta meile biggrin.gif

irnesakyk.gif Dziaukis tu juo, kol kas man jis antram plane.
Dabar toks Tomas labiau patinka wub.gif biggrin.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 16, 05:29)
Ziurim mirksiukas.gif

Water for Elephants Movie Trailer

thumbup.gif pagaliau...
Koks ten Robke grazus.... ax.gif
Atsakyti
Hi... 4u.gif

Oi koks Robertas DRAMBLIU filme grazus heart.gif

Del dovanu man tai tas pats, svarbu, kad Jums gerai butu, as galiu komentuot ir atidaryta ir dar ne... tongue.gif Pas mane ne komentaruose esme,o pacioj dovanoj. Na ir siaip esme ne 2011 bet dovanoj, visiskai mano stiliaus (as jus iskart nuteikiu ko tiketis... ) rolleyes.gif

Gerai mergytes, varaus as su TRIM vaikais i darza, sventes svest.... ***** atsikele visi pikti... blynu prikepiau, gal kai pavalgys pralinksmes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 12 16, 08:24)
Nika vaisinkis  mirksiukas.gif

Ooooooooooooooooo ax.gif Niam niam 4u.gif Paliksiu, kad biski pastovetu, nes noriu patirpusiu bigsmile.gif
Atsakyti
Tai sian meetinames bigsmile.gif
19:30 centro baras.. vel II aukste? 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

su kavike taip gerai susiziurejo trileris.. Manau idomus bus ir filmas.. kazi kada pas mus prades rodyt.. busim atsilikeliai ar kaip visi normalus zmones biggrin.gif

Atsakyti
labas rytas, aš grįžau. nu ne dabar, pirmą. einu su vaiku apsitvarkysiu ir paskaitysiu.
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 16, 04:29)
Labas rytas 4u.gif
Pagaliau......sulaukeme thumbup.gif
Ziurim mirksiukas.gif
http://www.youtube.c...h?v=CiNVZLwHbLc
Pasiziurejau ir gal del muzikos, gal del Roberto, o gal todel, kad cirkas visada primena vaikyste, sirdi taip suspaude... verysad.gif  ax.gif
Laukiu filmo biggrin.gif

labai fainas treileris, tikrai ziuret filma noris wub.gif o Reese, kokia jame wub.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Tai, sakot, mytinatės šiandien bigsmile.gif
Gražūs drambliai!
Atsakyti
Daiva, Džimutė ir Nika paėmė ir sujaukė mano visus planus nuo pat ryto biggrin.gif Neišpakavus tart žodį..Taigi man viską pergalvot reikia....O aš tai buvau pasiruošus kalbą, kai žmogus mato : kad suprastų kas ir prie ko biggrin.gif ir kodėl taip biggrin.gif

O aš dovanos dar nebaigiau..Jaučiat...Bet pabaigsiu..Grįšiu iš darbo ir pabaigsiu ir gausis taip, kaip ir planavau...

Atsakyti
as jau minejau, kad siandien taip sutapo su meeto diena, kad yra mano seses ir brolio gimtadienis (ne dvynuku laugh.gif ). tai ta proga sukuriau po eilerastuka (nes intike nesamones ir visi girdeti).
broliui:
Per sniega, per pusnynus,
Per pievas ir pusynus,
Klampoju ir virstu,
Tau dovana nesu!!!

ir sesei:
Kabo panosej varvekliai,
Salta blecha kaip Kamciatkoj,
Nu bet kaip grazu ir faina
Gimce tavo kai ateina!!!

laugh.gif

taip pat siandien musu buvusios ligoniukes Lamellos gimtadienis!!!

vanduo drambliams plakatas wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 16 gruodžio 2010 - 12:21
egliosha, man visi tavo postai buna thumbup.gif . Labai idomu skaityti ka tu ir kaip parasai, o eiles tai jega...sava kuryba...kas gali buti geriau 4u.gif
Gal zinai kur Lamella lankosi, na kokioje temoje, tai mes pulku sugriusime ja sveikinti.... biggrin.gif
Atsakyti