Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 15

QUOTE(Nimbamedė @ 2011 01 03, 10:42)
ar nieks nezino, ar nieks nenori padet nes tingi? g.gif  biggrin.gif

jei jau norite pagalbos, tai sugebėkite ir informaciją pateikti >> koks failo formatas? .avi, .mkv ir t.t.

jei DVD negroja,reiškia jis nesugeba nuskaityti tuo formatu įrašyto failo. Ant kiekvieno DVD yra surašyti failų tipai, kuriuos tas DVD nuskaito...

Reikia sukonvertuoti failą į "tinkamą" formatą, tam naudokite konverterį (rekomenduoju Total Video Converter)
Atsakyti
Sveiki, susidūriau su viena problema. Kai įsijungiu kompiuterį, mano monitoriaus vaizdas timpčioja, ganėtinai smarkiai. Kuo labiau kompiuteris "įšyla" tuo mažiau vaizdas timpčioja. Pati mastau, kad taip gali būti dėl vaizdo plokštės, o kaip jūs galvojate? Bei jeigu jau čia vaizdo plokštės kaltė tai kiek normali vaizdo plokštė kainuotų?
Atsakyti
rytas protingesnis uz vakara smile.gif susiprotejau kad mano dvd .mkv formato neskaito. tad bandziau keisti i .avi formata.ta procedura truko ilgokai, tad susinervinus nusprendziau is naujo atsisiusti faila tinkamu man formatu doh.gif

bet vistiek aciu uz tai kad pradejot minti apie formatus .avi, .mkv, it t.t., dabar pries siusdamasi zinosiu kad i tai demesi atkreipti smile.gif

maiklas, jei cia visi susirinktu tiek daug ismanantys apie kompiuterius, tai ir temos tokios nebutu biggrin.gif o kai zmogus nesuprantu kompiuteriuose, tai ir klausima neaiskiai galima suformuluoti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki,sesuo nusipirko kompa,tik parsivezus namo kompas pradejo isijungineti kas 10,5,20 minuciu.itare gedima.isveze tvarkyti i garantini.esme tame,kad nieko nerado,kompas veikia gerai.kiek kur veze pajungti,visur veikia be problemu,o pas ja issijungineja doh.gif elektros srove normali,buvo elektrikas atvaziaves is el tinklu,patikrino,sako jog viskas tvarkoj g.gif bet kompas vistiek issijungineja blink.gif

kas galetu buti,ir kodel?
monitoriu irgi tikrino,viskas tvarkoj ax.gif zodziu sese nevilty biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2011 01 03, 14:13)
maiklas, jei cia visi susirinktu tiek daug ismanantys apie kompiuterius, tai ir temos tokios nebutu biggrin.gif o kai zmogus nesuprantu kompiuteriuose, tai ir klausima neaiskiai galima suformuluoti  mirksiukas.gif

Visiškai teisingai, tačiau tada tiems žmonėms, kurie prašo pagalbos, nevertėtų rašinėti štai taip >>> "ar nieks nezino, ar nieks nenori padet nes tingi?"

Aš, kiti manau taip pat, nesėdi ištisai SM ir padeda tada, kada gali ... cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Multiki @ 2011 01 03, 13:52)
Sveiki, susidūriau su viena problema. Kai įsijungiu kompiuterį, mano monitoriaus vaizdas timpčioja, ganėtinai smarkiai. Kuo labiau kompiuteris "įšyla" tuo mažiau vaizdas timpčioja. Pati mastau, kad taip gali būti dėl vaizdo plokštės, o kaip jūs galvojate? Bei jeigu jau čia vaizdo plokštės kaltė tai kiek normali vaizdo plokštė kainuotų?

gali būti ir monitoriaus, ir vaizdo plokštės kaltė.

Normali plokštė << čia priklauso nuo poreikių ir kišenės, be to , ar laptopo ar stacionaraus. Įveskite į google "vaizdo plokštės kaina" ir išmes jums puslapius pasiskaityti smile.gif pvz: http://www.kompiuter...aizdo-plokstes/

o čia truputį galite apsišviesti apie "vaizduškes" >> http://www.geimeris.com/?page_id=13
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 03 sausio 2011 - 14:10
QUOTE(maiklas @ 2011 01 03, 14:16)

Normali plokštė << čia priklauso nuo poreikių ir kišenės, be to , ar laptopo ar stacionaraus.  Įveskite į google "vaizdo plokštės kaina" ir išmes jums puslapius pasiskaityti smile.gif pvz: http://www.kompiuter...aizdo-plokstes/

o čia truputį galite apsišviesti apie "vaizduškes" >> http://www.geimeris.com/?page_id=13

Dėkoju už atsakymus ir pagalbą, o plokštės tai reikėtų stacionariam kompiuteriui. Be to kai paklausiau draugų tai sako, kad ekrano trūkčiojimas gali būti dar ir nuo garso kolonėlių, sukeliamas, nes jos arti monitoriaus. Ar taip irgi gali būti?
Atsakyti
QUOTE(Multiki @ 2011 01 03, 16:31)
Dėkoju už atsakymus ir pagalbą, o plokštės tai reikėtų stacionariam kompiuteriui. Be to kai paklausiau draugų tai sako, kad ekrano trūkčiojimas gali būti dar ir nuo garso kolonėlių, sukeliamas, nes jos arti monitoriaus. Ar taip irgi gali būti?

man stacionaraus kompiuterio ekranas trukciodavo nuo radijo, kuri laikydavau salia monitoriaus.
Atsakyti
Sveiki, mano antivirusinė avira galioja iki sausio 9d. (nemokama versija). Ar nėra galimybių jos kaip nors pratęsti, ar jau kitą antivirusinę reikia instaliuot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy* @ 2011 01 04, 08:32)
Sveiki, mano antivirusinė avira galioja iki sausio 9d. (nemokama versija). Ar nėra galimybių jos kaip nors pratęsti, ar jau kitą antivirusinę reikia instaliuot?  unsure.gif

pirkite pilną versiją arba ieškokite "vaistų" internete smile.gif Google gerai padeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2011 01 03, 15:02)
sveiki,sesuo nusipirko kompa,tik parsivezus namo kompas pradejo isijungineti kas 10,5,20 minuciu.itare gedima.isveze tvarkyti i garantini.esme tame,kad nieko nerado,kompas veikia gerai.kiek kur veze pajungti,visur veikia be problemu,o pas ja issijungineja doh.gif elektros srove normali,buvo elektrikas atvaziaves is el tinklu,patikrino,sako jog viskas tvarkoj g.gif bet kompas vistiek issijungineja blink.gif

kas galetu buti,ir kodel?
monitoriu irgi tikrino,viskas tvarkoj ax.gif zodziu sese nevilty biggrin.gif

g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2011 01 04, 11:42)

o tu nuvaryk ten ir pati ivertink situcija
nes nu maža realių faktų dar iš antrų lūpų
aš jai čia pradėsiu visas paranojas spėlioti paskui išvis žmogus užsinorės ismėsti ta kompa
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2011 01 04, 12:46)
o tu nuvaryk ten ir pati ivertink situcija
nes nu maža realių faktų dar iš antrų lūpų
aš jai čia pradėsiu visas paranojas spėlioti paskui išvis žmogus užsinorės ismėsti ta kompa

buvau ten,nebuciau macius,neklausciau biggrin.gif buvo pas mane atsivezus kompa,veikia be priekaistu 4u.gif
visi kiti prietaisai namie veikia gerai,junge ir kitam kambary,ir virtuvej,vistiek issijungineja,tik kompas uzsikrauna,ir issijungia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 04 sausio 2011 - 11:54