Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 15

QUOTE(muosee @ 2011 04 10, 08:02)
Nezianu ar cia pataikaiu. bet turiu mini loptopa dell. Kokiu  budu imanoma ir as isvis imanoma padidinti jo atminti. Nes siuo metu labai maza isisinstalaivo windows. Kokia mazdaug atmintes galetu buti kaina.Labai dekinga busiu uz atsakyma. Nes kompa turiu o naudoti negaliu nervinaaa  doh.gif

Instaliuokite Ubuntu Netbook Edition, galbūt ir nieko pirkti nereikės wink.gif
Atsakyti
Sveiki, ar niekas nesusidurete su ShoppyBag, gavau is drauges ale pakvietima, aisku smalsumas nugalejo ir automatu is kompo isejo viesiems adresatams pakvietimai, nu s.... , pakui is nepazystamu zmoniu pradejo eit laiskai ale , kad itrauke i draugus, ir kaip uzsiuko... ar cia virusas, ar kas, kaip sustabdyt, svarbiauisa kad daug kam smalsu ir atidaro, dar klausia ka cia gero atsiunciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(terminatorius @ 2011 04 10, 16:57)
zinoma padeda ... nes jei intel procesorius, tai jei jis kaista, tada leciau apdoroja informacija
su everest programa (galetu buti naujiausia arba nors 5.5 versija .....) pasiziuresi temperatura ant CPU
normali temperatura: 20-40 C
pakenciama: iki 50 (galetu but maziau)
daugiau negu 60 C tai jau daug ... sad.gif

gal galima konkrečiau kur čia reikia pažiūrėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2011 04 12, 19:19)
gal galima konkrečiau kur čia reikia pažiūrėt  blush2.gif

persisiuskit everest programa
po to instaliuojat
po to atsidarot, soniniame meniu rasit kompiuteris
po to daviklai
prie cpu rasys laipsnius wink.gif
Atsakyti
Man iskilo klausimas, kaip per wi-fi telefonu namie prisijungti prie interneto.

Gal galite placiau nupasakoti, kaip butent prisijungti, nes pas mane namie bevielis internetas, bet per telefona neprijungia, gal kokiu nustatymu ar kodu reikia. Patarkit kas zinot.

Ir dar. Ar naudojantis wi-fi as mokesiu tele2, ar teo uz interneta?
Atsakyti
QUOTE(Lexa @ 2011 04 17, 16:32)

uz teo arba uz nieka biggrin.gif jei voksi is kaimynu biggrin.gif
seip tai kai kurie routeriai turi koda, kadangi tai teo tai jis tikrai tures koda smile.gif
todel greiciausiai prie jo neprisijungiat smile.gif

parasykite koks routerio modelis gal rasiu manuala taip pasikeisti i prieinama koda wink.gif nes buna skaiciukai nuliukai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo terminatorius: 17 balandžio 2011 - 17:43
QUOTE(Lexa @ 2011 04 17, 17:32)
Man iskilo klausimas, kaip per wi-fi telefonu namie prisijungti prie interneto.

Gal galite placiau nupasakoti, kaip butent prisijungti, nes pas mane namie bevielis internetas, bet per telefona neprijungia, gal kokiu nustatymu ar kodu reikia. Patarkit kas zinot.

Ijunkite telefone Wi Fi ir nustatymuose ziurekite kokiu gaudo tinklus. Pasirenkat savo, suvedat apsaugos koda ir viskas. Na, bent jau pas mane taip...po to jau nieko nereikia suvedineti, jei pazymite, kad ta tinkla isimintu. Automatiskai jungsis tik ijungus WiFi.
Berods TEO routeriuose kodas buna parasytas dezutes apacioje... Nors galiu ir klysti, nesinaudoju tokiu.
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 04 17, 18:04)
Ijunkite telefone Wi Fi ir nustatymuose ziurekite kokiu gaudo tinklus. Pasirenkat savo, suvedat apsaugos koda ir viskas. Na, bent jau pas mane taip...po to jau nieko nereikia suvedineti, jei pazymite, kad ta tinkla isimintu. Automatiskai jungsis tik ijungus WiFi.
Berods TEO routeriuose kodas buna parasytas dezutes apacioje... Nors galiu ir klysti, nesinaudoju tokiu.

ant TEO Pirelli yra kodas ir ant dėžės ir ant routerio dugno (tipo,kaip bar kodas).Ten ilgas skaičių/raidžių derinukas.

...man priminėt...prieš kokį dešimtmetį kai pirkom laptopą (tada gan solidų) ir važiavom automobiliu Vilniaus gatvėm, vežėmės tą noutbuką... Vyras sako, įsijunk, pažiūrėk kiek "lochų" (atsiprašau). Ir tikrai, jokios apsaugos smile.gif , junkis prie bet ko...Kol važiavom Kalvarijų, Žirmūnų gatvėmis, -tai gal 20-30 laisvos prieigos taškų buvo...Dabar tai jau taip nebūtų schmoll.gif
Šiaip, istorija atgimė... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 17 balandžio 2011 - 18:22
tai ant daugeliu routeriu taip buna wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2011 04 17, 19:11)
ant TEO Pirelli yra kodas ir ant dėžės ir ant routerio dugno (tipo,kaip bar kodas).Ten ilgas skaičių/raidžių derinukas.

...man priminėt...prieš kokį dešimtmetį kai pirkom laptopą (tada gan solidų) ir važiavom automobiliu Vilniaus gatvėm, vežėmės  tą noutbuką... Vyras sako, įsijunk, pažiūrėk kiek "lochų" (atsiprašau). Ir tikrai, jokios apsaugos  smile.gif , junkis prie bet ko...Kol važiavom Kalvarijų, Žirmūnų gatvėmis, -tai gal 20-30 laisvos prieigos taškų buvo...Dabar tai jau taip nebūtų  schmoll.gif
Šiaip, istorija atgimė... smile.gif

smile.gif buna ir dabar... Pas mane kazkur kaiminysteje pora tokiu matyt gyvena. Tik gaila, kad signalas labai silpnas. Bet pernai vasara per audras, kai dingo pas mane internetas, tai isgelbejo tie kaimynai...bent jau Skype pasijungti uztekdavo ir to silpno signalo biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti