Sveiki,
reikėtų pagalbos... turiu ASUS M50Vn su Windows Vista Home Premium. Yra įmontuotas mikrofonas. Kažkada jis mane labai nervino ir atjungiau per nustatymus. Dabar niekaip negaliu įjungt atgal. Naudojantis Skype arba messengeriu išmeta kad "nėra garso plokštės arba ji nepajungta", bet garsas yra, tik mikrofonas neveikia. Gal netyčia kokius driverius pašalinau? kur jų rast? nes su driveriais aš žalia.. iš anksto labai dekoju už pagalbą..
reikėtų pagalbos... turiu ASUS M50Vn su Windows Vista Home Premium. Yra įmontuotas mikrofonas. Kažkada jis mane labai nervino ir atjungiau per nustatymus. Dabar niekaip negaliu įjungt atgal. Naudojantis Skype arba messengeriu išmeta kad "nėra garso plokštės arba ji nepajungta", bet garsas yra, tik mikrofonas neveikia. Gal netyčia kokius driverius pašalinau? kur jų rast? nes su driveriais aš žalia.. iš anksto labai dekoju už pagalbą..
Laba
gal atsiras cia, kad gales man patarti koki pirkti marsrutizatoriu ar kaip ten jis vadinas
Pas mus internetas yra ant keliu zmoniu padalintas ir ateina kabelis, bet mums jis nuolat nusilanksto Kazkada kompiuteriu meistras sake, kad galime nusipirkti kazkoki daikciuka, i kuri pajungus ta laida galetume naudotis bevieliu internetu.. bet as nepamenu koki gal kas galit pasakyt, ar tikrai imanoma pasijungti
gal atsiras cia, kad gales man patarti koki pirkti marsrutizatoriu ar kaip ten jis vadinas
Pas mus internetas yra ant keliu zmoniu padalintas ir ateina kabelis, bet mums jis nuolat nusilanksto Kazkada kompiuteriu meistras sake, kad galime nusipirkti kazkoki daikciuka, i kuri pajungus ta laida galetume naudotis bevieliu internetu.. bet as nepamenu koki gal kas galit pasakyt, ar tikrai imanoma pasijungti
Puiki proga isigyt neblogu programu for free http://www.ashampoo....ift?c=XMAS-2010
Arba tiesiog legalizuot esamas
Paskubekit
Papildyta:
regional language settings nustatykit English vietoi Lietuvos
Papildyta:
Nebutinai imt brangu bet svarbu reik ziuret kad palaikytu max interneto pralaiduma tai kad 100 Mbps greiti turetu ar daugiau o ne 54 Mbps kaip kad buna pas pigesnius tada jus ir jusu kaimynai ar kas ten nzn naudosit visa neto greiti o ne puse jo
http://pigu.lt/kompi...941nd?id=665732 cia kaip pavyzdys
http://pigu.lt/kompi...r740n?id=541199 arba toki
Papildyta:
SVARBU ziurekit kad palaikytu didesni nei 54 Mbps greiti pvz.100,150 ar didesni Mbps kad butu ir turetu integruota 10/100/1000 Mbps greičio prievadų komutatoriu
Arba tiesiog legalizuot esamas
Paskubekit
Papildyta:
QUOTE(Karalajte @ 2010 12 29, 19:42)
Labas
Suvedu www.google.com , o man ismeta www.google.lt . Ka daryti kad nuvestu i .com?
Suvedu www.google.com , o man ismeta www.google.lt . Ka daryti kad nuvestu i .com?
regional language settings nustatykit English vietoi Lietuvos
Papildyta:
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 12 29, 21:14)
Laba
Nebutinai imt brangu bet svarbu reik ziuret kad palaikytu max interneto pralaiduma tai kad 100 Mbps greiti turetu ar daugiau o ne 54 Mbps kaip kad buna pas pigesnius tada jus ir jusu kaimynai ar kas ten nzn naudosit visa neto greiti o ne puse jo
http://pigu.lt/kompi...941nd?id=665732 cia kaip pavyzdys
http://pigu.lt/kompi...r740n?id=541199 arba toki
Papildyta:
SVARBU ziurekit kad palaikytu didesni nei 54 Mbps greiti pvz.100,150 ar didesni Mbps kad butu ir turetu integruota 10/100/1000 Mbps greičio prievadų komutatoriu
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 12 29, 22:14)
Laba
Rekomenduoju Linksys produkciją. Taip, jie brangesni, tačiau pasižymi viena labai malonia savybe - vieną kartą sukonfigūravai ir pamiršai. Nusipirkus pigiausią viskas gali pasibaigti tuo, kad pas jus apsigyvens maršrutizatoriaus prižiūrėtojas, o šio naminio gyvūno išlaikymas yra pakankamai brangus.
Jei reikia spartaus tinklo žiūrėkite, kad būtų palaikomas n protokolas, žinoma, jei turite atitinkamą įrangą kompiuteriuose. Pabrėžiu žodžius spartaus tinklo. Internetas vis tiek paprastai būna gerokai lėtesnis už maršrutizatoriaus galimybes. Žinoma, jei vidiniame tinkle siuntinėjatės dideliais informacijos kiekiais, tuomet maršrutizatoriaus greitis tikrai svarbus.
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 12 29, 22:14)
Laba
kaip ir minėjo stseb, bet pasikartosiu
jei laptopai nepalaiko n standarto tai jokio tikslo pirkti router'į su n standarto palaikymu, aišku jei neisiruošiate kokius 1-2 metus keisti laptopo.
ir jei stacionarių kompų tinklo plokštės nepalaiko 1 Gb/s tai pat nėra tikslo pirkti router'į kuris palaikys 1 Gb/s jei neplanuoji keisti kompo.
nuo to kad router'is bus galės skeisti / dalinti didesnį greitį o kompiuteriai negalės priimti nebus greitesnis internetas.
aš taip pat už Linksys.
Pas mus yra taip, kad routeris yra pas kaimyna ir nuo jo isvedzioti laidai pas kelis zmones, nu mes bendrai naudojames..atrodo telekomo netas yra pas mus ir ar tikrai as galiu pasijungti pas save bevieli neta nuo to laido, kuris ateina pas mane
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 12 30, 12:52)
Pas mus yra taip, kad routeris yra pas kaimyna ir nuo jo isvedzioti laidai pas kelis zmones, nu mes bendrai naudojames..atrodo telekomo netas yra pas mus ir ar tikrai as galiu pasijungti pas save bevieli neta nuo to laido, kuris ateina pas mane
As nesupratau pas jus laptopas ar stacionaras?
Jei stacionaras tai jums reikia bevielio tinklio plokstes arba tiesiog USB adapterio su antena tokio
daug anu yra kaip pvz : http://www.omgema.lt...category_id=510
Plokstes jau i vidu montuojasi manau jums pakaks paprasto adapterio
QUOTE(veiducka @ 2010 12 30, 10:54)
As nesupratau pas jus laptopas ar stacionaras?
Jei stacionaras tai jums reikia bevielio tinklio plokstes arba tiesiog USB adapterio su antena tokio
Pas mus du laptopai o laidas vienas todel ir ieskom budu, kad pajungti ant dvieju kompu
Mes per klaida nusipirkom toki D-Link DKT-710 rinkini, galvojom, kad tiks, bet pasirodo, kad ji turi jungti prie linijos..o pas mus tik kabelis..tai uztat ir klausiu ar imanoma pasijungt nuo to kabelio
siaip jei kam reikia galeciau uz simboline kaina perleist, nes pas mus jis tik dulkes renka
QUOTE(rozeslasiukas @ 2010 12 30, 13:05)
Pas mus du laptopai o laidas vienas todel ir ieskom budu, kad pajungti ant dvieju kompu
Mes per klaida nusipirkom toki D-Link DKT-710 rinkini, galvojom, kad tiks, bet pasirodo, kad ji turi jungti prie linijos..o pas mus tik kabelis..tai uztat ir klausiu ar imanoma pasijungt nuo to kabelio
siaip jei kam reikia galeciau uz simboline kaina perleist, nes pas mus jis tik dulkes renka
Jei laptopa turit tai jums nieko nereikejo pirkt,o tiesiog atsidaryt network connections ir ijungti wireless adapteri,paskui jis ras kaimyno tinkla prie kurio jus ir prisijungsite,dar paklauskit kaimyno koks slaptazodis yra ir viskas,jokiu laidu jums senai nereikejo