Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 15

QUOTE(zanaviesas @ 2011 04 06, 22:01)
Kažkaip tai čia taip pasidarė http://img138.images...4/problemaa.png
Gal kas žino kaip ištaisyt viską? blink.gif

WINDOWS VISTA

Failiukas parsisiuntimui cia

To fix the association for a particular file type, download the corresponding fix from the above links table (Use Right-click - Save as option in your browser to download the fixes).
Unzip the fix and extract the .REG file to the Desktop.
Right-click the REG file and choose Merge.
Note that you need to be an administrator to apply these fixes.

WINDOWS 7

To fix the association for a particular file type:
1. Download the corresponding fix from the above table. (Use Right-click – Save as option in your browser to download the fixes.)
2. Unzip the file and extract the .REG file to Desktop.
3. Right-click the REG file and choose Merge. Alternately, you can open the Registry Editor and then using the Import option from the File menu, to merge the REG file contents.
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2011 04 06, 17:19)
...keistas konsultantas:) kas gi siūlo reguliuojamą maitinimo bloką vietoj originalaus?
Tik toks kaip buvo, tegu kinietiškas, bet skirtas tik šiam kompo modeliui...ten (elektronikoj) daugiau gudrybių yra, ne tik 19V)... smile.gif

Aciu uz atsakyma smile.gif As tai nekazka susigaudau ,koki pasiule toki ir paemiau biggrin.gif Bet sake kitokiu ir neturi tinkanciu.Ten kazkoks universalus, yra priedo 11 keiciamu galiuku ,zodziu visiem atvejam lotuliukas.gif Tad palikau kaip ant originalaus tuos V nors kazko kaista kompiuteris ,gal ne del to..
Atsakyti
QUOTE(terminatorius @ 2011 04 06, 20:24)
taip, bet as rusu nesuprantu
bet turetu but taip : kaip ir lietuviskai ar angliskai

isleiskite pirma meniu po to pats pirmas pasirinkimas
ir ieskokite garso plostes

Ta,everest,programa,praso pirma isarchivoti.Paspadziu,kad ta padaryti,islenda mazute lentele su tokiu uzrasu:Catasropfic failure g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inevitable @ 2011 04 07, 02:06)
Aciu uz atsakyma  smile.gif As tai nekazka susigaudau ,koki pasiule toki ir paemiau  biggrin.gif Bet sake kitokiu ir neturi tinkanciu.Ten kazkoks universalus, yra priedo 11 keiciamu galiuku ,zodziu visiem atvejam  lotuliukas.gif Tad palikau kaip ant originalaus tuos V nors kazko kaista kompiuteris ,gal ne del to..

Mano sesei po tokių konsultantų kompiuteris sudegė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 04 06, 22:19)
WINDOWS VISTA

To fix the association for a particular file type, download the corresponding fix from the above links table (Use Right-click - Save as option in your browser to download the fixes).
Unzip the fix and extract the .REG file to the Desktop.
Right-click the REG file and choose Merge.

WINDOWS 7

To fix the association for a particular file type:
1. Download the corresponding fix from the above table. (Use Right-click – Save as option in your browser to download the fixes.)
2. Unzip the file and extract the .REG file to Desktop.
3. Right-click the REG file and choose Merge. Alternately, you can open the Registry Editor and then using the Import option from the File menu, to merge the REG file contents.

Nepadejo..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zanaviesas @ 2011 04 07, 17:41)
Nepadejo..... g.gif

Keista... Kokia pas jus OS?
Perkrovet kompiuteri po "operacijos"?
Pas mane toks pats vaizdelis buvo kazkada, tik visi paleidimo failai pasikeite i narsykles ikonele ir viska tik su narsykle megindavo atidarineti.
Ir man padejo...
Galit pasigooglinti dar kokiu nors variantu "fix .exe assosiation".
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 04 07, 16:52)
Keista... Kokia pas jus OS?
Perkrovet kompiuteri po "operacijos"?
Pas mane toks pats vaizdelis buvo kazkada, tik visi paleidimo failai pasikeite i narsykles ikonele ir viska tik su narsykle megindavo atidarineti.
Ir man padejo...
Galit pasigooglinti dar kokiu nors variantu "fix .exe assosiation".

Susitvarkiau thumbup.gif
Buvau pamiršęs ''restartuot" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zanaviesas @ 2011 04 08, 10:02)
Susitvarkiau  thumbup.gif   
Buvau pamiršęs ''restartuot"  blush2.gif

Ne restarte esmė, reikėjo "gydyti" .lnk asociaciją, o ne .exe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Firefox @ 2011 04 08, 11:26)
Ne restarte esmė, reikėjo "gydyti" .lnk asociaciją, o ne .exe  smile.gif

Kodel? smile.gif
Gal ir nusisneketi galiu, bet man atrodo, kai jau visos programos bando pasileisti, kaip siuo atveju, su acrobat readeriu, tai jau reikia exe tvarkyti. O lnk tuomet, kai dar nebuna pasirinkta su kuo atidaryti.
Na, bent man kai buvo tokia problema, tai per ziopluma noredama paleisti .exe, per Open With...pasirinkau narsykle ir, aisku, varnele buvo uzdeta, kad visada naudoti ta programa. Nu ir prasidejo....bet ka bandant paleisti atsidarinedavo galybe narsykles langu... Visos programu paleidimo ikonos pasikeite i narsykles ikona.
O .exe "gydymas" padejo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 04 08, 11:42)
Kodel? smile.gif
Gal ir nusisneketi galiu, bet man atrodo, kai jau visos programos bando pasileisti, kaip siuo atveju, su acrobat readeriu, tai jau reikia exe tvarkyti. O lnk tuomet, kai dar nebuna pasirinkta su kuo atidaryti.
Na, bent man kai buvo tokia problema, tai per ziopluma noredama paleisti .exe, per Open With...pasirinkau narsykle ir, aisku, varnele buvo uzdeta, kad visada naudoti ta programa. Nu ir prasidejo....bet ka bandant paleisti atsidarinedavo galybe narsykles langu... Visos programu paleidimo ikonos pasikeite i narsykles ikona.
O .exe "gydymas" padejo...  g.gif

Kad neatrodytų, o tiksliai žinotumėt reikia programą paleisti tiesiogiai spaudžiant ant .exe (ne per nuorodą - .lnk). Jei pasileidžia normaliai koks tikslas "fiksinti" .exe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Firefox: 08 balandžio 2011 - 11:17
Kur dingo terminatorius blush2.gif Taip jo pagalbos reikia.Jau kelete dienu be garso kompas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2011 04 08, 11:46)
Kur dingo terminatorius blush2.gif Taip jo pagalbos reikia.Jau kelete dienu be garso kompas verysad.gif

TAigi pagal kompiuteri, arba garso korta (stacionariam) parsisiuskite draiverius. nesiojamam eikite i oficialu puslapi ir pagal modeli ir os jums parinks tinkama draiveri.Arba cia parasykite modeli.
P.s. temos neskaiciau jeigu buvo nurodyta.
Atsakyti