Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 15

QUOTE(MIKIENĖ @ 2011 04 01, 19:41)
Labukas 4u.gif
Ir aš su problemėlėm.Pati neišsprendžiu,gal padėsit ax.gif
Žodžiu vaikas kažką pridirbo su kompu,nes touchpadas neveikia.Jei gerai išsiaiškinau ligtai išinstaliavo draiverį.Mes jį instaliavom su kompo originaliu kompaktu,bet vis tiek tarp draiverių jo nerodo.Kodėl?

Tai mano niekas nežino kaip sutvarkyti tą touchpadą?
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2011 04 05, 10:09)
Tai mano niekas nežino kaip sutvarkyti tą touchpadą?

O paprasciausiai isjungti/ijungti touchpada bandete?
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2011 04 05, 10:42)
O paprasciausiai  isjungti/ijungti touchpada bandete?

Jo,neveikia vis tiek.Ištrynė draiverį,mes įdėjom jį bet vis tiek neveikia.Gal kur reikia dar paspausti,kad veiktų aš nežinau,nes išbandžiau visus man žinomus būdus smile.gif
Atsakyti
SOS:)
Prisidirbau norėdama gero. Valiau nereikalingas programas ir jaučiu kad išvaliau tai ko nereikėjo. Dingo garsas Skype ir muzikos groti nebegalima. Rodo kad reikalinga garso plokštė...
Tad dabar ir nebežinau ką daryti- kviesti meistrą ar pati galiu įsiinstaliuoti kokią programą. Jei galima- tai kokią ir kur ją rasti?
Ačiūsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eledita: 05 balandžio 2011 - 18:39
QUOTE(Eledita @ 2011 04 05, 18:31)
SOS:)
Prisidirbau norėdama gero. Valiau nereikalingas programas ir jaučiu kad išvaliau tai ko nereikėjo. Dingo garsas Skype ir muzikos groti nebegalima. Rodo kad reikalinga garso plokštė...
Tad dabar ir nebežinau ką daryti- kviesti meistrą ar pati galiu įsiinstaliuoti kokią programą. Jei galima- tai kokią ir kur ją rasti?
Ačiūsmile.gif

kokia operacine sistema ?
Atsakyti
QUOTE(terminatorius @ 2011 04 05, 18:54)
kokia operacine sistema ?

Windows XP
Atsakyti
QUOTE(Eledita @ 2011 04 05, 19:09)
Windows XP

parsisiunciat everest programa
ten pasiziuresit koks garso plokstes modelis (galim ir nesiust programos, jei zinot koks plostes modelis)
tada einat i gamintojo puslapi ir bandyti juos parsisiusti (dazniausiai pas juos ir buna)

seip tai pries visa sita darant pasiziurekite ar tikrai nera draiveriu:
my compiuter >>> manager>>>system tools>>>device manager ten turi buti geltonas klaustukas

arba rasykit plostes ir motinines plostes pavadinimus gal rasiu kur nors wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo terminatorius: 05 balandžio 2011 - 19:44
Patikrinau. Pagal mane nėra. Ten truputėlį kitaip pavadinta, bet klaustukai yra...
Everest programą parsisiunčiau...
Bet ten tokios eilutės kaip garso plokštė nėra arba aš nematau...
Atsakyti
kompiuteris>>>suvestine

ten visa info apie kompiuteri ir turetu but multimedia: garso plokste
Papildyta:
QUOTE(Eledita @ 2011 04 05, 20:02)
Patikrinau. Pagal mane nėra. Ten truputėlį kitaip pavadinta, bet klaustukai yra...
Everest programą parsisiunčiau...
Bet ten tokios eilutės kaip garso plokštė nėra arba aš nematau...

jei ne vienas klaustukas tai jau isvis blogai sad.gif pasidarbavot truputi biggrin.gif
parasykit i pm greiciau bus :smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2011 04 05, 13:56)
Jo,neveikia vis tiek.Ištrynė draiverį,mes įdėjom jį bet vis tiek neveikia.Gal kur reikia dar paspausti,kad veiktų aš nežinau,nes išbandžiau visus man žinomus būdus smile.gif

Touchpadui tvarkyti laptopuose buna programa Synaptics, gal ten ka nors suspaudyti reikia. Ji turetu buti Control Panel arba kur peles nustatymai, gerai nebepamenu.
Atsakyti
QUOTE(terminatorius @ 2011 04 05, 20:07)
kompiuteris>>>suvestine

ten visa info apie kompiuteri ir turetu but multimedia: garso plokste

O va tame skyriuke Multimedija yra 2 mažesni. Vienas tuščias, o kitas Windows Audio, kuriame tokia info
Įrenginys ID Įrenginio apibūdinimas
midi-in.0 0001 0067 MPU-401
midi-out.0 0001 0066 MPU-401
Ir paspaudus tiek ant vieno, tiek ant kito atsidaro langas Sounds and audio device properties...
Gal ten laimės ieškot, o gal visai nieko nebeieškot kad neprisidirbt ko nors toooookio wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eledita: 05 balandžio 2011 - 20:18
QUOTE(Eledita @ 2011 04 05, 20:16)
O va tame skyriuke Multimedija yra 2 mažesni. Vienas tuščias, o kitas Windows Audio, kuriame tokia info
Įrenginys ID Įrenginio apibūdinimas
midi-in.0 0001 0067 MPU-401
midi-out.0 0001 0066 MPU-401
Ir paspaudus tiek ant vieno, tiek ant kito atsidaro langas Sounds and audio device properties...
Gal ten laimės ieškot, o gal visai nieko nebeieškot kad neprisidirbt ko nors toooookio wink.gif

ne ten ziurite;)
ten raso windows draiveriai kokie yra ...
o dabar taip:
kompiuteris>>>suvestine atsidarys suvestine
turit matyti visa informacija apie jusu pc !!!!!!
po to ieskokit garso plostes tai pat reikia ir motinines (pagrindines plostes) modeliu
kitaip be prisijungimo negaliu padeti !!!!

Atsakyti