Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 15

QUOTE(DuoDuo @ 2011 03 30, 16:27)
Isijunkit Task Manager'i, tada junkit filma. Ir reikia ziureti kuris procesas taip apkrauna kompiuteri.

o kaip ijunkt ji 7windause? alt+ctrl+del o toliau
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2011 03 30, 17:29)
o kaip ijunkt ji 7windause? alt+ctrl+del o toliau

"Start Task Manager" arba tiesiog apacioje ant irankiu juostos, paspaudus desini peles klavisa pasirinkti Task Manager.
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 03 30, 16:37)
"Start Task Manager" arba tiesiog apacioje ant irankiu juostos, paspaudus desini peles klavisa pasirinkti Task Manager.

o kaip db atpazint kas uzkrauna daug? mat visos programos pasidaro noet responding? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2011 03 30, 17:44)
o kaip db atpazint kas uzkrauna daug? mat visos programos pasidaro noet responding? g.gif

Ziureti reikia ne Applications, o Processes > CPU.
Atsakyti
Pazystami atidave stacionaru kompiuteri. Nebuvo peles prie jo, nusipirkau nauja, bet pajungus ji neveikia. Kur gali buti problema? Ismeta kazkokia lentele pav. "Windows Mouse Support" Visai nesigaudau kompiuteriuose:(
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Ir aš su problemėlėm.Pati neišsprendžiu,gal padėsit ax.gif
Žodžiu vaikas kažką pridirbo su kompu,nes touchpadas neveikia.Jei gerai išsiaiškinau ligtai išinstaliavo draiverį.Mes jį instaliavom su kompo originaliu kompaktu,bet vis tiek tarp draiverių jo nerodo.Kodėl?
Atsakyti
help.
susimažino google puslapis. raidės milimetrinės, net kai įvedu į paiešką žodį, jo neįmanoma perskaityti. atrodo, kas šriftas vietoj 12, pasidarė 2. doh.gif
kiti internetiniai puslapiai yra normalaus dydžio. nieko nesuprantu, gal aš ką nors netyčia paspaudžiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2011 04 01, 21:30)
help.
susimažino google puslapis. raidės milimetrinės, net kai įvedu į paiešką žodį, jo neįmanoma perskaityti. atrodo, kas šriftas vietoj 12, pasidarė 2.  doh.gif
kiti internetiniai puslapiai yra normalaus dydžio. nieko nesuprantu, gal aš ką nors netyčia paspaudžiau  g.gif

gali but kur pelytei tas ratukas gal ji paspudet ir sumazinot nes galima sumazint padidint pabandykit
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2011 04 01, 20:30)
help.
susimažino google puslapis. raidės milimetrinės, net kai įvedu į paiešką žodį, jo neįmanoma perskaityti. atrodo, kas šriftas vietoj 12, pasidarė 2.  doh.gif
kiti internetiniai puslapiai yra normalaus dydžio. nieko nesuprantu, gal aš ką nors netyčia paspaudžiau  g.gif

Pabandykit paspausti Ctrl ir laikant spausti pliusiuka tiek kartu kol uzteks. Turetu padet.
Papildyta:
QUOTE(MIKIENĖ @ 2011 04 01, 19:41)
Labukas 4u.gif
Ir aš su problemėlėm.Pati neišsprendžiu,gal padėsit ax.gif
Žodžiu vaikas kažką pridirbo su kompu,nes touchpadas neveikia.Jei gerai išsiaiškinau ligtai išinstaliavo draiverį.Mes jį instaliavom su kompo originaliu kompaktu,bet vis tiek tarp draiverių jo nerodo.Kodėl?

O gal touchpada paprasciausiai isjunge, tuomet reiketu tik ijungti vel su pagalbiniu mygtuku.
Atsakyti
QUOTE(Lexa @ 2011 04 03, 12:49)
Pabandykit paspausti Ctrl ir laikant spausti pliusiuka tiek kartu kol uzteks. Turetu padet.
Papildyta:

O gal touchpada paprasciausiai isjunge, tuomet reiketu tik ijungti vel su pagalbiniu mygtuku.

Nea,neišjungė.Visus variantus išbandžiau ir nieko.Net kai instaliuoju draiverį jo nerodo,kad būtų galima padaryti unable/disable.Juk žiūrėt reikia ten kur pelės parametrai per control panel,ane?
Atsakyti
QUOTE(Lexa @ 2011 04 03, 13:49)

ačiū, padėjo thumbup.gif
Atsakyti
darbiniam kompe dingo adreso eilutė, nėra kur įvest adreso g.gif help 4u.gif
Atsakyti