Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 15

Parsisiunčiau mkv failą filmą ir jis neišsitrina unsure.gif Nepersikelia į kitur, negaliu redaguoti pavadinimo. Nukopijavau į kitą diską,neišsitrina ir iš ten.. Bandžiau trint per Safe Mode, nieko nesigavo. Bandžiau File Assassin, MoveOnBoot, jos taip pat neištrina........ Ką dar būtų galima padaryti?
Atsakyti
QUOTE(izzie @ 2011 03 25, 16:04)
Parsisiunčiau mkv failą filmą ir jis neišsitrina unsure.gif Nepersikelia į kitur, negaliu redaguoti pavadinimo. Nukopijavau į kitą diską,neišsitrina ir iš ten.. Bandžiau trint per Safe Mode, nieko nesigavo. Bandžiau File Assassin, MoveOnBoot, jos taip pat neištrina........ Ką dar būtų galima padaryti?

jei supranti angliškai
right-click on the file, select Properties, then under the General tab select the Advanced button for Attributes, then uncheck both options under the File Attributes section ('File is ready for archiving' and 'Allow this file to have contents indexed in addition to file properties'). After applying these changes, the file can be instantly deleted.
Atsakyti
QUOTE(feja* @ 2011 03 25, 15:17)
jei supranti angliškai
right-click on the file, select Properties, then under the General tab select the Advanced button for Attributes, then uncheck both options under the File Attributes section ('File is ready for archiving' and 'Allow this file to have contents indexed in addition to file properties'). After applying these changes, the file can be instantly deleted.

aha, ir šitą bandžiau, nepadėjo verysad.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *perlyte*: 25 kovo 2011 - 16:28
QUOTE(izzie @ 2011 03 25, 15:04)

pavyko su LockHunter bigsmile.gif
Atsakyti
čia ne problema pas mane , bet gal kas žinot iš kur galima atsiusti žaidimų playstaišenui ( PSP2 )? biggrin.gif b9čiau dėkinga už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Iškilo tokia problema,kad kai įjungiu kompiuterį,viskas kraunasi normaliai,tada pasirodo lentelė,kurioje sakoma kažkas panašaus į 'Windows negali įkelti jūsų asmeninių parametrų,patariame kreiptis į tinklo administratorių' ir tada,atsiranda kita 'Windows įkelia laikinus parametrus' ir pasikrauna visiškai ne mano darbalaukis,pačiame komputeryje mano visos programos yra,tačiau kai įsikėliau jas atgal į darbalaukį ir perkroviau kompiuterį,viskas vėl pasinaikina ir turiu viską kelti iš naujo.Gal kas žinot,kas čia yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(A... @ 2011 03 25, 19:57)
čia ne problema pas mane , bet gal kas žinot iš kur galima atsiusti žaidimų playstaišenui ( PSP2 )? biggrin.gif  b9čiau  dėkinga už pagalbą  4u.gif

kvailokas klausimas >> aišku, kad is trackerių
Atsakyti
QUOTE(luckylucky @ 2011 03 26, 09:19)
Iškilo tokia problema,kad kai įjungiu kompiuterį,viskas kraunasi normaliai,tada pasirodo lentelė,kurioje sakoma kažkas panašaus į 'Windows negali įkelti jūsų asmeninių parametrų,patariame kreiptis į tinklo administratorių' ir tada,atsiranda kita 'Windows įkelia laikinus parametrus' ir pasikrauna visiškai ne mano darbalaukis,pačiame komputeryje mano visos programos yra,tačiau kai įsikėliau jas atgal į darbalaukį ir perkroviau kompiuterį,viskas vėl pasinaikina ir turiu viską kelti iš naujo.Gal kas žinot,kas čia yra?  g.gif

na greciausiai susigadino keli failiukai ...
sprendimas: kai uzkausit pilnai pc tada reikia sukurti nauja useri ...
jei xp: control panel>>>user accounts>>>create new account

ivesit varda po to compiuter administrator ir creat account
ir nebeturetu but bedu su nauju vartotoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2011 03 27, 20:06)
kvailokas klausimas >> aišku, kad is trackerių

tai kad nemoku palaikyt gero santykio .
Atsakyti
QUOTE(A... @ 2011 03 27, 22:13)
tai kad nemoku palaikyt gero santykio .

Tada naudokitės atviro tipo trackeriais, kuriuose nereikia rūpintis santykiu.

Įrašote PS2 ir gaunate pvz http://isohunt.com/t...p...s1=1&iho1=d

Kiti "open" trackeriai >> http://www.mininova.org/ , http://thepiratebay.org/ , http://rutor.org/
Atsakyti
Sveiki, gal galit padėt iš MP3 perdaryt į ACC formatą? Noriu Nintendui:) o gal žinot ar yra skype sukurtas Nintendui? ar šiaip kokių įdomių programų? 4u.gif
Atsakyti