Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 15

QUOTE(glowing @ 2011 03 20, 21:01)

"ctrl ir - " pamazins, "ctrl ir +" padidins

Ačiūūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Buvau menesiui atsisiuntus Kaspersky antivirusine.Terminas baigesi , kaip ja dabar istrinti , nes kiekviena prisijungima ismeta lenteles su Kaspersky.
Atsakyti
Sveikutes. turiu net 3 problemas blink.gif gal pagelbesit 4u.gif
1. user posted image
nu va cia neatidaro New tab doh.gif o be jo lb sunku. gal kazka prispaudziau g.gif ar jau gal paseno tas pc biggrin.gif
2. user posted image
ir va cia neatidao kur prisideja daugiau nuorodu, reikia spausti New Separator kad paskui normaliai ta bookmarks atidarytu g.gif
3. kai issirasau i flesa koki nors Wordo ar Power Pointo darba, nusinesu i kita pc, neatidaro, nes raso kad tie failai kazkokiu pptx formatu. o pas mano kuo geriausiai atidaro g.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 03 24, 16:11)

3. kai issirasau i flesa koki nors Wordo ar Power Pointo darba, nusinesu i kita pc, neatidaro, nes raso kad tie failai kazkokiu pptx formatu. o pas mano kuo geriausiai atidaro  g.gif
aciu  4u.gif

pptx yra naujo powerpointo formatas. Jei tam kitam kompe nėra naujo powerpointo tai ir neatsidaryt, reik kai save'ini įseivint senesniu formatu, ne 2007 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vil-ma @ 2011 03 24, 09:32)
Buvau menesiui atsisiuntus Kaspersky antivirusine.Terminas baigesi , kaip ja dabar istrinti , nes kiekviena prisijungima ismeta  lenteles su Kaspersky.

reikia nueit į start>control panel> add/remove programs
priklausomai nuo operacinės skiriasi kažkiek bet esmė panaši, vistiek reik ten programų ieškot, ir susiradus kasperskį ištrint smile.gif
Atsakyti
Gal kas turit ideju kas atsitiko su mano terrentu programa?
user posted image

Pabandziau isinstaliuoti ir susiinstaliavau is naujo bet vaizdas nepasikeite sad.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų padėtų:
kompiuteris su telefonu susiporuoja, iš telefono į kompiuterį muziką eina persiųst, bet iš kompiuterio į telefoną neina, bandžiau su keliais telefonais ir visą laik metą tokia lentelę doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2011 03 24, 16:56)
Gal kas turit ideju kas atsitiko su mano terrentu programa?
Pabandziau isinstaliuoti ir susiinstaliavau is naujo bet vaizdas nepasikeite sad.gif

Taip buna, kai failai perkeliami i kita vieta arba istrinami. Torentu programa "pameta kelia" iki ju. Jeigu visi failai ten kur ir buvo, kiekviena torenta pazymekit ir paspauskit zalia rodykle virsuje.
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 03 25, 09:39)
Taip buna, kai failai perkeliami i kita vieta arba istrinami. Torentu programa "pameta kelia" iki ju. Jeigu visi failai ten kur ir buvo, kiekviena torenta pazymekit ir paspauskit zalia rodykle virsuje.

Aciu, bet problema kazkur kitur, nes man ir nauju filmu atsisiusti neduoda, kai bandau tai meta va tokia lentele:
user posted image

Atsakyti
gal vietos kompiutery nėra, suprasčiau rusiškai tai gal pasakyčiau, kame problema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(feja* @ 2011 03 25, 11:45)
gal vietos kompiutery nėra, suprasčiau rusiškai tai gal pasakyčiau, kame problema smile.gif

rašo neįmanoma torento išsaugoti F diske smile.gif

sakyčiau vietos F diske nebėra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2011 03 25, 11:52)
rašo neįmanoma torento išsaugoti F diske  smile.gif

sakyčiau vietos F diske nebėra  ax.gif

vat tame ir esme, kad pas mane to disko F net nera doh.gif pasirenku, kad atsiustu i tam tikra vieta (ne F zinoma), o man meta ta lentele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2011 03 25, 12:17)
vat tame ir esme, kad pas mane to disko F net nera  doh.gif pasirenku, kad atsiustu i tam tikra vieta (ne F zinoma), o man meta ta lentele  doh.gif

Viskas, aciu uz pagalba, radau savo beda ax.gif
Atsakyti