Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 15

QUOTE(žemuogienė @ 2011 03 14, 12:03)
pagelbėkit, niekur nesugebu parsisiųsti djvu readerio savo siuvinėjimo schemoms skaityti. vienoj vietoj radau, ale niekaip jo nesuinstaliuoju, meta klaidą ir viskas doh.gif

aš parsisiunčiau išCIA
viskas puikiai susiinstaliavo ir veikia.

Prašau ir aš pagalbos....
Kaip išinstaliuoti Microsoft Access (jis man pastoviai susipjauna su buhalterine programa), jei jo nėra prie programų sarašo g.gif (kur add remove programs), negi visus "offisus" reiks perinstaliuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2011 03 14, 11:03)
pagelbėkit, niekur nesugebu parsisiųsti djvu readerio savo siuvinėjimo schemoms skaityti. vienoj vietoj radau, ale niekaip jo nesuinstaliuoju, meta klaidą ir viskas doh.gif

matyt per mazai ieskojai
seip tai kai man reikejo, tai radau pas rusus biggrin.gif

http://djvu.org/resources/
nezinau ar pades smile.gif
Atsakyti
Sveiki, labai reikia pagalbos, , neina ziureti You Tube, ar zaisti kai kuriu zaidimu, praso, kad instaliuociau Adobe flash, bet kada instaliuoji, tai rodo, kad jis pas mane jau instaliuotas ir neleidzia daugiau instaliuoti doh.gif . Nesuprantu kame problema, ar vaikas galejo ka nors nuspausti, kad sitaip pasidarytu? blink.gif Sirdingai dekoju, jei kas atsilieps 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2011 03 17, 13:32)
Sveiki, labai reikia pagalbos, , neina ziureti You Tube, ar zaisti kai kuriu zaidimu, praso, kad instaliuociau Adobe flash, bet kada instaliuoji, tai rodo, kad jis pas mane jau instaliuotas ir neleidzia daugiau instaliuoti doh.gif . Nesuprantu kame problema, ar vaikas galejo ka nors nuspausti, kad sitaip pasidarytu? blink.gif Sirdingai dekoju, jei kas atsilieps 4u.gif

Gal pabandyk senaja isinstaliuoti ir per nauja suinstaliuoti. smile.gif
Atsakyti
Laba rytas, laukiu pagalbos bigsmile.gif
nusipirkom naują spauzdintuvą ir neina suinstaliuot doh.gif
printeris lazerinis Samsung ML- 1660
atsidaro instalinimo licenzijos langas, paspaudžiu sutinku, atsiranda ryškesnis next ir viskas, nei iš vietos tarsi viskas pastringa. Kame bėda gali būt? bandžiau kelis kartus, ir vis toj pačioj vietoj strigimas doh.gif
Papildyta:
dabar pagalvojau, o gali būt kad windowsai netinka g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas nors susidurete su beda, kaip pakeiciamas monitorius is 3x4 i formata 9x16, LCD, ir prijungus ji horizontaliai istempiamas vaizdas? Ka tokiu atveju daryti? Rezoliucijos kaitaliojimas display - settings nepadeda,bet kokio formato (net ir 9x16) nuotraukas rodo horizontaliai istemptas, ir teksta... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raidux @ 2011 03 19, 20:09)

isigijai wide monitoriu, po kiek laiko priprasi. jei labai netinka, gali per settings pasikeist aspect ratio i 4:3 ir vel bus "normalus" vaizdas, tik krastai apkarpyti.
Atsakyti
kai walaperi 9x16 uzdedu - viskas gerai, per visa ekrana ir neistemptas. O pavyzdziui, ziurint nuotraukas 9x16 susiaurina ir istempia.. Tai va del to labiausiai liudna, kad normaliu dydziu per visa ekrana neiseina ziureti. Gal kazka cia imanoma padaryt, ar tik vienintele iseitis nustatyti auto rezima monitoriuje, kad nukirptu abu kampus?
Atsakyti
Sveiki
Atsirado tokia problema. Dukra prispaudinėjo klaviatūroje kažkokius mygtukus ir baisiai išsitempė Supermamos puslapis. Didžiausios raidės, didelės nuotraukos, nu žodžiu labai padidintas vaizdas.
kaip man sumažinti puslapį ir viską atstayt į pradinę padėtį???
Atsakyti
Sveiki
Atsirado tokia problema. Dukra prispaudinėjo klaviatūroje kažkokius mygtukus ir baisiai išsitempė Supermamos puslapis. Didžiausios raidės, didelės nuotraukos, nu žodžiu labai padidintas vaizdas.

gal pades desiniu klavisu paspaudus ant desktopo, properties - settings ir padidinti screen resolution?
Atsakyti
QUOTE(Raidux @ 2011 03 20, 16:31)
kai walaperi 9x16 uzdedu - viskas gerai, per visa ekrana ir neistemptas. O pavyzdziui, ziurint nuotraukas 9x16 susiaurina ir istempia.. Tai va del to labiausiai liudna, kad normaliu dydziu per visa ekrana neiseina ziureti. Gal kazka cia imanoma padaryt, ar tik vienintele iseitis nustatyti auto rezima monitoriuje, kad nukirptu abu kampus?

toks jau monitoriaus tipas, nors turetum greit priprast. aisku gali pamegint pakoreguot nuotraukas su programom ir butu normaliai, bet ar taip visada ir zaisi
Papildyta:
QUOTE(Erina @ 2011 03 20, 17:46)
Sveiki

"ctrl ir - " pamazins, "ctrl ir +" padidins
Atsakyti
Na ne, su programom tikrai nekoreguosiu, bet monitorius, kad ir koks jis butu, vaizdo neturi iskreipt. kaip dabar po visu sprendimo paiesku suprantu, mano vaizdo plokste kiek per sena tokiam monikui, taigi teks ir ja pakeisti, nes ji reikalingos rezoliucijos pasirinkti neduoda.
Atsakyti