Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 15

QUOTE(kavoliuko24 @ 2011 03 02, 17:17)
tai gal jie prašo pirmo IP adreso kuriuo registravaisi, arba esi nurodžiuos per setingus iš kurio leisti tau logintis, galimų daug variantų.
kažkaip man keistas toks atkūrimas smile.gif

Na aš neprisimenu pašto dėžutės slaptažodžio tai parašiau jiems kaip būtų galima gauti slaptažodį jie man atrašė štai laiško turinys:
Norint atstatyti priėjimą į Jūsų pašto dėžutę, mums reikia tokių duomenų:
1) Jūsų kompiuterio, kuriuo dažniausiai naudojatės, IP adreso.
2) „Slaptojo klausimo“, kurį įvedėte kurdamas pašto dėžutę bei galimų jo bei atsakymo variantų.
3) Paskutinių siųstų/gautų laiškų adresatų.
4) Vardo, pavardės, gimimo metų (kuriuos įvedėte kurdamas pašto dėžutę).5) Vartotojo vardo www.inbox.lt.
Aš viską jiems pateikiau, bet va su tuo IP adresu nesuprantu....
Ir kas svarbiausia , kad kai bandau prisijungti man rodo, kad mano IP adresas jau yra prijungtas prie jų sistemos.(aš nebuvau atsijungusi, tiesiog perinstaliavus kompą viskas išsitrynė, o slaptažodžio nepamenu)
Atsakyti
QUOTE(Baružėlė @ 2011 03 02, 17:27)
Na aš neprisimenu pašto dėžutės slaptažodžio tai parašiau jiems kaip būtų  galima gauti slaptažodį jie man atrašė štai laiško turinys:

Oho, kokiu dalyku prasineja blink.gif Kaip gerai, kad nesugalvojau atsidaryti pas juos pasto dezutes karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Baružėlė @ 2011 03 02, 17:27)
Na aš neprisimenu pašto dėžutės slaptažodžio tai parašiau jiems kaip būtų  galima gauti slaptažodį jie man atrašė štai laiško turinys:
Norint atstatyti priėjimą į Jūsų pašto dėžutę, mums reikia tokių duomenų:
1) Jūsų kompiuterio, kuriuo dažniausiai naudojatės, IP adreso.
2) „Slaptojo klausimo“, kurį įvedėte kurdamas pašto dėžutę bei galimų jo bei atsakymo variantų.
3) Paskutinių siųstų/gautų laiškų adresatų.
4) Vardo, pavardės, gimimo metų (kuriuos įvedėte kurdamas pašto dėžutę).5) Vartotojo vardo www.inbox.lt.
Aš viską jiems pateikiau, bet va su tuo IP adresu nesuprantu....
Ir kas svarbiausia , kad kai bandau prisijungti man rodo, kad mano IP adresas jau yra prijungtas prie jų sistemos.(aš nebuvau atsijungusi, tiesiog perinstaliavus kompą viskas išsitrynė, o slaptažodžio nepamenu)

Jiems reikalingas šis IP:
http://myip.dk/
Panašūs puslapiai jau buvo minėti.

Tačiau problema gali būti ir ta, kad tavo IP - dinaminis. Žmoniškai kalbant - kiekvieną kartą paleidus kompą tau prisikiriamas skirtingas IP. Galbūt jie nori to, kuriuo registravaisi.
Papildyta:
QUOTE(Ritaram @ 2011 03 01, 09:14)
Sveiki
Reikia jusu pagalbos, vakar suskuriau nauja Account'a, ir siandien kai isijungiau kompiuteri, tai dingo tas pirmas accountas, o liko tik naujasis, kaip viska sutvarkyti, kaip atkurti ta pirmaji accounta, padekit...  verysad.gif

Control Panel - user accounts
Ar yra senas acc?

Jeigu nėra, tai ba baaa.
Tuomet keliauk į:
C:\Users

arba
C:\Documents and Settings\

Jeigu bus išlikęs katalogas su senu acc, tuomet bent galėsi išsisaugoti duomenis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minep: 03 kovo 2011 - 03:36
QUOTE(minep @ 2011 03 03, 03:43)
Jiems reikalingas šis IP:
http://myip.dk/
Panašūs puslapiai jau buvo minėti.

Tačiau problema gali būti ir ta, kad tavo IP - dinaminis. Žmoniškai kalbant - kiekvieną kartą paleidus kompą tau prisikiriamas skirtingas IP. Galbūt jie nori to, kuriuo registravaisi.

Na aš būtent tokį jiems ir nusiunčiau IP adresą, kurį rodo šis puslapis, bet jiems netinka. doh.gif o kaip galima būtų sužinoti tą IP adresą, kuriuo aš registravausi?
Atsakyti
Sveiki,prasau padekite,perinstaliavo windoesa ir dabar super mamoi vietoi visu lietuvisku raidziu su nosinem,taskais,nerodo!Vietoi ju kitos visokios raides,neimanoma skaityt! doh.gif Nerandu nustatymuose,ka turiu pakeist kad susitvarkitu?
Atsakyti
dingo Worde ta eilute kur sriftus galima parinkti ir tt gal padesit kaip susigrazinti blush2.gif
Atsakyti
labukas,dingo kalbu langelis desiniam kampe,ant language bar uzdeta varnele,bet kalbu vistiek nerodo,gal galite pagelbet? 4u.gif
Atsakyti
reikia pagalbos, internetinėje parduotuvėje kažką nusistačiau, kad nerodo paveiksliuko, neina prekės įdėti į krepšelį, jos išimti doh.gif nežinau kaip atstatyti viską
http://www.clothinga.../icat/boys-new/
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 03 05, 09:45)
dingo Worde ta eilute kur sriftus galima parinkti ir tt gal padesit kaip susigrazinti  blush2.gif

tools->customize->toolbars->formating ir standart pazymek ir close.
arba galima su pele kur mygtukai buna tai laisvoje vietoje kitu peles mygtuku ir tas pats formating ir standart.
bei dar jei ko truksta taip pat pasizymek
Atsakyti
Sveikos,

tai va mano bėda smile.gif

suinstaliavo man kompiuteryje windows 7. Norėjau prijungti savo printerį, tačiau niekaip negaliu suinstaliuoti jo cd, nes ten tokiems windows'ams jis netinka g.gif (pasenę turbūt, nes tinkamas tik senesnėms versijoms).
Tai ar galima kaip nors ta cd suinstaliuot ar ne? Kaip man dabar normaliai ta printerį prijungti?
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girios_egle: 06 kovo 2011 - 20:47
QUOTE(girios_egle @ 2011 03 06, 21:45)
Sveikos,

tai va mano bėda smile.gif

suinstaliavo man kompiuteryje windows 7. Norėjau prijungti savo printerį, tačiau niekaip negaliu suinstaliuoti jo cd, nes ten tokiems windows'ams jis netinka  g.gif (pasenę turbūt, nes tinkamas tik senesnėms versijoms).
Tai ar galima kaip nors ta cd suinstaliuot ar ne? Kaip man dabar normaliai ta printerį prijungti?
Ačiū smile.gif

internete, gamintojo puslapi paieškok tvarkyklių (driver), jei nepavyks su rasti, gal forumiečiai padės surasti
Atsakyti
Labas , nors ir kaskart atnaujinu , bet man vis kiekviena karta ismeta Patariame kuo skubiau atnaujinti „Adobe Flash Player“ papildinį..Kaip dar galima kitaip atnaujinti , kad nebeprimintu.
Patarkit
Atsakyti