Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 15

QUOTE(terminatorius @ 2011 02 28, 20:25)
to tiksliai nepasakysiu, senai jos nebenaudoju sad.gif
Papildyta:

galejo perdegti
negalima traukti kai mirksi (nuskaitomi duomenys)
seip tai isvis patartina, kad atjunti per ikonele salia laikrodzio (jei flesiukas turi pasikrovimo funkcija (mp3 playeriai) taip daryti butina !!!)

o įmanoma, kad atsigaus? ar jau ko gero sugadintas?
Atsakyti
QUOTE(furbele @ 2011 02 28, 20:39)
o įmanoma, kad atsigaus? ar jau ko gero sugadintas?

na manau jau bus sugadintas,
greiciausiai reiks pasinaudot meistru pagalbos wink.gif gal ji prigaivins
o daugiau padet niekuo negaliu
Atsakyti
Sveiki
Reikia jusu pagalbos, vakar suskuriau nauja Account'a, ir siandien kai isijungiau kompiuteri, tai dingo tas pirmas accountas, o liko tik naujasis, kaip viska sutvarkyti, kaip atkurti ta pirmaji accounta, padekit... verysad.gif
Atsakyti
padėkit kas nors rasti GOM media player kocekus niekur nerandu ...bučiau labai dėkinga . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A... @ 2011 03 01, 16:55)
padėkit kas nors rasti GOM media player kocekus niekur nerandu ...bučiau labai dėkinga . 4u.gif

GOM player pats susiranda kodekus.
Atsakyti
Sveiki, reikia pagalbos, keliant nuotrauka is interneto i destopa uzdave klausima apie pagreitinta failo pasiekima paspaudziau taip g.gif . Perkelus nuotrauka visos destope esancios ikonos uzsidege melynai, kaip butu pazymetos... blink.gif

KA daryti...
Papildyta:
g.gif
Atsakyti
sveiki.reikia pagalbos dėl ip adreso.Jo bandžiau ieškoti per čia

http://andrius.sunau...erio-ip-adresa/

paskui online, bet rodo skirtingus ip adresus g.gif kaip surasti jį?
Aš bandau atgauti savo el pašto dėžutę, ir man reikia nusiųsti ip adresą tačiau nė vienas iš jų netinka.
Pas mane dabar nauji windows 7, prieš ta i buvo xp. padėkit prašau.

Atsakyti
QUOTE(Baružėlė @ 2011 03 02, 10:13)
sveiki.reikia pagalbos dėl ip adreso.Jo bandžiau ieškoti per čia

http://andrius.sunau...erio-ip-adresa/

paskui online, bet rodo skirtingus ip adresus g.gif kaip surasti jį?
Aš bandau atgauti savo el pašto dėžutę, ir man reikia nusiųsti ip adresą tačiau nė vienas iš jų netinka.
Pas mane dabar nauji windows 7, prieš ta i buvo xp. padėkit prašau.

Jungiatės per maršrutizatorių, todėl visi internete mato ne jūsų kompo, bet maršrutizatoriaus išorinį IP adresą. Jį pamatysite per visokius showmyip ir panašius puslapius.

p.s. kas čia per įdomus pašto dėžutės atgavimas, ebanko slaptažodžių ar kreditinės kortelės numerių nesiūlo kartu su IP adresu atsiųsti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 03 02, 11:05)
Jungiatės per maršrutizatorių, todėl visi internete mato ne jūsų kompo, bet maršrutizatoriaus išorinį IP adresą. Jį pamatysite per visokius showmyip ir panašius puslapius.

p.s. kas čia per įdomus pašto dėžutės atgavimas, ebanko slaptažodžių ar kreditinės kortelės numerių nesiūlo kartu su IP adresu atsiųsti? smile.gif

Ne neprašo biggrin.gif
O tai kaip pamatyti tą tikrąjį?kur jį rasti?
Atsakyti
QUOTE(Baružėlė @ 2011 03 02, 15:25)
Ne neprašo biggrin.gif
O tai kaip pamatyti tą tikrąjį?kur jį rasti?

http://www.whatismyip.com/
Atsakyti
QUOTE(kavoliuko24 @ 2011 03 02, 14:39)

na bandžiau ir čia bet nusiunčiau sako kad netinka verysad.gif todėl ir nesuprantu kur jo ieškot...
Atsakyti
QUOTE(Baružėlė @ 2011 03 02, 16:34)
na bandžiau ir čia bet  nusiunčiau sako kad netinka verysad.gif todėl  ir nesuprantu kur jo ieškot...

tai gal jie prašo pirmo IP adreso kuriuo registravaisi, arba esi nurodžiuos per setingus iš kurio leisti tau logintis, galimų daug variantų.
kažkaip man keistas toks atkūrimas smile.gif
Atsakyti