Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 15

QUOTE(kavoliuko24 @ 2011 02 26, 22:15)
jei vaizdas didesnis naršyklėje, tai atsidarykite naršykle ir spausk CTRL+0
jei ant darbastalio tai bandykit rezoliucija pakeisti

Aciu,jau susitvarkem. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki

Sutapimas ar ne, bet instaliavus kaspersky antivirusinę programą, labai suletėjo kompo darbas unsure.gif . Ar tai gali būti susiję? Kaip būtų galima pataisyti padėtį? g.gif
Atsakyti
Sveiki , norėjau paklausti man kompe dažnai meta tokia lentelė kad kaip suprantu trūksta virtualios atminties. bandžiau padidinti...bandžiau net perinstaliuoti kompą , nors jis tikrai nėra užkrautas..bet tokia lentelė vistiek rodo beto tada labai labai sulėtėja kompo darbas sad.gif ką daryt?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(A... @ 2011 02 27, 22:42)
Sveiki , norėjau paklausti man kompe dažnai meta tokia lentelė kad kaip suprantu trūksta virtualios atminties. bandžiau padidinti...bandžiau net perinstaliuoti kompą , nors jis tikrai nėra užkrautas..bet tokia lentelė vistiek rodo beto tada labai labai sulėtėja kompo darbas sad.gif ką daryt?

user posted image

Paskaitykite štai ČIA
Atsakyti
QUOTE(BFH @ 2011 02 27, 23:04)
Paskaitykite štai ČIA

dekui panagrinesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A... @ 2011 02 28, 00:39)
dekui panagrinesiu  smile.gif

pasiskaičiau be taip ir nesupratau kas mano ta atminty taip ryja?jokių pažįstamu pavadinimų biggrin.gif štai tokia mano lentele..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A...: 28 vasario 2011 - 15:53
QUOTE(A... @ 2011 02 28, 16:51)
pasiskaičiau be taip ir nesupratau kas mano ta atminty taip ryja?jokių pažįstamu pavadinimų  biggrin.gif  štai tokia mano lentele..

task manager'i daryk view->select columns ir pažymėk virtual memory size ir ok
tada isrusiuok pagal vm size stulpeli
naudinga sita patikrinti vm size, tuomet kai ismeta lentele kad maza atminties.
tada padaryk print sreen'a ir bandysim tau padet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavoliuko24: 28 vasario 2011 - 16:03
QUOTE(kavoliuko24 @ 2011 02 28, 16:02)
task manager'i daryk view->select columns ir pažymėk virtual memory size ir ok
tada isrusiuok pagal vm size stulpeli
naudinga sita patikrinti vm size, tuomet kai ismeta lentele kad maza atminties.
tada padaryk print sreen'a ir bandysim tau padet

aš taip viską ir dariau ...tuoj nuorodoj viskas taip pat buvo aprašyta ...

na bandysiu gaudyt kai vėl ana lentelė išmes....ir tada tave skype bandysiu gaudyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A...: 28 vasario 2011 - 16:22
QUOTE(ERVInga @ 2011 02 27, 22:07)
Sveiki

Sutapimas ar ne, bet instaliavus kaspersky antivirusinę programą, labai suletėjo kompo darbas unsure.gif . Ar tai gali būti susiję? Kaip būtų galima pataisyti padėtį? g.gif

gali, bet tas priklauso nuo pc duomenu wink.gif
yra dvi iseitys: arba isinstaliuoti, nes pc persilpnas, arba apriboti skanavima (pakeisti kai kuriuos nustatymus)
Atsakyti
Sveiki,
Mano fleshui kžkas atsitiko. Dar vakar rašiau į jį failus pas save kompiuteryje, o šiandien įkišus į bet kurį kompiuterį ( tikrinau 3 kompiuterius) - neveikia. Nereaguoja kompiuteris ir lemputė, kuri turi degti ant flesho nedega. Kas galėjo atsitikti?
Atsakyti
QUOTE(terminatorius @ 2011 02 28, 18:45)
gali, bet tas priklauso nuo pc duomenu wink.gif
yra dvi iseitys: arba isinstaliuoti, nes pc persilpnas, arba apriboti skanavima (pakeisti kai kuriuos nustatymus)

Ačiū už atsakymą, taip ir manau kad Kasperskis stabdo darbą. Trinti lauk nenoriu ax.gif . O kokius nustatymus rekomenduotum pakeisti? rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
to tiksliai nepasakysiu, senai jos nebenaudoju sad.gif
Papildyta:
QUOTE(furbele @ 2011 02 28, 18:55)
Sveiki,
Mano fleshui kžkas atsitiko. Dar vakar rašiau į jį failus pas save kompiuteryje, o šiandien įkišus į bet kurį kompiuterį ( tikrinau  3 kompiuterius) - neveikia. Nereaguoja kompiuteris ir lemputė, kuri turi degti ant flesho nedega. Kas galėjo atsitikti?

galejo perdegti
negalima traukti kai mirksi (nuskaitomi duomenys)
seip tai isvis patartina, kad atjunti per ikonele salia laikrodzio (jei flesiukas turi pasikrovimo funkcija (mp3 playeriai) taip daryti butina !!!)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo terminatorius: 28 vasario 2011 - 19:26