Labas,
Patarkit kame reikalas, narsant su Mozila Firefox pas mane ziurint tinklalapyje 15min neatidaro nuotrauku, t.y tik tekstas.Perejus i Explorer 15min viskas atsidaro.Na manau supratot ka norejau pasakyti.
QUOTE(vil-ma @ 2011 02 24, 17:49)
Labas,
Patarkit kame reikalas, narsant su Mozila Firefox pas mane ziurint tinklalapyje 15min neatidaro nuotrauku, t.y tik tekstas.Perejus i Explorer 15min viskas atsidaro.Na manau supratot ka norejau pasakyti.
bandykit flash playeri atnaujint https://www.mozilla....US/plugincheck/
susidek naujausia stabilia Firefox versija - siam momentui tai 3.6.13 (4 beta tikrai dar neverta, nes gali kilti problemu)
ar ne LitWin'a ?
QUOTE(Mona187 @ 2011 02 24, 15:09)
Aš turiu 7-ą versiją, bet dabar noriu 8-os. Ir nežinau, kaip įsidiegti. Tiesa, diegiausi kažkokį sulietuvinimo failiuką (ne iš microsoft update), tai gal dėl to ir kyla ši problema. Bet neprisimenu, kaip tas failiukas atrodo
Papildyta:
gali būti blokuojami paveikslai iš žiūrimos svetainės (dešinysis pelės mygtuko meniu)
QUOTE(vil-ma @ 2011 02 24, 17:49)
Patarkit kame reikalas, narsant su Mozila Firefox pas mane ziurint tinklalapyje 15min neatidaro nuotrauku, t.y tik tekstas.Perejus i Explorer 15min viskas atsidaro.
QUOTE(NupoliruotasBuldozeris @ 2011 02 25, 10:49)
susidek naujausia stabilia Firefox versija - siam momentui tai 3.6.13 (4 beta tikrai dar neverta, nes gali kilti problemu)
ar ne LitWin'a ?
Papildyta:
gali būti blokuojami paveikslai iš žiūrimos svetainės (dešinysis pelės mygtuko meniu)
ar ne LitWin'a ?
Papildyta:
Nerodo foto,vartant 15min, per mozila firefox
QUOTE(AIRAX @ 2011 02 20, 18:40)
Sveiki, vaikas kazkur pradangino siuksline, gal yra koks budas ja rast
QUOTE(AIRAX @ 2011 02 20, 19:40)
Sveiki, vaikas kazkur pradangino siuksline, gal yra koks budas ja rast
Vista:Start->Control Panel->Appearance and Personalization->Personalization
7:Start->Control Panel->Personalization
Tada kairėje "change desktop icons".
Tada paprasčiausiai pažymėk Recycle Bin ir OK.
QUOTE(kavoliuko24 @ 2011 02 26, 14:44)
Vista:Start->Control Panel->Appearance and Personalization->Personalization
Aciu, atsirado
Laba.bezaidziant vaikas kazka paspaude ir ekranas rodo koki 5 kart didesnes raides.kaip atstatyt viska i vieta.prasau padekit!!!
QUOTE(elemyte @ 2011 02 26, 21:26)
Laba.bezaidziant vaikas kazka paspaude ir ekranas rodo koki 5 kart didesnes raides.kaip atstatyt viska i vieta.prasau padekit!!!
Nuspauskit Ctrl mygtuką ir sukit pelės ratuką žemyn kol bus norimas dydis
QUOTE(Papugele @ 2011 02 26, 21:44)
Nuspauskit Ctrl mygtuką ir sukit pelės ratuką žemyn kol bus norimas dydis
dekstopo paveksleliai sumazejo bet uzduociu juosta nei raides nesumazeja.net internetas kelis kartus didesnis liko.
QUOTE(elemyte @ 2011 02 26, 21:26)
jei vaizdas didesnis naršyklėje, tai atsidarykite naršykle ir spausk CTRL+0
jei ant darbastalio tai bandykit rezoliucija pakeisti