Sveiki ir as turiu problema,
vakar norejau filma paziureti, atsisiunciau, pajungiau laida prie tv ir kompo, paspaudziau du klavisus FN ir F5 , ir dabar isvis pasidare juodas ekranas nieko nerodo, kai istraukiu laida HDMI tai tada vel kompe vaizdas atsiranda, bet tik pajungiu juodas ekranas.
Patarkit ka reikia padaryti,kad vel viskas butu gerai ir galeciau filmus ziureti.
sveiki.labai reikia pagalbos.tiesiog perinstaliavus kompą neliko mano slaptažodžių, o mano protas, kad dabar niekur negaliu į ėiti, nei el paštą nei į kitus tinklapius...ar yra galimybė kaip nors juos atkurti ar kaip? jau net iš proto einu, nes daug informacijos liko el pašte
QUOTE(Baružėlė @ 2011 02 23, 09:58)
sveiki.labai reikia pagalbos.tiesiog perinstaliavus kompą neliko mano slaptažodžių, o mano protas, kad dabar niekur negaliu į ėiti, nei el paštą nei į kitus tinklapius...ar yra galimybė kaip nors juos atkurti ar kaip? jau net iš proto einu, nes daug informacijos liko el pašte
nebandėt įeiti į el.paštą per naršyklę? Jei nebuvo nurodymo trint iškart laiškus-tai jie ten bus saugomi. Arba sukonfigūruokit pašto klijentą (Outlook ar kt.) ,tai vėl užkraus visus laiškus iš naujo.
Ar ir el.pašto passwordai t.p. pamesti?
Laba diena gal kas gales pagelbeti man....
Beda tame, kad pas mane kompiuteryje instaliuotas Open Office programu rinkinukas. Visa laika dirbau su jame esanciomis programelemis: exel, worl, power point'u - ir viskas buvo gerai. Bet vat neperseniausiai dirbant su exeliu ir rasant formules (trupmenos, laipsniai, saknys ir pan) visada eidavau, kad jas rasyti Insert -> Object- -> OLE objekt -> ten pasirinkdavau other programs -> ir tada Microsoft Equation 3.0. ir man ismesdavo langeli, kuriame ir galedavau surasyti visas formules su visais man reikiamais zenkliukais. Taigi, neperseniausiai uzejus i ta langeli rezultatas tas, kad nebeimanoma surinkti jokiu formuliu, tiesiog tuscia lenete rodo ir raso Miqrosoft Equation is untitled ka daryti, kad vel galima butu rasyti tas formules...?Labai reikia jomis naudotis...
O nutiko si problema, kai teta atsiunte is savo kompiuterio exelio dokumentu (bet pas ja Microsoft Exel ir nera pas ja to Equation 3.0) sakau, gal tai ir itakojo...
istryniau visus jos atsiustus dokumentus, bet vistiek niekas nepasikeite...
Beda tame, kad pas mane kompiuteryje instaliuotas Open Office programu rinkinukas. Visa laika dirbau su jame esanciomis programelemis: exel, worl, power point'u - ir viskas buvo gerai. Bet vat neperseniausiai dirbant su exeliu ir rasant formules (trupmenos, laipsniai, saknys ir pan) visada eidavau, kad jas rasyti Insert -> Object- -> OLE objekt -> ten pasirinkdavau other programs -> ir tada Microsoft Equation 3.0. ir man ismesdavo langeli, kuriame ir galedavau surasyti visas formules su visais man reikiamais zenkliukais. Taigi, neperseniausiai uzejus i ta langeli rezultatas tas, kad nebeimanoma surinkti jokiu formuliu, tiesiog tuscia lenete rodo ir raso Miqrosoft Equation is untitled ka daryti, kad vel galima butu rasyti tas formules...?Labai reikia jomis naudotis...
O nutiko si problema, kai teta atsiunte is savo kompiuterio exelio dokumentu (bet pas ja Microsoft Exel ir nera pas ja to Equation 3.0) sakau, gal tai ir itakojo...
istryniau visus jos atsiustus dokumentus, bet vistiek niekas nepasikeite...
QUOTE(Baružėlė @ 2011 02 23, 09:58)
Reiktu bandyt su duomenu atkurimo normalia programa ieskot kompe "signons.sqlite" be kabuciu,jame firefox laiko passwordus.
Bet jei pas jus IE tada pasidomekit internete
QUOTE(Irmavi @ 2011 02 23, 10:07)
nebandėt įeiti į el.paštą per naršyklę? Jei nebuvo nurodymo trint iškart laiškus-tai jie ten bus saugomi. Arba sukonfigūruokit pašto klijentą (Outlook ar kt.) ,tai vėl užkraus visus laiškus iš naujo.
tai tas ir yra kad e pašto slaptažodžių nepamenu,negaliu į eiti į facebook ar kitur nes visus slaptažodžius siunčia būtent į tą pašto dėžutę...
rimtesnės svetainės turi password recovery galimybes, paštas priklausomai koks tai paštas - web based (gmail/yahoo) ar standartinis (POP3)
O nuo sklerozių labai gerai saugo popierius (tik ne piniginėje) :-D
QUOTE(Baružėlė @ 2011 02 23, 13:15)
tai tas ir yra kad e pašto slaptažodžių nepamenu,negaliu į eiti į facebook ar kitur nes visus slaptažodžius siunčia būtent į tą pašto dėžutę...
Sveiki,
Ieskau pagalbos Gal kas zinot ka daryt, kad visos zinutes siunciasi iskart po dvi? Ir SM ir kitur
Ieskau pagalbos Gal kas zinot ka daryt, kad visos zinutes siunciasi iskart po dvi? Ir SM ir kitur
Sveiki,
QUOTE(Mona187 @ 2011 02 24, 15:44)
Noriu atsinaujinti Internet Explorer naršyklę, t.y.atsisiųsti Internet Explorer 8. Bet vos pradwedu diegti, išmeta lentelę su užrašu:
Šis diegimas nepalaiko jūsų dabartinės operacinės sistemos kalbos
Kas galėtų būti, kaip išspręsti šią kliūtį?
Šis diegimas nepalaiko jūsų dabartinės operacinės sistemos kalbos
Kas galėtų būti, kaip išspręsti šią kliūtį?
Kas galėtų būti lentelė pasako, kaip išspręsti - atsisiųsti IE kuri palaiko jūsų OS.
QUOTE(Firefox @ 2011 02 24, 15:00)
Kas galėtų būti lentelė pasako, kaip išspręsti - atsisiųsti IE kuri palaiko jūsų OS.
Aš turiu 7-ą versiją, bet dabar noriu 8-os. Ir nežinau, kaip įsidiegti. Tiesa, diegiausi kažkokį sulietuvinimo failiuką (ne iš microsoft update), tai gal dėl to ir kyla ši problema. Bet neprisimenu, kaip tas failiukas atrodo