Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 15

QUOTE(minep @ 2011 02 16, 00:14)

Kokį DVD? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Firefox @ 2011 02 15, 10:11)
Start --> Control Panel --> Regional and Language Options --> Languages --> Details --> Pasirinkti latvių kalbą ir spausti remove --> Apply ir OK.

aciu thumbup.gif
Atsakyti

žiūrėkite mikrofono nustatymus
[/quote]
ten rodo,kad viskas gerai, man sake,kad gali buti kazkas neinstaliuota, ar gali taip buti?
Atsakyti
QUOTE(Drugeliss @ 2011 02 15, 16:04)
Sveika, kas galit patarkit, nusipirkau laptopą, windowsas7, atsisiunčiau skypa, dabar manes niekas negirdi kai kalbu, o aš visus girdžiu, ką daryti?
buvau įėjus į nustatymus, bet ten viskas gerai, gal pačiam kompe reikia kažka instaliuoti?

Senesne versija Skype rasykites paprasciausiai smile.gif
http://www.divshare....ad/12633173-97a
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 16 vasario 2011 - 18:34
QUOTE(veiducka @ 2011 02 16, 18:33)
Senesne versija Skype rasykites paprasciausiai smile.gif
http://www.divshare....ad/12633173-97a

dekui, banduysiu, ziuresim kas pavyks. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 02 15, 23:36)
Kokį DVD? doh.gif

Na Windows 7 kompaktą. biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
QUOTE(risa @ 2011 02 14, 08:48)
Kur gali but beda? Kai kompas pabuna atjungtas is elekrtos tinklo, ijungus pradeda garsiai burgzti, kaip suprandu maitinimo bloko ventiliatorius, po kiek laiko viskas susitvarko iki kito atjungimo doh.gif .

QUOTE(veiducka @ 2011 02 14, 10:40)
gali burzgti kietas diskas dar

QUOTE(veiducka @ 2011 02 14, 16:18)
Tikrai nereik kviest nieko nes nieko ir nepasakys naujo, o vaikas jusu geriausias specas  lotuliukas.gif

Pas mane ta pati problema, įjungus burzgia 3-5 min. Po to viskas ok. O jei tai burzgia kietas diskas, tai gal jam galas ateina? Kompui jau 5 m.
Atsakyti
QUOTE(Aurike @ 2011 02 17, 09:24)
Sveiki,
Pas mane ta pati problema, įjungus burzgia 3-5 min. Po to viskas ok.  O jei tai burzgia kietas diskas, tai gal jam galas ateina? Kompui jau 5 m.

Burzgia koks nors parėjęs aušinimo ventiliatorius. Paskui įšyla ir burzgimas dingsta. Tikėtina, kad kuo toliau, tuo ilgiau tas burzgimas nepranyks.
Atsakyti
Pas mane ta pati problema, įjungus burzgia 3-5 min. Po to viskas ok. O jei tai burzgia kietas diskas, tai gal jam galas ateina? Kompui jau 5 m.

Pas manes senam aceriui jau kokius 2 metus istisai burzgia kai ijungi bet cia kietas diskas ko gero,buvo remonte seniau tai sake kad HD tvarkoj smile.gif taigi po kiek laiko pripratau prie to burzgimo o veliau vaikui kompa isbandymams palikau smile.gif zaist,daba nuo ryto iki vakaro kaista,burzgia smile.gif laukiam kada jam galas pareis bet jau pora geru metu taip laukiam lotuliukas.gif atitarnavo savo laikais Aceris senas,labai patvarus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 17 vasario 2011 - 10:29
Sveiki,turiu stalini kompiuteri. Nebeveikia klaviatura. Paspaudus mygtuka Num Lock lempute nesviecia. Gal kas gali patarti,ka daryti. Dekui
Atsakyti
QUOTE(ramunele1982 @ 2011 02 18, 13:36)
Sveiki,turiu stalini kompiuteri. Nebeveikia klaviatura. Paspaudus mygtuka Num Lock lempute nesviecia. Gal kas gali patarti,ka daryti. Dekui

ištrauk iš kompo klaviatūros laidą ir paskui vėl įkišk.
jei klaviatūrą ne su usb jungtimi tai perkrauk kompą po įkišimo.
Atsakyti
Sveiki, vaikas kazkur pradangino siuksline, gal yra koks budas ja rast g.gif
Atsakyti