Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 15

QUOTE(nilkasud @ 2011 02 12, 09:48)
4u.gif reikia pagalbos, pas mane kompas fujitsu siemens amilo pa 2548 su Windows XP ir su kamera 1,3MPixel.Tai va kaip man ta kamera ijungti , kazkaip as pabandziau man nesigauna.Control panel yra Scaners and  Cameras pradedi instaliuoti tai toje lenteleje ismeta gamintoju pavadinimus , o as nezinau kokio gamintojo kamera pas mane stovi.Patarkit kaip daryti .Na ka is anksto dekoju,manau sulauksiu pagalbos.

Per device manager paziuret galima Imaging Devices-properties ir rasit gamintoja prie manufactures,
Start-Run-Device Manager smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 12 vasario 2011 - 12:34
QUOTE(veiducka @ 2011 02 12, 13:33)
Per device manager paziuret galima Imaging Devices-properties ir rasit gamintoja prie manufactures,
Start-Run-Device Manager smile.gif

Zinai truputi ne viska supratau, daryti taip START-RUN kai atsidaro reikia irasyti Device Manager.Jeigu taip tai man irasius ir paspaudus OK ismeta lentele su EROR
Atsakyti
QUOTE(nilkasud @ 2011 02 12, 14:26)
Zinai truputi ne viska supratau, daryti taip START-RUN kai atsidaro reikia irasyti Device Manager.Jeigu taip tai man irasius ir paspaudus OK ismeta lentele su EROR

Start-MyComputer-Properties-Hardware-Device Manager rasit smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

apatineje meniu juostoje, desiniame kampe, kur yra kalbu nustatymas, nezinia is kur atsirado latviu kalba. Pagelbekite, kaip ja ismesti is to saraso g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ebi @ 2011 02 13, 15:13)
Sveiki  4u.gif

apatineje meniu juostoje, desiniame kampe, kur yra kalbu nustatymas, nezinia is kur atsirado latviu kalba. Pagelbekite, kaip ja ismesti is to saraso  g.gif  4u.gif

7 ar XP pas jus?
Atsakyti
QUOTE(nilkasud @ 2011 02 12, 10:48)
4u.gif reikia pagalbos, pas mane kompas fujitsu siemens amilo pa 2548 su Windows XP ir su kamera 1,3MPixel.Tai va kaip man ta kamera ijungti , kazkaip as pabandziau man nesigauna.Control panel yra Scaners and  Cameras pradedi instaliuoti tai toje lenteleje ismeta gamintoju pavadinimus , o as nezinau kokio gamintojo kamera pas mane stovi.Patarkit kaip daryti .Na ka is anksto dekoju,manau sulauksiu pagalbos.

4u.gif 4u.gif 4u.gif padekit
Atsakyti
QUOTE(nilkasud @ 2011 02 13, 20:18)
4u.gif  4u.gif  4u.gif padekit

Jusu kompui gamintojo puslapi XP draiveriu nera tik VISTA,kamera pas jus BISON stovi,bandykit situos http://www.divshare....ad/14049204-062 draiverius instaliuot smile.gif
atidarot ir setup.exe failiuka paleidziat smile.gif
Pries tai rasiau jums kaip paziuret per device manageri savo kamera ir ar yra aplamai draiveriai irasyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 13 vasario 2011 - 21:25
Kur gali but beda? Kai kompas pabuna atjungtas is elekrtos tinklo, ijungus pradeda garsiai burgzti, kaip suprandu maitinimo bloko ventiliatorius, po kiek laiko viskas susitvarko iki kito atjungimo doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(risa @ 2011 02 14, 08:48)
Kur gali but beda? Kai kompas pabuna atjungtas is elekrtos tinklo, ijungus pradeda garsiai burgzti, kaip suprandu maitinimo bloko ventiliatorius, po kiek laiko viskas susitvarko iki kito atjungimo doh.gif .

buvo ir man...-keitė tepalus smile.gif
Atsakyti

gali burzgti kietas diskas dar
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2011 02 13, 22:20)
Jusu kompui gamintojo puslapi XP draiveriu nera tik VISTA,kamera pas jus BISON stovi,bandykit situos http://www.divshare....ad/14049204-062 draiverius instaliuot smile.gif
atidarot ir setup.exe failiuka paleidziat smile.gif
Pries tai rasiau jums kaip paziuret per device manageri savo kamera ir ar yra aplamai draiveriai irasyti

Aciu veiducka dar karta, ziurejau kaip jus buvot sake, nera nieko irasyta.Kaip sakoma ejau iki galo per device manageri.Rytoj busiu prie to kompo kur reikia ijungti kamera, bandysiu instaliuoti jusu atsiustus.
Atsakyti

g.gif vaikas kamuoliuku i deze bumptelejo, nutilo burzgimas. Ar nekreipt demesio ir laukt rimtesniu pasekmiu, ar jau kviest speca?
Atsakyti