Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 15

QUOTE(Ice Princess @ 2011 02 10, 20:20)
Taip ir yra... Firefox'e work offline nuėmiau, viską esu iš windows'ų nukopinus (atspausdinus) ir į linux suvedžiau, bet internetas neveikia t.y. įjungus pvz. firefox rodo, kad krauna ir gali laukti nors ir visus metus, nepakrauna, bet rodo lentelę internet is established  doh.gif

tai kam jus su tais Linux kankinates jei XP turit g.gif ,dirbkit su jais smile.gif o anos lauk is kompo kad vietos neuzimtu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 10 vasario 2011 - 23:23
QUOTE(veiducka @ 2011 02 10, 23:23)
tai kam jus su tais Linux kankinates jei XP turit  g.gif ,dirbkit su jais smile.gif o anos lauk is kompo kad vietos neuzimtu  4u.gif

gal zmogui reikalingas, nebutina per prievarta kisti tik xp wink.gif
beje su linuxais yra vienas labai didelis pliusas - jam antivirusines net nereikia, nes jam nera sukurtu virusu wink.gif
Papildyta:
tai pala tau sakei internetas neveikia ?? taip ?
ir jis ateina laidu ? taip?
o modemas koks nors yra ? ar rauteris(maršrutizatorius) ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo terminatorius: 10 vasario 2011 - 23:32
QUOTE(terminatorius @ 2011 02 10, 23:38)
gal zmogui reikalingas, nebutina per prievarta kisti tik xp wink.gif
beje su linuxais yra vienas labai didelis pliusas - jam antivirusines net nereikia, nes jam nera sukurtu virusu wink.gif

Sutinku, Windowsus ismeciau pries pora metu (kad vietos neuzimtu biggrin.gif ). Kas tai yra antivirusine jau pamirsau, nereikia ieskot reikiamos programos visam internete o paskui jai 'ckako' ir kompas dirba greicjau. O problemos buna visur ir Linuxe ir Windowse.
Atsakyti
Sveiki. Šiandien įjungiu kompą - Windows'ai nebeveikia... gerai, kad dar ubuntu eina. Kažkaip prijugniau internetą thumbup.gif Jungiant windw'sus yra keli pasirinkimai :
Save mode
Save mode with network
Ir dar kažkas apie save mode (nebeprisimenu)
Start windows normaly
Visus mėginau, bet nė vienas nepadėjo. Pradeda krautis window'sai ir išmeta kokiai sekundai mėlyną langą. Tada kompas automatiškai išsijungia.
Prašau padėkit, jei įmanoma norėčiau pati sutvarkyti, o ne vešti taisyti ax.gif Jai neaiškiai paiškinau, pasakykit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Princess @ 2011 02 11, 13:34)
Sveiki. Šiandien įjungiu kompą - Windows'ai nebeveikia... gerai, kad dar ubuntu eina. Kažkaip prijugniau internetą thumbup.gif  Jungiant windw'sus yra keli pasirinkimai :
Save mode
Save mode with network
Ir dar kažkas apie save mode (nebeprisimenu)
Start windows normaly
Visus mėginau, bet nė vienas nepadėjo. Pradeda krautis window'sai ir išmeta kokiai sekundai mėlyną langą. Tada kompas automatiškai išsijungia.
Prašau padėkit, jei įmanoma norėčiau pati sutvarkyti, o ne vešti taisyti  ax.gif Jai neaiškiai paiškinau, pasakykit  blush2.gif

tai kai kraunasi windows pabandyk nufotkinti ar nufilmuoti (tada peržiūrint galėsi sustabdyti) kas per error'as būna, tada bus aišku kokia problema, ir tada ieškok info, arba čia parašyk, gal su windows particiją kažką padarei per linux?
Atsakyti
QUOTE(kavoliuko24 @ 2011 02 11, 14:15)
tai kai kraunasi windows pabandyk nufotkinti ar nufilmuoti (tada peržiūrint galėsi sustabdyti) kas per error'as būna, tada bus aišku kokia problema, ir tada ieškok info, arba čia parašyk, gal su windows particiją kažką padarei per linux?

Nemanau, kad su linux'ais kažką padariau, nes ne kartą yra taip buve. Tada veždavau tasiyti kompą ir sakydavo kad buvo virusas. Pamėginsiu nufilmuoti
Atsakyti
QUOTE(Ice Princess @ 2011 02 11, 12:34)

Start windows normaly

su tuo pasirinkimu turetum uzkrauti
kaip sake kavoliuko24 pabandyk nufilmuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(terminatorius @ 2011 02 11, 15:29)
su tuo pasirinkimu turetum uzkrauti
kaip sake kavoliuko24 pabandyk nufilmuot smile.gif

Neužkrauna. Tiksliau pradeda krauti windows Xp tada sustoja išmeta tą mėlyną langą kurį mėginsiu nufilmuoti ir išsijungia kompas doh.gif
Atsakyti
Iš karto atsiprašau, kad parašiau 2 žinutes iš eilės doh.gif
Štai nufilmavau ir nufotkinau tą mėlinajį langą (nuotraukoje jis oranžinis, net nežinau kodėl jį tokį kompe atidarė lotuliukas.gif )
user posted image
Pati kažkiek supratau, kad rašo jog aš suinstaliavau kažką tai.... nesamonė, nes aš nieko neinstaliavau, ir jeigu seniau tokius mėtydavo kai buvo virusai, tai tubūt reiškia jog window'sai neatpažysta virusų... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2011 02 10, 13:46)
Dar bandykit sita http://www.divshare....ad/14019360-b06
Cia skirtas US o ne EU kaip kad jus pries tai instaliavot,gal sitas tiks smile.gif
Ir aisku ta EPSON jei nenaudojate tada geriau istrynkite is kompo smile.gif
Sekmes

Nepadejo, tas pats.Turbut vaistu nera.
Atsakyti
QUOTE(Ice Princess @ 2011 02 11, 13:45)
Nemanau, kad su linux'ais kažką padariau, nes ne kartą yra taip buve. Tada veždavau tasiyti kompą ir sakydavo kad buvo virusas. Pamėginsiu nufilmuoti

Buna kad virusai, pagrinde keyloger, bet buna ir SATA draveriai. Apie tai parasiau i AZ
Atsakyti
4u.gif reikia pagalbos, pas mane kompas fujitsu siemens amilo pa 2548 su Windows XP ir su kamera 1,3MPixel.Tai va kaip man ta kamera ijungti , kazkaip as pabandziau man nesigauna.Control panel yra Scaners and Cameras pradedi instaliuoti tai toje lenteleje ismeta gamintoju pavadinimus , o as nezinau kokio gamintojo kamera pas mane stovi.Patarkit kaip daryti .Na ka is anksto dekoju,manau sulauksiu pagalbos.
Atsakyti