Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 15

QUOTE(vil-ma @ 2011 01 31, 22:22)
Labas, turiu as viena prasyma, tiesiog reikalinga pagalba.Pas mane Windows XP , o noriu prijungti printeri  Minolta PagePro 1100. Tai va rodos suinstaliavau , bet pvz. atsiustus dokumentus nespausdina , kazkokius heroglifus spausdina.Bandziau ieskoti google, bet kiek bandziau niekaip nepavyksta , kad normaliai spausdintu.Siaip googleje raso ,kad probematiska su Win Xp paleisti , kad normaliai dirbtu.Na manau gal dar kokia viltis yra.Laukiu patarimo.

verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vil-ma @ 2011 02 09, 11:32)

Ptradziai visus senus draiverius suinstaliotus jusu spausdintuvui istrinkit, perkraukit kompa po to sita bandykit http://www.divshare....ad/14010895-0da instaliuot
Sekmes 4u.gif
Jeigu nepades parasykit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 09 vasario 2011 - 12:58
labukas,
gal galite kas padeti,nusipirkau nauja rasala sudejau o spausdintuvas raso kad neimanoma atpazinti rasalo kaseciu. verysad.gif pries tai truputi spausdino,bet melynos spalvos nespausdino tai isemiau pakraciau ir vel idejau,po to visiskai nieko nedaro tik raso kad pakeisti kasetes verysad.gif verysad.gif ar dar imanoma kazka pakeisti ar nebe,gal ka nustatymuose reik pakeist g.gif spausdintuvas epson dx8450
Atsakyti
QUOTE(Ice Princess @ 2011 02 08, 16:59)
Internetas ateina laidu  smile.gif

Tai gal kas žinot kaip suinstaliuot? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 02 08, 22:08)
Hmm... turi, bet neatidaro...
man atidaro tik BIOS SETUP UTILITY lentelę. Nepakrauna nieko.

Kokie windowsai?
Papildyta:
QUOTE(Ice Princess @ 2011 02 09, 14:02)
Tai gal kas žinot kaip suinstaliuot?  blink.gif

Bandei suvesti IP, Subnet Mask, Gateway, DNS?
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2011 02 09, 13:54)
Ptradziai visus senus draiverius suinstaliotus jusu spausdintuvui istrinkit, perkraukit kompa po to sita bandykit http://www.divshare....ad/14010895-0da  instaliuot
Sekmes  4u.gif
Jeigu nepades parasykit

Padariau , istryniau Minoltai tuos draiverius, po to suinstaliavau jusu.As tokius kaip jus atsiuntet turiu diskelyje, bet nieko nepadejo.Spausdinti spausdina, bet pvz, Omnitel, Bites atsisiustu saskaitu tai nespausdina, atspausdina heroglifus,dar gal man reikejo is kompo isinstaliuoti ir kita printeri.Pas mane dar yra ir EPSON stylus suinstaliuota.Gal tai reiksmes ir neturi.Na aciu veiducka ir uz tai.Vis tiek galesiu ir su situo savo parasytus darbus spausdinti, Minolta sita spausdina.
Atsakyti
QUOTE(vil-ma @ 2011 02 10, 08:04)
Padariau , istryniau Minoltai tuos draiverius, po to suinstaliavau jusu.As tokius kaip jus atsiuntet turiu diskelyje, bet nieko nepadejo.Spausdinti spausdina, bet pvz, Omnitel, Bites atsisiustu saskaitu tai nespausdina, atspausdina heroglifus,dar gal man reikejo is kompo isinstaliuoti ir kita printeri.Pas mane dar yra ir EPSON stylus suinstaliuota.Gal tai reiksmes ir neturi.Na aciu veiducka ir uz tai.Vis tiek galesiu ir su situo savo parasytus darbus spausdinti, Minolta sita spausdina.

Dar bandykit sita http://www.divshare....ad/14019360-b06
Cia skirtas US o ne EU kaip kad jus pries tai instaliavot,gal sitas tiks smile.gif
Ir aisku ta EPSON jei nenaudojate tada geriau istrynkite is kompo smile.gif
Sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 10 vasario 2011 - 12:48
QUOTE(minep @ 2011 02 10, 04:10)
Kokie windowsai?
Papildyta:

Bandei suvesti IP, Subnet Mask, Gateway, DNS?

Aišku, kad suvedžiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Princess @ 2011 02 10, 14:24)
Aišku, kad suvedžiau  g.gif

O kodel nenorit prie normaliu Windows pereit?
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2011 02 10, 17:57)
O kodel nenorit prie normaliu Windows pereit?

Aš kompe 2 programas turiu dabar suinstaliavus. Ir Windows XP ir Linux Ubuntu doh.gif Skaičiau, kad gal windows'ai Linux'us pjauna ir reikia kažkokį tai work..... išjungti arba įjungti, bet nepadėjo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice Princess: 10 vasario 2011 - 19:36
QUOTE(Ice Princess @ 2011 02 10, 19:35)
Aš kompe 2 programas turiu dabar suinstaliavus. Ir Windows XP ir Linux Ubuntu  doh.gif  Skaičiau, kad gal windows'ai Linux'us pjauna ir reikia kažkokį tai work..... išjungti arba įjungti, bet nepadėjo sad.gif

tai cia neprogramos wink.gif o OS (operacines sistemos)
seip tai neturetu pjauti, jei xp yra C diske, o linux kitame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(terminatorius @ 2011 02 10, 20:47)
tai cia neprogramos wink.gif o OS (operacines sistemos)
seip tai neturetu pjauti, jei xp yra C diske, o linux kitame smile.gif

Taip ir yra... Firefox'e work offline nuėmiau, viską esu iš windows'ų nukopinus (atspausdinus) ir į linux suvedžiau, bet internetas neveikia t.y. įjungus pvz. firefox rodo, kad krauna ir gali laukti nors ir visus metus, nepakrauna, bet rodo lentelę internet is established doh.gif
Atsakyti