Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 15

QUOTE(vil-ma @ 2011 01 31, 22:22)
Labas, turiu as viena prasyma, tiesiog reikalinga pagalba.Pas mane Windows XP , o noriu prijungti printeri  Minolta PagePro 1100. Tai va rodos suinstaliavau , bet pvz. atsiustus dokumentus nespausdina , kazkokius heroglifus spausdina.Bandziau ieskoti google, bet kiek bandziau niekaip nepavyksta , kad normaliai spausdintu.Siaip googleje raso ,kad probematiska su Win Xp paleisti , kad normaliai dirbtu.Na manau gal dar kokia viltis yra.Laukiu patarimo.

verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Princess @ 2011 02 06, 11:08)
Sveiki.

Baigiau instaliuoti tą ubuntu, bet iškilo kelios problemos.
1. Rodė lentelę, kad nepilnai veikia LT kalba ir, kad reikia kažką tai daryti, bet nesupratau ką.
2. Neleidžia uždėti darbalaukio efektu, tai gal čia kompas kaltas? Jis nėra senovinis, bet ką aš žinau...
3. Nemoku įjungti interneto.
Ir dar - Kai pasirinkau, kad noriu dirbti su ubuntu man parodė kitą juodą langą su 3 kažkuo skirtingais ubuntu. Išsirinkau pirmą, bet nežinau ar jį ir reikėjo?

Gal kas nors galite padėti? Iš anksto dėkoju  smile.gif  ax.gif  blush2.gif

Prašau, padėkit blush2.gif ax.gif unsure.gif
Atsakyti
Dar karteli rasau:SOS!!! BUKIT GERI TECIAI IR MAMOS,PADEKIT PROBLEMA ISSPRESTI! NEZINAU KAIP PAAISKINT,BET BANDAU: TA JUOSTA,KUR BUNA EKRANO APACIOJ (DAZNIAUSIAI),NA KUR NULEIDZIAM INTERNETO LANGUS,MUZIKA,KUR START PROGRAMA IR T.T. NA JI BUVO EKRANO APACIOJ,O DABAR EKRANO DESINEJ. IR NIEKAIP ATITAISYT NEGALIU,DRAUGAI IRGI PATART NEGALI... PAS MANE WINDOWS WISTA,PATARKIT KAS MOKAT.
Aciu.
Atsakyti
gaila, bet ant vistos nezinau
ant XP: ant juostos antra peles klavisa nuemi lock taskbar varnele po to taip pat uzejus spaudi ir tempi i apacia (truputi i sona ir i apacia)
Atsakyti
Apsiverte kompiuterio ekranas blink.gif .Spaudžiu ctrl+shiht+rodyklės į viršų ir apačią.Bet nieko nereaguoja verysad.gif Ką daryri?
Atsakyti
QUOTE(Kostanyta @ 2011 02 07, 15:19)
Dar karteli rasau:SOS!!! BUKIT GERI TECIAI IR MAMOS,PADEKIT PROBLEMA ISSPRESTI! NEZINAU KAIP PAAISKINT,BET BANDAU: TA JUOSTA,KUR BUNA EKRANO APACIOJ (DAZNIAUSIAI),NA KUR NULEIDZIAM INTERNETO LANGUS,MUZIKA,KUR START PROGRAMA IR T.T. NA JI BUVO EKRANO APACIOJ,O DABAR EKRANO DESINEJ. IR NIEKAIP ATITAISYT NEGALIU,DRAUGAI IRGI PATART NEGALI... PAS MANE WINDOWS WISTA,PATARKIT KAS MOKAT.  
Aciu.

Start-Properties-Taskbar-Taskbar Location on Screen-Bottom reik kad butu.
Cia Win 7 taip bet siaip ir ant Vistos tas pats turetu but ar pan smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 07 vasario 2011 - 16:05
Gal galima lietuviškai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Princess @ 2011 02 07, 15:01)
Prašau, padėkit  blush2.gif  ax.gif  unsure.gif

Na, labai jau mažai informacijos. Jei jau kalba sukasi apie linux, manau, kad reikėtų viską nupasakoti labai išsamiai. Kažkokių lentelių, kuriose kažkas parašyta yra devynios galybės, todėl ir reikalingas konkretumas.
Atsakyti
QUOTE(stseb @ 2011 02 07, 17:44)
Na, labai jau mažai informacijos. Jei jau kalba sukasi apie linux, manau, kad reikėtų viską nupasakoti labai išsamiai. Kažkokių lentelių, kuriose kažkas parašyta yra devynios galybės, todėl ir reikalingas konkretumas.

Gerai. Toje lentelėje dėl kalbos parašyta lietuviškai, kad kalba suinstaliuota pusiau ir reikia kažką parsiųsti, o aš dar net interneto nepajungiau. Mėginau pajungti rankiniu būdu, viską suvedžiau rodė lentelę Internet conection established, bet kai įjungiu pvz. firefox krauna, krauna ir neužkrauna... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy123 ' @ 2011 02 07, 16:03)
Apsiverte kompiuterio ekranas  blink.gif  .Spaudžiu ctrl+shiht+rodyklės į viršų ir apačią.Bet nieko nereaguoja  verysad.gif  Ką daryri?

Kraunantis kompui gerai rodo vaizdą?

Pradžioj kokie windowsai?
Papildyta:
QUOTE(Ice Princess @ 2011 02 07, 18:05)
Gerai. Toje lentelėje dėl kalbos parašyta lietuviškai, kad kalba suinstaliuota pusiau ir reikia kažką parsiųsti, o aš dar net interneto nepajungiau. Mėginau pajungti rankiniu būdu, viską suvedžiau rodė lentelę Internet conection established, bet kai įjungiu pvz. firefox krauna, krauna ir neužkrauna...  unsure.gif

Kokiu būdu gauni internetą? Bevieliu ar LAN tinklu? Gal kokiu Omnitel, Mezona ar pan. modemu?
Papildyta:
QUOTE(vil-ma @ 2011 01 31, 21:22)
Labas, turiu as viena prasyma, tiesiog reikalinga pagalba.Pas mane Windows XP , o noriu prijungti printeri  Minolta PagePro 1100. Tai va rodos suinstaliavau , bet pvz. atsiustus dokumentus nespausdina , kazkokius heroglifus spausdina.Bandziau ieskoti google, bet kiek bandziau niekaip nepavyksta , kad normaliai spausdintu.Siaip googleje raso ,kad probematiska su Win Xp paleisti , kad normaliai dirbtu.Na manau gal dar kokia viltis yra.Laukiu patarimo.

Paveikslėlius normaliai spausdina? Gali būti problema su fontais. Pabandyk dar šituos draiverius http://rapidshare.co...73/pp11l_us.exe

Jei nepadės, tai reikia žiūrėt kažką su fontais.
Atsakyti
Kai kraunasi taip,geras vaizdas.Bet dabar dar blogiau! fear.gif angel_sadangel.gif .Kai įsijungiau kompą,ant darbalaukio nieko nebeliko blink.gif .Tik apačioje kas buvo.Pradėti,skype.Šeip ne taip per nustatymus padariau,kad apačioje būtųodis darbalaukis, kai paspaudi,atsiranda viskas kas buvo.GAL GALITE PADĖTI SUTVARKYTI KOMPIUTERĮ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy123 ' @ 2011 02 07, 18:49)
Kai kraunasi taip,geras vaizdas.Bet dabar dar blogiau! fear.gif  angel_sadangel.gif .Kai įsijungiau kompą,ant darbalaukio nieko nebeliko  blink.gif .Tik apačioje kas buvo.Pradėti,skype.Šeip ne taip per nustatymus padariau,kad apačioje būtųodis darbalaukis, kai paspaudi,atsiranda viskas kas buvo.GAL GALITE PADĖTI SUTVARKYTI KOMPIUTERĮ? verysad.gif

Bet visa kita - nuotraukas, ikonas, tekstą ir t.t. šonu rodo ar normaliai?
Atsakyti