man irgi tas paveiksliukas labai labai super
net ant darbastalio užsimečiau
QUOTE(Lexa @ 2010 12 14, 18:37)
Sveiki, noreciau jusu pagalbos arba bent komentaru...
Nusipirkau nauja USB Kingston DataTraveler 102 rakta, ikisau i kompiuteri ir mano Antivir ismeta lentele, kad blokuoja autorun.inf. Ar gali buti naujame rakte virusas? Jei ne, tai ka man daryt?
Nusipirkau nauja USB Kingston DataTraveler 102 rakta, ikisau i kompiuteri ir mano Antivir ismeta lentele, kad blokuoja autorun.inf. Ar gali buti naujame rakte virusas? Jei ne, tai ka man daryt?
Jei USB atmintukas nebuvo prijungtas prie kito kompiuterio, gal ir nereikėtų bijoti. Šiaip ar taip, jei rūpi kompiuterio sauga, vienas pirmųjų dalykų, ką reikėtų padaryti - išjungti autorun funkciją, kurios pagalba labai smagiai plinta virusai. Patį USB atmintuką rekomenduoju suformatuoti - mažiau šlamšto jame bus.
Sveikučiai, labai norėčiau atsakymo į man rūpimą klausimą
Susiinstaliavau Ad-Aware, paleidau , kad skanuotų, tai jis man skanavo virš 2 valandų, kol nervai neatlaikė ir pati sustabdžiau Nesuprantu, čia toks ilgas laiko tarpas normalu skaitosi??
Ir dar klausimėlis, pas mane yra McAfee Security scan plus , ThreatFire ir dabar Ad-Aware suinstaliuotos, tai gal per daug jų, gal kažkurios nereikia? Labai pradėjo strigti kompas, aišku manau jau laikas ir perinstaliuoti windousus, bet gal dar ir dėl tų kelių programų jis stringa, kaip manot? Gal galit patarti, nes visiškai nekertu šitų dalykų
Susiinstaliavau Ad-Aware, paleidau , kad skanuotų, tai jis man skanavo virš 2 valandų, kol nervai neatlaikė ir pati sustabdžiau Nesuprantu, čia toks ilgas laiko tarpas normalu skaitosi??
Ir dar klausimėlis, pas mane yra McAfee Security scan plus , ThreatFire ir dabar Ad-Aware suinstaliuotos, tai gal per daug jų, gal kažkurios nereikia? Labai pradėjo strigti kompas, aišku manau jau laikas ir perinstaliuoti windousus, bet gal dar ir dėl tų kelių programų jis stringa, kaip manot? Gal galit patarti, nes visiškai nekertu šitų dalykų
nelabai ką išmanau, tad tikiuosi jūsų pagalbos
kompas (laptopas) jau du kartus savaime išsijungė, galvoju gal virusas kaltas
praskanavua Nortonu
vaizdas toks, nesuprantu ką toliau daryt
ir ar galiu su Nortonu naudot AD Aware programą? anksčiau labai patikdavo man ją praskanuot, bet dabar nauji windowsai, nauja antivirusinė, pasimetus esu
kompas (laptopas) jau du kartus savaime išsijungė, galvoju gal virusas kaltas
praskanavua Nortonu
vaizdas toks, nesuprantu ką toliau daryt
ir ar galiu su Nortonu naudot AD Aware programą? anksčiau labai patikdavo man ją praskanuot, bet dabar nauji windowsai, nauja antivirusinė, pasimetus esu
QUOTE(kavoliuko24 @ 2010 12 16, 12:57)
tai spausk fix now.
o dėl išsijungimo tai gal kaista ir perkaista todėl restartinasi?
jei kompas naujas, gal windows su driveriais blogai kažkas?
o dėl išsijungimo tai gal kaista ir perkaista todėl restartinasi?
jei kompas naujas, gal windows su driveriais blogai kažkas?
išmeta šitą nuorodą ŠITĄ
o kompas nėra naujas, gal tikrai perkaista
o kaip su AD Aware papildomai? ar nereikia, vieno Nortono užtenka
QUOTE(leibel @ 2010 12 16, 13:03)
išmeta šitą nuorodą ŠITĄ
tai pas tave gal pasibaigus antivirusinė ar čia kokia bandomoji versija?
o dėl perkaitimo, ar kompo ventiliatorius pradeda dažnai stipriau ūžti ar o gal jau visada garsiai ūžia ir tik kartais tyliau?
QUOTE(kavoliuko24 @ 2010 12 16, 13:06)
tai pas tave gal pasibaigus antivirusinė ar čia kokia bandomoji versija?
o dėl perkaitimo, ar kompo ventiliatorius pradeda dažnai stipriau ūžti ar o gal jau visada garsiai ūžia ir tik kartais tyliau?
o tai kaip žinot ar pasibaigė antivirusinė? lyg neturėtų būt bandoma versija, nes įdėjo kur perinstaliavo man ją gal būtų įspėję
o ūžia labai dažnai, anksčiau taip nebuvo
QUOTE(leibel @ 2010 12 16, 13:16)
o tai kaip žinot ar pasibaigė antivirusinė? lyg neturėtų būt bandoma versija, nes įdėjo kur perinstaliavo man ją gal būtų įspėję
šiaip tas užimas palaipsniui didėja nebūna taip kad vieną dieną ima ir pradeda pastoviai ūžti, ir jei prie ventiliuojamų vietų, aušinimo grotelių yra karšta, tai vaistas vienas pravalyti kompą nuo dulkių.
o dėl norton'o pakomentuos kas naudojasi šia antivirusine, nes pats asmeniškai ne.
QUOTE(kavoliuko24 @ 2010 12 16, 13:20)
šiaip tas užimas palaipsniui didėja nebūna taip kad vieną dieną ima ir pradeda pastoviai ūžti, ir jei prie ventiliuojamų vietų, aušinimo grotelių yra karšta, tai vaistas vienas pravalyti kompą nuo dulkių.
o dėl norton'o pakomentuos kas naudojasi šia antivirusine, nes pats asmeniškai ne.
taip tas ūžimas vis didėja ir ten šiltoka būna bandysim švarintis nelabai nutuokiu kaip jas valyt, bet ieškosiu info, svarbu problema aiški,ačiū už pagalbą
Sveikutes! siandiena, prisijungiau routeri... Negana to, kad bevielis internetas vistiek neveikia, dar ir skype nepasileidzia nei vienam kompiuteryje.. Gal kas galite padet? Nedave naudos nei naujo skype'o parsisiuntimas, nei restartinimai...
QUOTE(Nicitta @ 2010 12 16, 18:45)
Sveikutes! siandiena, prisijungiau routeri... Negana to, kad bevielis internetas vistiek neveikia, dar ir skype nepasileidzia nei vienam kompiuteryje.. Gal kas galite padet? Nedave naudos nei naujo skype'o parsisiuntimas, nei restartinimai...
routeris buvo pirmą kart pajungtas? jei taip reiktų truputį jį pakonfiguruoti.
prie jo turėtų būti naudimo instrukcija ten daug maž viskas aiškiai turėtų būti parašyta.
jei naudojatės routeriu nebe pirmą kart o tik po ilgo laiko gal parametrai jame nusinulino ar pan.