Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 15

QUOTE(pince @ 2011 02 01, 20:09)
Gal kas padės help.gif  help.gif

Ant desktopo spaudi desine pele-properties-screen saver-power ir ten, kur surasytos minutes, nustatai Never. Tikiuosi, aiskiai parasiau 4u.gif
Del anglu raudonu zodziu nezinau...
O cleaneris yra cia, jeigu sitas smile.gif
http://www.filehippo...nload_ccleaner/
Atsakyti
QUOTE(Lexa @ 2011 02 01, 21:17)
Ant desktopo spaudi desine pele-properties-screen saver-power ir ten, kur surasytos minutes, nustatai Never. Tikiuosi, aiskiai parasiau  4u.gif
Del anglu raudonu zodziu nezinau...
O cleaneris yra cia, jeigu sitas  smile.gif
http://www.filehippo...nload_ccleaner/

Labai didelis dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif pasidariau ax.gif
o dabar gal kas dar patars ,kad pabrauktų klaidingai angliškai parašytą žodį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(usnis @ 2011 01 31, 17:14)
Sveiki,

Turiu problemėlę.Jau seniai turim SAMSUNG vaizdo kamerą,ir naudojamės ULEAD VIDEO STUDIO 7 SE BASIC programa(aišku ji sena,bet mums paprastam įrašymui pilnai jos užtenka blush2.gif ).Viskas būdavo gerai.O dabar prijungus kamerą prie PC ,kamera reaguoja,o kompiuteris ne.Meta lentelę su užrašu:
EITHER NO VIDEO CAPTURE DRIVER IS INSTALED IN THIS SYSTEM ,OR NO DEVICE IS CONNECTED.
Patarkit ką daryti, kad vėl veiktų.

Kokia jungtis į kompą? USB? Tuomet bandykit į kitą USB lizdą įkišti. Dar vertėtų pabandyti prijunkti prie kito kompo ir pažiūrėt ar reaguos į kameros prijungimą. Galbūt laido ar lizdo kontaktai sugedo.
Papildyta:
QUOTE(Lexa @ 2011 01 31, 19:16)
Sveiki, turiu toki klausima...

Neseniai nusipirkau isorini kietaji diska. O kaip ji isjungti? Ar visa laika per - Safely Remove Hardware - desineje apacioje, ar jis tiesiog pats issijungia, kai isjungiu kompiuteri?
Nelabai moku naudotis, bet labai bijau prarasti savo failus  ax.gif

Gali išjungti neatjungiant rankiniu būdu, kadangi išjungiant kompą, automatiškai atjungiami išoriniai įrenginiai tuo.
Papildyta:
QUOTE(vil-ma @ 2011 01 31, 21:22)
Labas, turiu as viena prasyma, tiesiog reikalinga pagalba.Pas mane Windows XP , o noriu prijungti printeri  Minolta PagePro 1100. Tai va rodos suinstaliavau , bet pvz. atsiustus dokumentus nespausdina , kazkokius heroglifus spausdina.Bandziau ieskoti google, bet kiek bandziau niekaip nepavyksta , kad normaliai spausdintu.Siaip googleje raso ,kad probematiska su Win Xp paleisti , kad normaliai dirbtu.Na manau gal dar kokia viltis yra.Laukiu patarimo.

Taip pat blogai spausdina tiek pdf, txt, doc, html dokumentus?
Papildyta:
QUOTE(pince @ 2011 02 01, 12:34)
Ir kaip padaryti,kad kai rašau ,pvz. laišką gmaile ir aplamai visur, anglų kalba man raudonai pabrauktų ,kur klaidingai parašytas žodis,dabar tik lietuvių kalboj taip yra,o man reikia anglų g.gif

Kokią naršyklę naudojat? Jeigu Opera, tuomet pelės dešiniu ir žodynai. Tuomet pasirinkti norimas kalbas.
Papildyta:
QUOTE(laurinute @ 2011 02 01, 17:06)
reikia jusu pagalbos labai!
Vakar mergaite istryne folderi su visom nuotraukom su daug svarbiu failu. Gal zinot kaip viska susigrazinti
Aciu is anksto

Jei duomenys išties svarbūs, tai reikia nesinaudoti kompiuteriu, išimti iš jo hardą (diską, kuriame visi failai), prijungti prie kito kompo ir su kuria nors programa bandyti atstatyti prarastus duomenis. Jeigu tam nėra galimybės, tuomet nešti firmoms tuo užsiimančioms. Arba jeigu duomenys buvo laikomi kitame diske nei operacinė sistema, bandyti atstatyti į kitą diską (C ar dar kurį kitą, bet ne tą iš kurio buvo ištrinta. Galima ir flashiuką prijungti jeigu kompe tik vienas diskas ir atstatyti duomenys tilptų flashe).
Kuo ilgiau bus naudojamasi kompu, tuo tikimybė atstatyti duomenis bus mažesnė!
Papildyta:
QUOTE(bongiovi @ 2011 02 01, 17:31)
na ziuriu kad man nei viena antivirusine jau nepasileidzia cry.gif, gal del to kad pries tai kad NODas uzluzo  g.gif  g.gif . As ji issinslaliavau, po to suinstaliavau Avira kaip ir minejau ji nepasleido kazkodel tipo ner licenzijos, nors nukrakinau. Galiausiai neiskenciau parsisiunciau nemokama Microsofto, nu bet ir ta nepasileidzia, nu blin kas cia darosi nzn dar taip nebuvo, kai buvo Win XP - jokiu problemu, dabar su Win7 niekas neina sad.gifsad.gifsad.gif HELP help.gif
Ai dar tiesa kai bandau atidaryti Security Center, tai raso kad jis isjungtas, o kai spaudziu TURN ON, tai raso CAn't be started cry.gif... Kas cia yr nzn sad.gifsad.gif

Prastai buvo paruoštas kompas naudojimuisi arba jau gerokai pridirbta buvo. Visų pirma koks tikslas instaliuoti "kietą" mokamą antivirusinę, kai pilnai pakanka ir nemokamos. Šiaip gerai apsaugo ir patys windowsai, svarbu turi būti ir apsaugos įjungtos.
Šiuo atveju pasigauta virusų, kurie neleidžia paleisti antivirusinių. Keletu mygtukų paspaudimu sutvarkyti nepavyks. Galiu pagelbėt prisijungiant internetu prie kompo. Jei nepabijosit, tai PM parašykit. 000164.gif
Atsakyti

Kokią naršyklę naudojat? Jeigu Opera, tuomet pelės dešiniu ir žodynai. Tuomet pasirinkti norimas kalbas.

Mozilla blush2.gif visgi lieka man tas pats klausimas,kaip padaryti,kad rašant angliškai pabrauktų klaidingą žodį,dabar pabraukia lietuvių kalboj ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2011 02 02, 12:09)
Mozilla blush2.gif visgi lieka man tas pats klausimas,kaip padaryti,kad rašant angliškai pabrauktų klaidingą žodį,dabar pabraukia lietuvių kalboj ax.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

https://addons.mozil...language-tools/
Atsakyti
QUOTE(minep @ 2011 02 02, 00:47)
Kokia jungtis į kompą? USB? Tuomet bandykit į kitą USB lizdą įkišti. Dar vertėtų pabandyti prijunkti prie kito kompo ir pažiūrėt ar reaguos į kameros prijungimą. Galbūt laido ar lizdo kontaktai sugedo.
Papildyta:
Gali išjungti neatjungiant rankiniu būdu, kadangi išjungiant kompą, automatiškai atjungiami išoriniai įrenginiai tuo.
Papildyta:
Taip pat blogai spausdina tiek pdf, txt, doc, html dokumentus?
Papildyta:
Papildyta:
Jei duomenys išties svarbūs, tai reikia nesinaudoti kompiuteriu, išimti iš jo hardą (diską, kuriame visi failai), prijungti prie kito kompo ir su kuria nors programa bandyti atstatyti prarastus duomenis. Jeigu tam nėra galimybės, tuomet nešti firmoms tuo užsiimančioms. Arba jeigu duomenys buvo laikomi kitame diske nei operacinė sistema, bandyti atstatyti į kitą diską (C ar dar kurį kitą, bet ne tą iš kurio buvo ištrinta. Galima ir flashiuką prijungti jeigu kompe tik vienas diskas ir atstatyti duomenys tilptų flashe).
Kuo ilgiau bus naudojamasi kompu, tuo tikimybė atstatyti duomenis bus mažesnė!
Papildyta:
Prastai buvo paruoštas kompas naudojimuisi arba jau gerokai pridirbta buvo. Visų pirma koks tikslas instaliuoti "kietą" mokamą antivirusinę, kai pilnai pakanka ir nemokamos. Šiaip gerai apsaugo ir patys windowsai, svarbu turi būti ir apsaugos įjungtos.
Šiuo atveju pasigauta virusų, kurie neleidžia paleisti antivirusinių. Keletu mygtukų paspaudimu sutvarkyti nepavyks. Galiu pagelbėt prisijungiant internetu prie kompo. Jei nepabijosit, tai PM parašykit.  000164.gif

taip, blogai spausdina tiek pdf, txt, doc, html dokumentus
Atsakyti
Ačiū, minep, už patarimą.Tikrai taip ir buvo ,FireWire lizdas išsimalęs ,gerai kad antras yra .Patikrinau viskas veikia.Dar sykį ačiū.
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2011 02 02, 12:09)
Mozilla blush2.gif visgi lieka man tas pats klausimas,kaip padaryti,kad rašant angliškai pabrauktų klaidingą žodį,dabar pabraukia lietuvių kalboj ax.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tai cia pacioje Mozilloje per nustatymus,pas manes ru kalba taigi butu Инструменты-Настройки-Дополнительные-Общие-tada reik padet varnele Проверять орфографию при наборе текста.
Tikiuos suprasit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minep @ 2011 02 02, 14:12)

Atsisiunčiau,bet vis tiek ,klaidingo žodžio nepabraukia g.gif
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2011 02 02, 16:43)
tai cia pacioje Mozilloje per nustatymus,pas manes ru kalba taigi butu Инструменты-Настройки-Дополнительные-Общие-tada reik padet varnele Проверять орфографию при наборе текста.
Tikiuos suprasit smile.gif

Pas mane ten yra varnelė ir pabraukia neteisingą žodį,bet tik lietuvių kalboj,o man reikia anglų,ka daryt ??? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vil-ma @ 2011 01 31, 22:22)
Labas, turiu as viena prasyma, tiesiog reikalinga pagalba.Pas mane Windows XP , o noriu prijungti printeri  Minolta PagePro 1100. Tai va rodos suinstaliavau , bet pvz. atsiustus dokumentus nespausdina , kazkokius heroglifus spausdina.Bandziau ieskoti google, bet kiek bandziau niekaip nepavyksta , kad normaliai spausdintu.Siaip googleje raso ,kad probematiska su Win Xp paleisti , kad normaliai dirbtu.Na manau gal dar kokia viltis yra.Laukiu patarimo.

help.gif help.gif help.gif
Taip pat blogai spausdina tiek pdf, txt, doc, html dokumentus
Atsakyti
gal kas gales pakonsultuot.. katinas siandien "prasinese" per mano laptopa ir istrauke dali klaviaturos mygtuku, dabar vienas net nebeisistato normaliai, o ar keli nebeveikia (kadangi jokiu trukdziu nesimato, turbut kazkas nebekontaktuoja). man taisykloj dar sutaisytu tik tuos mygtukus, ar jau visa klaviatura tektu keist? g.gif
Atsakyti
Pas mane tokia problema. Papaudus ant bent kokio aplanko dešiniu klavišu,ten kur siųst į yra tik dvi nuorodos diskelis arba cd įrenginys. Anksčiau buvo ir skype ir e-mailas ir t.t. Kaip tai susigrąžinti? Ačiū.
Atsakyti