Labas, turiu as viena prasyma, tiesiog reikalinga pagalba.Pas mane Windows XP , o noriu prijungti printeri Minolta PagePro 1100. Tai va rodos suinstaliavau , bet pvz. atsiustus dokumentus nespausdina , kazkokius heroglifus spausdina.Bandziau ieskoti google, bet kiek bandziau niekaip nepavyksta , kad normaliai spausdintu.Siaip googleje raso ,kad probematiska su Win Xp paleisti , kad normaliai dirbtu.Na manau gal dar kokia viltis yra.Laukiu patarimo.
labas ,norejau paklausti kas cia darosi kazkodel ilgai pakrauna puslapius ,ar cia varto reiketu sakyti is ryto kazkodel greiciau ,po pietu is viso nusibosta laukti.kartais atrodo ir vel normaliai idomu ar cia kompas grybauja ar su intiku kas?google ir ta ispradziu kol atidaro ,tai ilgai vinioja
Sakykit ,kaip pakeisti nustatymus,kad paliktas įjungtas kompas po kelių min neišsijungtų
Ir kaip padaryti,kad kai rašau ,pvz. laišką gmaile ir aplamai visur, anglų kalba man raudonai pabrauktų ,kur klaidingai parašytas žodis,dabar tik lietuvių kalboj taip yra,o man reikia anglų Seniau viską turėjau ,o dabar perrašė windowsus,tai viskas dingo
Ir iš kur atsisiųsti cleaner'į,seniau turėjau buvo patogu,pravalydavau,ar jis nereikalingas?
Ir kaip padaryti,kad kai rašau ,pvz. laišką gmaile ir aplamai visur, anglų kalba man raudonai pabrauktų ,kur klaidingai parašytas žodis,dabar tik lietuvių kalboj taip yra,o man reikia anglų Seniau viską turėjau ,o dabar perrašė windowsus,tai viskas dingo
Ir iš kur atsisiųsti cleaner'į,seniau turėjau buvo patogu,pravalydavau,ar jis nereikalingas?
žiūriu vien klausimai, na ir aš dar prisijungsiu
Negaliu suinstaliuoti printerio Canon pixma ip1000, (windows XP), turbūt ne ten ieškau, rašo, kad nemokamas, atsisiunčiu, o neleidžia suinstaliuoti-bandžiau iš daugelio psl, kur per google išmeta...Prašau pagalbos
Negaliu suinstaliuoti printerio Canon pixma ip1000, (windows XP), turbūt ne ten ieškau, rašo, kad nemokamas, atsisiunčiu, o neleidžia suinstaliuoti-bandžiau iš daugelio psl, kur per google išmeta...Prašau pagalbos
QUOTE(Vlastimila @ 2011 02 01, 13:52)
žiūriu vien klausimai, na ir aš dar prisijungsiu
http://software.cano...0755.asp?model=
QUOTE(maiklas @ 2011 02 01, 14:54)
reikia jusu pagalbos labai!
Vakar mergaite istryne folderi su visom nuotraukom su daug svarbiu failu. Gal zinot kaip viska susigrazinti
Aciu is anksto
Vakar mergaite istryne folderi su visom nuotraukom su daug svarbiu failu. Gal zinot kaip viska susigrazinti
Aciu is anksto
na ziuriu kad man nei viena antivirusine jau nepasileidzia , gal del to kad pries tai kad NODas uzluzo . As ji issinslaliavau, po to suinstaliavau Avira kaip ir minejau ji nepasleido kazkodel tipo ner licenzijos, nors nukrakinau. Galiausiai neiskenciau parsisiunciau nemokama Microsofto, nu bet ir ta nepasileidzia, nu blin kas cia darosi nzn dar taip nebuvo, kai buvo Win XP - jokiu problemu, dabar su Win7 niekas neina HELP
Ai dar tiesa kai bandau atidaryti Security Center, tai raso kad jis isjungtas, o kai spaudziu TURN ON, tai raso CAn't be started ... Kas cia yr nzn
Ai dar tiesa kai bandau atidaryti Security Center, tai raso kad jis isjungtas, o kai spaudziu TURN ON, tai raso CAn't be started ... Kas cia yr nzn
QUOTE(laurinute @ 2011 02 01, 15:06)
Aciu is anksto
Aciu is anksto
niekas negalit padeti
[quote=maiklas,2011 02 01, 14:54]
Maiklas , gal ir man gali pagelbeti?Man irgi problem su printeriu.
Maiklas , gal ir man gali pagelbeti?Man irgi problem su printeriu.
QUOTE(laurinute @ 2011 02 01, 17:06)
Aciu is anksto
Aciu is anksto
Reikia atsisiusti programa, kuri atkuria failus, nepamenu kaip vadinasi, bet Googlej panarsyk parasius recover deleted files. As taip susigrazinau, ka buvau istrynus, bet nebeturiu tos programos.
QUOTE(pince @ 2011 02 01, 13:34)
Sakykit ,kaip pakeisti nustatymus,kad paliktas įjungtas kompas po kelių min neišsijungtų
Gal kas padės