Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 15

QUOTE(muse+ @ 2011 01 20, 17:45)
Padėkit, gal kas susidūrėte... rolleyes.gif Tarkim, noriu ieiti i C arba D diska, na tuos, kur "Mano kompiutery" yra, neatidaro dvigubu peles paspaudimu, kaip iprasta.Ismeta tada, kad"nera su failu susietos programos siam veiksmui atlikti.Idiekite programa arba, jei tokia jau idiegta, sukurkite sasaja valdymo skyde Numatytosios programos"Tad tenka atidaryti- vienu peles paspaudimu pazymi, tada desini peles kl.spaudi, isrenki is saraso "Atidaryti".Tik taip atsidaro, bet tai nervina...Numatytose programose nesamones kazkokios, nieko su tuo susijusio nera. g.gif

Su pelės dešiniu ant failo;
ypatybės (pats apatinis pasirinkimas);
ties "Atidaryti su..." spausk "Keisti";
išsirink reikiamą programą ir galiausiai visur OK, OK.
Papildyta:
QUOTE(Kostanyta @ 2011 01 20, 08:28)
Patarkit is kur gaut microsoft ir antivirusine?  biggrin.gif  Norton baigesi, o microsoft reikalavo kazkokio kodo. Neivedus 25 kartus nebeleidzia naudotis.  doh.gif Gal ir turiu kazkur Lietuvoj,bet man naudotis dabar reikia  ax.gif

avira;
avg;
ir daugelis kitų nemokamų antivirusinių.
Papildyta:
QUOTE(LoretaC @ 2011 01 19, 23:06)
Gal išmanantieji galėtų pagelbėti... ?
Iki šiol buvo viskas gerai, o pastaruoju metu pdf failiukus printeris pradėjo spausdinti hieroglifais. Adobe Reader'į instaliavau iš naujo - nepadėjo...

Instaliuok Foxit Reader. Jeigu pagelbės, tai gal ir patiks ši. Jei ne, tai bus problema giliau.
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2011 01 05, 23:33)
Google žino  mirksiukas.gif O jei nesugebat rast,tai >> http://isohunt.com/t...nts/?ihq=avira

hm parsisiunciau kelias versijas, kad man su win7 neina sad.gif, nzn kas cia negerai unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
aciukas, bet ypatybese nera "atidaryti su..." g.gif
Atsakyti
QUOTE(muse+ @ 2011 01 25, 13:35)
aciukas, bet ypatybese nera "atidaryti su..." g.gif

http://blogshare.mem...eProperties.png

Spausk ant Change.
Atsakyti
gal ne visai kompiuterio problema, bet vienas erzinantis dalykas, kur nežinau kaip išspręst...

apačioj ant juostos, ten prie LT, laikroduko ir pan. dingo skype ženkliukas. kai noriu atsidaryt, turiu eit ant destkopo ir spaust ten, nuleidus atsiranda ant juostos, bet to mažuliuko ženkliuko nebeliko staiga ten apačioj, tai gal žinot kaip jį vėl sugražint g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minep @ 2011 01 26, 00:40)

Na, as siandien ne namie, bet kiek pamenu, nieko panasaus nebuvo, gal del to, kad windows7.Rytoj dar paziuresiu.Na, dabar darbe prie kompo bandziau ta pati, bet ir ten nieko nera.As darau taip:Pazymiu D diska, tada desini peles klavisa paspaudziu, tada ypatybes, pacioj apacioj, bet general langelyje to "change", ar "keisti" nera.O ten tu langeliu pasirinkimas tai didesnis-sesi ar septyni. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(muse+ @ 2011 01 26, 20:20)
Na, as siandien ne namie, bet kiek pamenu, nieko panasaus nebuvo, gal del to, kad windows7.Rytoj dar paziuresiu.Na, dabar darbe prie kompo bandziau ta pati, bet ir ten nieko nera.As darau taip:Pazymiu D diska, tada desini peles klavisa paspaudziu, tada ypatybes, pacioj apacioj, bet general langelyje to "change", ar "keisti" nera.O ten tu langeliu pasirinkimas tai didesnis-sesi ar septyni. doh.gif  verysad.gif

Ne diską ar folderį reikia žymėti, o failą.
Atsakyti
Kaltas blush2.gif doh.gif
Neįsiskaičiau į problemą, o dar tas klaidos lietuviškas vertimas...

Žodžiu diskuose yra virusas. Jis nėra kenksmingas, tačiau sukelia nepatogumų.

1. Atsidaryk My Computer, spausk ALT ant klaviatūros - atsiras juosta;
2. Spausk Nustatymai ar ypatybės, nuotraukoj Tools:
http://www.howinthet...alt-options.png
3. Tuomet apatinį. Kažkas panašaus į katalogų ypatybės ar pan.:
http://www.howinthet...ols-options.png
4. Atsidariusioj lentelėj iš trijų spausk ant antro lapo, kažkas panašaus į žiūrėti:
http://www.howinthet...-checkboxes.png
5. Pažymėk ant antro apskritimo (rodyti) ties "Paslėpti failai ir katalogai";
6. Šiek tiek žemiau nuimk varnelę nuo Operacinės sistemos failai (rekomenduojama).
7. Visur OK OK OK.
8. Atsidaryk rankiniu būdu D ir visus kitus diskus bei juose ištrink autorun.inf failus.

Perkrauk kompą ir bus normaliai. Iš pasigauto viruso galima teigti, kad prastoka antivirusinė programa arba prastai sukonfigūruota.

ps: nebeleido redaguoti pastarosios žinutės.
Atsakyti
QUOTE(bongiovi @ 2011 01 25, 12:05)
hm parsisiunciau kelias versijas, kad man su win7 neina sad.gif, nzn kas cia negerai  unsure.gif  blush2.gif

aūūūū atsiliepkit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bongiovi @ 2011 01 25, 13:05)
hm parsisiunciau kelias versijas, kad man su win7 neina sad.gif, nzn kas cia negerai  unsure.gif  blush2.gif

turi eiti. nebent pas jus 64 bit 7 Win, o siunciates 34 bit skirta antivirusines versija.
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 27 sausio 2011 - 14:19
QUOTE(maiklas @ 2011 01 27, 12:19)
turi eiti. nebent pas jus 64 bit 7 Win, o siunciates 34 bit skirta antivirusines versija.

V10.0.0.641 ir V10.0.582 versijas parsisiunciau niekas man neveikia, pas mane 32 bit, tai kuri cia tinka? blush2.gif
Atsakyti