Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 15

QUOTE(JOLKA999 @ 2011 01 04, 13:12)
keisciausia,kad problema yra tik pas ja bute,laiptinej tikrino elektros skydine,viskas ten gerai.zemiau aukstu pas kaimynus buvo nunesus savo kompa ,irgi veikia gerai biggrin.gif  g.gif neveikia butent jos bute blink.gif
ir kodel visi kiti prietaisai veikia,tik kompas ne,ko jam butent gali trukti g.gif rozetes bute tikrino,diena srove buna 238,vakare 230w.

buvo bute isjungus visus prietaisu,ir ijungus tik kompa,vistiek jungiasi lauk...

Reikėtų iš ko nors pasiskolinti įtampos lygintuvą, o geriausia - nepertraukiamo maitinimo šaltinį, liaudyje žinomą UPS vardu. Problemos gali būti tik su elektra. Galbūt laidas nuo rozetės iki kompiuterio, gal visa buto elektros instaliacija.

QUOTE(dziugga @ 2011 01 05, 20:37)
labas vakaras,
kreipiuosi pagalbos.pradedant irasineti dvd issijungia kompiuteris g.gif gal kas buvot susidure?

Gali būti draiveriai, nusibaiginėjantys windows arba per silpnas (gali būti ir nusibaiginėjantis) maitinimo blokas. Man labiausiai tikėtina, kad kaltas maitinimo blokas.
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Turiu nesiojama kompiuteris Asus F5Z, monitorius pasidare gana tamsus ir nezinau kaip man ji pasviesinti sad.gif bandziau su Fn F6, bet niekas nesikeicia... Kol kompiuteris iki galo neuzsikroves vaizdas ryskus.. Kame cia reikalas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukass @ 2011 01 06, 10:26)
Sveiki smile.gif
Turiu nesiojama kompiuteris Asus F5Z, monitorius pasidare gana tamsus ir nezinau kaip man ji pasviesinti sad.gif bandziau su Fn F6, bet niekas nesikeicia... Kol kompiuteris iki galo neuzsikroves vaizdas ryskus.. Kame cia reikalas?  g.gif

Start-Control Panel-Hardware and Sound-Power Options-apacioje screen brightness bandykit iki galo nustatyt arba auksciau Change Plan Settings paziuret smile.gif
Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stseb @ 2011 01 06, 09:46)
Gali būti draiveriai, nusibaiginėjantys windows arba per silpnas (gali būti ir nusibaiginėjantis) maitinimo blokas. Man labiausiai tikėtina, kad kaltas maitinimo blokas.

aciu uz nuomone,jis užkaista berašydamas ir išsijungia.pagooglinau,kad reikia prasiurbt dulkes.išsiurbsiu ir meistrui nešiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2011 01 05, 23:33)
Google žino  mirksiukas.gif O jei nesugebat rast,tai >> http://isohunt.com/t...nts/?ihq=avira

matyt nemoku ieskoti biggrin.gif , aciu, ponaiti, labai pagelbejot bigsmile.gif
Atsakyti
Perinstaliavo kompiuteri ir neveikia spausdintuvas SCX-4300. Ka reiketu padaryti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumes-juosta @ 2011 01 06, 16:18)
Perinstaliavo kompiuteri ir neveikia spausdintuvas SCX-4300. Ka reiketu padaryti? 4u.gif

reikėtų atsisiųsti drivers.kaip tik vakar tokia pati problema pas mane buvo:)
gal iš čia tiks:
Samsung SCX-4300 Series Software
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2011 01 06, 13:33)
Start-Control Panel-Hardware and Sound-Power Options-apacioje screen brightness bandykit iki galo nustatyt arba auksciau Change Plan Settings paziuret smile.gif
Sekmes smile.gif

Aciu uz pagalba smile.gif Viska darau kaip parasete, bet pas mane nera screen brightness g.gif
Atsakyti
iš kur parsisiųsti kameros acme draiverius? blush2.gif ir gal kas naudojo programą video2webcam?
Atsakyti
QUOTE(dziugga @ 2011 01 06, 16:27)
reikėtų atsisiųsti drivers.kaip tik vakar tokia pati problema pas mane buvo:)
gal iš čia tiks:
Samsung SCX-4300 Series Software

is tiesu truko driveriu. dekui 4u.gif
Atsakyti
turiu tokia beda , turiu vaikista toki FP playeri instaliuoju programa per kuria turiu sukelt i ji muzika kaip pati pleyari prijungiu su usb laidu ismeta lentele kad pleyeris yra neregistruotas , nepasiruosias darbui ar kaz kas panasau ir jis nepasijungia, negaliu sukelt muzikos vaikui doh.gif o pries tai perinstaliavo kompiuteri naujesnius windausus , seniau viskas puikiai veike unsure.gif kame cia beda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semile: 07 sausio 2011 - 15:48
Sveiki. kaip ivest rusu kalba i kompa ? Windovsai -7
Atsakyti