Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 15

Toliau sprendziam iskilusias problemas smile.gif
14 tema
Atsakyti
Labas. turiu problemą neišsijungia kompiuteris, t.y. jis pastringa ir išsijungia tik palaikius išjungimo/įjungimo mygtuką. Žinau kad taip išjunginėt nesveika. Beje jis ir nepersikrauna irgi pakimba.
Gal pats laikas kreiptis pas daktarus ar dar yra šansu kaip nors atgaivinti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zanaviesas @ 2010 12 11, 22:08)
Labas. turiu problemą neišsijungia kompiuteris, t.y. jis pastringa ir išsijungia tik palaikius išjungimo/įjungimo mygtuką. Žinau kad taip išjunginėt nesveika. Beje jis ir nepersikrauna irgi pakimba.
Gal pats laikas kreiptis pas daktarus ar dar yra šansu kaip nors atgaivinti?  smile.gif

Gal laikas perinstaliuot windows?
Atsakyti
Labas rytas
ar galima ką nors padaryt,kad nebūtų judančių reklamų?
man stringa greitis nuo jų
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 12 13, 09:50)
Labas rytas

Instaliuokite Adblock plus priedą į naršyklę http://adblockplus.org/en/
Atsakyti
QUOTE(zanaviesas @ 2010 12 11, 22:08)
Gal pats laikas kreiptis pas daktarus ar dar yra šansu kaip nors atgaivinti?  smile.gif

Advanced SystemCare Free

arba kažkas panašaus
man šitas padeda nuo to wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Skiautelė @ 2010 12 13, 08:50)
Labas rytas

na jai šnekama apie naršykle tai ja galima reguliuoti biski
bet kai jūs nepaminėjote kokia ji pas jus...

ir dar galima lipti windausams mažiau valgyti kompo resursų wink.gif
bet irgi reiktu daugiau faktų apie kad ir tuos windausus ty bent kokie jie
Atsakyti
Sveiki, noreciau jusu pagalbos arba bent komentaru...
Nusipirkau nauja USB Kingston DataTraveler 102 rakta, ikisau i kompiuteri ir mano Antivir ismeta lentele, kad blokuoja autorun.inf. Ar gali buti naujame rakte virusas? Jei ne, tai ka man daryt?
Atsakyti
QUOTE(Lexa @ 2010 12 14, 17:37)
Sveiki, noreciau jusu pagalbos arba bent komentaru...
Nusipirkau nauja USB Kingston DataTraveler 102 rakta, ikisau i kompiuteri ir mano Antivir ismeta lentele, kad blokuoja autorun.inf. Ar gali buti naujame rakte virusas? Jei ne, tai ka man daryt?

Šis failas skirtas, kad pasileistų flashe esanti programa - automatiškai. Ten gali būti gamintojo įrašytas antivirusas. Nėra ko bijoti.
Atsakyti
QUOTE(minep @ 2010 12 14, 20:46)
Šis failas skirtas, kad pasileistų flashe esanti programa - automatiškai. Ten gali būti gamintojo įrašytas antivirusas. Nėra ko bijoti.

Aha... viskas aisku.... aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kaip perinstaliuoti office programą, žinau, kad tai galima padaryti turint diską viso paketo, tačiau aš tokio neturiu, o ištrinti programą ir po to ieškoti kur parsisiūsti interntete nemokamai bijau. Gal yra kokių kitų būdų verysad.gif
Atsakyti
Šiai temai tinkamą paveiksliuką radau, labai patiko:)

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti