Įkraunama...
Įkraunama...

Prekių grąžinimas - 2

QUOTE(zifara @ 2010 10 27, 21:01)

zifara, 27 Spa 2010 - 21:01, para�ė:

zifara, 27 Spa 2010 - 21:01, para�ė:

As jums galiu savo pratempimo buda pasakyti, niekad nenuvyle  biggrin.gif Ipili i maiseli vandens, idedi atsargiai i bata ir uzrisi, kad oro daug neliktu...ir i saldikli parai. Patikekit manim - ne viena pora istampiau  biggrin.gif

As jums galiu savo pratempimo buda pasakyti, niekad nenuvyle  biggrin.gif Ipili i maiseli vandens, idedi atsargiai i bata ir uzrisi, kad oro daug neliktu...ir i saldikli parai. Patikekit manim - ne viena pora istampiau  biggrin.gif

Tikrai, kad protingesnis būdas, nei kad aš šlapiom kojom vaikščiojau tokiu oru doh.gif ir įtariu, batai nepraranda formos? ax.gif
Atsakyti
norejau pasiklausti, norejau grazinti daikta kuri pagal istatymus galima grazinti, bet man pasake, kad pagal istatymus akcijines prekes negrazinamos (buvo akcija -2 lt pigiau nei iprasta). istatymuose nieko panasaus neradau. ar tai tiesa? pirma karta girdziu, kad akcijiniu prekiu grazint negalima, esu grazinusi megztuka uz akcijine kaina pirkta..
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2010 11 20, 18:31)

bad_cat, 20 Lap 2010 - 18:31, para�ė:

bad_cat, 20 Lap 2010 - 18:31, para�ė:

norejau pasiklausti, norejau grazinti daikta kuri pagal istatymus galima grazinti, bet man pasake, kad pagal istatymus akcijines prekes negrazinamos (buvo akcija -2 lt pigiau nei iprasta). istatymuose nieko panasaus neradau. ar tai tiesa? pirma karta girdziu, kad akcijiniu prekiu grazint negalima, esu grazinusi megztuka uz akcijine kaina pirkta..

jeigu parduotuveje yra uzrasas, kad akcijines prekes yra negrazinamos, tai tada ir negalesite grazinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 11 20, 18:59)

sun_shine, 20 Lap 2010 - 18:59, para�ė:

sun_shine, 20 Lap 2010 - 18:59, para�ė:

jeigu parduotuveje yra uzrasas, kad akcijines prekes yra negrazinamos, tai tada ir negalesite grazinti  4u.gif

jeigu parduotuveje yra uzrasas, kad akcijines prekes yra negrazinamos, tai tada ir negalesite grazinti  4u.gif

nebuvo uzraso, as klausiau kur parasyta, kad akcijiniu negalima grazint, sako i vartotoju teises paskambinkit, bet savaitgali ten neimanoma pasiskambint, nedirba. as kaip suprantu pardaveja remesi kazkokiu tai istatymu, kuris visom parduotuvem ir visom prekem taikomas del grazinimo. bet tokio istatymo neradau, todel manau, kad man tiesiog nenorejo grazint pinigu ir priimti prekes.. nes istatymo nera del akcijiniu prekiu.. bent jau as neradau, gal kas daugiau zinot???

ir siaip, manau jei nera istatymo, bet parduotuve uzsides toki uzrasas, jis negalios. juk parduotuve gali uzsidet uzrasa, kad jokiu prekiu nepriima atgal ir nekeicia, bet jei istatyme itvirtinta, tai ju tas uzrasas nieko vertas ir privales grazint pinigus ar pakeist preke. negi jums taip neatrodo? kuo tada butu verti istatymai, jei butu taip kaip jus sakot doh.gif
Atsakyti
bad_cat parašykit, kaip viskas baigės.
nes aš irgi manau, kad čia parduotuvės sugalvota taisyklė.
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2010 11 20, 19:31)

bad_cat, 20 Lap 2010 - 19:31, para�ė:

bad_cat, 20 Lap 2010 - 19:31, para�ė:

Užvakar grąžinau "Prismoje" per išpardavimo šeštadienį (-50%) dukrai pirktą paltą, nes netiko dydis. Priėmė be jokių problemų. Jei būtų toks įstatymas, gal ir jo nebūtų priėmę, nes irgi kaip "akcija" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuxė @ 2010 11 21, 16:41)

Laimuxė, 21 Lap 2010 - 16:41, para�ė:

Laimuxė, 21 Lap 2010 - 16:41, para�ė:

Užvakar grąžinau "Prismoje" per išpardavimo šeštadienį (-50%) dukrai pirktą paltą, nes netiko dydis. Priėmė be jokių problemų. Jei būtų toks įstatymas, gal ir jo nebūtų priėmę, nes irgi kaip "akcija"  g.gif

Užvakar grąžinau "Prismoje" per išpardavimo šeštadienį (-50%) dukrai pirktą paltą, nes netiko dydis. Priėmė be jokių problemų. Jei būtų toks įstatymas, gal ir jo nebūtų priėmę, nes irgi kaip "akcija"  g.gif

Turbut nenorejo grazinti pardaveja, tai sugalvojo, kad akcijiniu negalima biggrin.gif as pati buvau dirbusi ilgai batu parduotuveje ir nesvarbu akcijine ar ne, grazindavom ir tokiu pasaku pirkejams nesakydavom, na nebent ta butent parduotuve negrazina, neteigiu ko tiksliai nezinau...
O gal kas zinote kaip su bazemis buna del avalynes.. Man buvo taip - pirma karta bazeje pirkau batus ir po savaites man vienas kulnas susmuko, nuejau kur pirkau, pasakiau, kad po savaites man vieno bato kulnas susmuko, tai padare 30lt nuolaida, kazkaip gaila, nes nemazus pinigus sumokejau, o net sezono neatvaiksciosiu normaliai blink.gif Ar as galejau prasyti visa suma grazinti ar apkeisti? Ar cia turgus ir nesiskust, kad suplyso greitai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2010 11 22, 21:15)

wai2te_m, 22 Lap 2010 - 21:15, para�ė:

wai2te_m, 22 Lap 2010 - 21:15, para�ė:

Turbut nenorejo grazinti pardaveja, tai sugalvojo, kad akcijiniu negalima  biggrin.gif  as pati buvau dirbusi ilgai batu parduotuveje ir nesvarbu akcijine ar ne, grazindavom ir tokiu pasaku pirkejams nesakydavom, na nebent ta butent parduotuve negrazina, neteigiu ko tiksliai nezinau...
O gal kas zinote kaip su bazemis buna del avalynes.. Man buvo taip - pirma karta bazeje pirkau batus ir po savaites man vienas kulnas susmuko, nuejau kur pirkau, pasakiau, kad po savaites man vieno bato kulnas susmuko, tai padare 30lt nuolaida, kazkaip gaila, nes nemazus pinigus sumokejau, o net sezono neatvaiksciosiu normaliai  blink.gif Ar as galejau prasyti visa suma grazinti ar apkeisti? Ar cia turgus ir nesiskust, kad suplyso greitai?  biggrin.gif

Turbut nenorejo grazinti pardaveja, tai sugalvojo, kad akcijiniu negalima  biggrin.gif  as pati buvau dirbusi ilgai batu parduotuveje ir nesvarbu akcijine ar ne, grazindavom ir tokiu pasaku pirkejams nesakydavom, na nebent ta butent parduotuve negrazina, neteigiu ko tiksliai nezinau...
O gal kas zinote kaip su bazemis buna del avalynes.. Man buvo taip - pirma karta bazeje pirkau batus ir po savaites man vienas kulnas susmuko, nuejau kur pirkau, pasakiau, kad po savaites man vieno bato kulnas susmuko, tai padare 30lt nuolaida, kazkaip gaila, nes nemazus pinigus sumokejau, o net sezono neatvaiksciosiu normaliai  blink.gif Ar as galejau prasyti visa suma grazinti ar apkeisti? Ar cia turgus ir nesiskust, kad suplyso greitai?  biggrin.gif

Bazė nėra turgus,čia net čekius turi duot,ko nėra turguje.Turi gražinti pinigus arba pakeist ant kitos,reik reikalaut ir viskas.Gerai būtų įrašinėt pokalbį ir išpradžių kalbėt gražiuoju,kad ji [prisipažintų jog ji pardavė ir,kad čekio nedavė,o tada pagrasint galima,bet ir šeip jie bijo kiek girdėjau,kad neužsiundytum su mokesčiais dėl čekių ir viso kito.Pažystamų yra ten turinčių savo verslus.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 12 10, 10:35)

jediara, 10 Gru 2010 - 10:35, para�ė:

jediara, 10 Gru 2010 - 10:35, para�ė:

ar galima kur nors grąžinti vaistus (likusios pakuotės), kurie yra likę po ligos ir nebus reikalingi?

ar galima kur nors grąžinti vaistus (likusios pakuotės), kurie yra likę po ligos ir nebus reikalingi?

Vaistus turėtų priimti bet kuri vaistinė. Bet pinigų tikriausiai neatgausit. Bandžiau surast vaistų grąžinimo tvarką, deja, radau tik labai abstrakčias Geros vaistų platinimo praktikos taisykles.
Reikėtų pasiskambint į Valstybinę vaistų kontrolės tarnybą.
Atsakyti
mergaites, gal zinot ar galima girliand1 pasikeisti maximoje, parsinesem, o ji nedega... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(špingaletka @ 2010 12 10, 15:27)

špingaletka, 10 Gru 2010 - 15:27, para�ė:

špingaletka, 10 Gru 2010 - 15:27, para�ė:

mergaites, gal zinot ar galima girliand1 pasikeisti maximoje, parsinesem, o ji nedega... verysad.gif

Na tai zinoma,juk neveikiantis,nekokybiskas daiktas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(špingaletka @ 2010 12 10, 16:27)

špingaletka, 10 Gru 2010 - 16:27, para�ė:

špingaletka, 10 Gru 2010 - 16:27, para�ė:

O kodel gi ne doh.gif
Atsakyti