QUOTE(wai2te_m @ 2010 11 22, 21:15)
wai2te_m, 22 Lap 2010 - 21:15, para�ė:
wai2te_m, 22 Lap 2010 - 21:15, para�ė:
Turbut nenorejo grazinti pardaveja, tai sugalvojo, kad akcijiniu negalima
as pati buvau dirbusi ilgai batu parduotuveje ir nesvarbu akcijine ar ne, grazindavom ir tokiu pasaku pirkejams nesakydavom, na nebent ta butent parduotuve negrazina, neteigiu ko tiksliai nezinau...
O gal kas zinote kaip su bazemis buna del avalynes.. Man buvo taip - pirma karta bazeje pirkau batus ir po savaites man vienas kulnas susmuko, nuejau kur pirkau, pasakiau, kad po savaites man vieno bato kulnas susmuko, tai padare 30lt nuolaida, kazkaip gaila, nes nemazus pinigus sumokejau, o net sezono neatvaiksciosiu normaliai
Ar as galejau prasyti visa suma grazinti ar apkeisti? Ar cia turgus ir nesiskust, kad suplyso greitai? 
Turbut nenorejo grazinti pardaveja, tai sugalvojo, kad akcijiniu negalima

as pati buvau dirbusi ilgai batu parduotuveje ir nesvarbu akcijine ar ne, grazindavom ir tokiu pasaku pirkejams nesakydavom, na nebent ta butent parduotuve negrazina, neteigiu ko tiksliai nezinau...
O gal kas zinote kaip su bazemis buna del avalynes.. Man buvo taip - pirma karta bazeje pirkau batus ir po savaites man vienas kulnas susmuko, nuejau kur pirkau, pasakiau, kad po savaites man vieno bato kulnas susmuko, tai padare 30lt nuolaida, kazkaip gaila, nes nemazus pinigus sumokejau, o net sezono neatvaiksciosiu normaliai

Ar as galejau prasyti visa suma grazinti ar apkeisti? Ar cia turgus ir nesiskust, kad suplyso greitai?
Bazė nėra turgus,čia net čekius turi duot,ko nėra turguje.Turi gražinti pinigus arba pakeist ant kitos,reik reikalaut ir viskas.Gerai būtų įrašinėt pokalbį ir išpradžių kalbėt gražiuoju,kad ji [prisipažintų jog ji pardavė ir,kad čekio nedavė,o tada pagrasint galima,bet ir šeip jie bijo kiek girdėjau,kad neužsiundytum su mokesčiais dėl čekių ir viso kito.Pažystamų yra ten turinčių savo verslus.