Parsivežiau vos ne po mėnesio laiko aš savo ale "paremontuotas" duris.... totalus košmaras.. nieko ten jie nepadarė.. bet neturiu kantrybės tąsytis su jais..
Tai va, nepirkit kauniečiai durų iš Urmo bazių 9 sandėlio. Ten visa eilė durų. "Geros durys".. Db jie pavadinimą pasikeitė..nes logiška..iki gerų durų jiem toli toli...Tai perspėkit visus - totalūs apgavikai...
Negana, kad durys tragiškos, tai gerb.p. direktorius, jau taip nesiskaito, žiauru.. Pradžioje buvo pažadų, kad man vienas duris bandys padaryt iš kelių, kad tik atrodytu normaliau, bet galutinis vaizdas buvo tas pats...Pralaikė mėnesį laiko ir nieko nedarė. Ir atsisakymas ką nors daryti todėl, kad mes tik priveržėm rankenas, įsukom varžčiukus, nors visus mechanizmus sudėjo jie patys...
Kai klausiau dėl garantijos, tai pasakojo, kad jei atsiras įtrukimų, kai nuvežėm sutrūkusisas duris, pasakė tada, kad garantija jei atsiras pūslės
šaraškino kontora..žiauru..
Nepasimaukit jūs taip kaip aš..
Aišku, yra visokių minčių boginti tas duris į Vilnių, kad padarytu ekspertizę, vartotojų teiesėse ..gal kas žinote kiek tokie dalykai kainuoja??? nes jau išlaidų pakankamai ir taip..