QUOTE(nedidute poniute @ 2012 06 14, 11:12)
laba diena, turiu ir aš tokią problemą dėl grąžinimo:
gavau dovanų iš beta.lt dovanų kuponą šluotai.Ant kupono neparašyta, nei kiek laiko galioja kuponas, nei kiek laiko tęsiasi akcija, nei kokia suma...Nuvažiavus atsiimti prekės, pasakė, kad galiojimas pasibaigęs, šluotų nėra, padėti niekuo negali...o pinigai tai pervesti ir gauti prekių turėtojui(davė telefoną).Ar galiu tikėtis kad grąžins pinigus arga prekę? nes klaida įvyko ne dėl mano kaltės, o dėl jų sistemoje nenurodytų datų ant kuponų...
Būtų smagu ,jei kas atsakytų į mano klausimą ir ką tokiu atveju daryti, jei niekas man nieko nepadės?...
gavau dovanų iš beta.lt dovanų kuponą šluotai.Ant kupono neparašyta, nei kiek laiko galioja kuponas, nei kiek laiko tęsiasi akcija, nei kokia suma...Nuvažiavus atsiimti prekės, pasakė, kad galiojimas pasibaigęs, šluotų nėra, padėti niekuo negali...o pinigai tai pervesti ir gauti prekių turėtojui(davė telefoną).Ar galiu tikėtis kad grąžins pinigus arga prekę? nes klaida įvyko ne dėl mano kaltės, o dėl jų sistemoje nenurodytų datų ant kuponų...
Būtų smagu ,jei kas atsakytų į mano klausimą ir ką tokiu atveju daryti, jei niekas man nieko nepadės?...
man buvo panasi situacija su konmetikos rinkiniu, atvaziavos atsiimti paaiskejo kad jau visi rinkiniai atsiimti, man tiesiog nebeliko. Susisiekiau su prekes tieskeju, paskui vel su ta grupinio pirkimo svetaine - visi nuo saves tik purto ir tiek. Galiausiai grazino pinigus grup. pirk. svetaine, reikejo prasyma internetu pildyt
Papildyta:
QUOTE(Kina @ 2012 06 21, 09:59)
Tai pagooglinau ir maždaug aišku pasidarė: pagal įstatymus kosmetikos priemonėms, kurių galiojimas yra daugiau negu 30 mėnesių, ant jų gali nebūti galiojimo datos. Buvo straipsnis, kad žmonės pasipiktinę parduotuvėse ir vaistinėse klausinėja ar pažiūrėję neradę datos nebeperka. Tokia sumaištis berods nuo 2010 metų, kai pasikeitė ženklinimo sistema. Paliekama gamintojų ir tiekėjų sąžiningumui - tipo niekada neužsigulės produktas lentynose 2,5 metų, tada jis jau nuostolingas ir t.t. Tai va, bet gi yra skirtumas, ar kremas pagamintas 2010 metais, ar 2012. Tai tiek to, reiškia čia sutapimas - ne data ant mano Eucerino pažymėta. Ant pakuotės yra ženkliukas, kad atidarius 12 mėn. galioja, tai taip ir turi būti vietoje galiojimo datos.
o man perkant irgi is el. vaistines susisieke vadybininkas ir perspejo kad iki kremo galiojimo pabaigos liko keli menesiai. Pasitikslino ar tikrai imsiu