Įkraunama...
Įkraunama...

Prekių grąžinimas - 2

QUOTE(_Alba_ @ 2012 04 11, 18:38)
I. VVTAT prasys cekio bet kokiu atveju - ar jus su parduotuve sutariat del jo nebuvimo (neturejimo), ar ne., kad jie apsiimtu nagrineti jusu skunda, turi buti cekis arba banko israsas, kad atsiskaityta banko kortele;
II. neturint cekio parduotuve turi teise jokiu jums palankkiu sprendimu nedaryti, nes jiems VMI negrazins PVM uz defektuota preke (cekyje yra nurodyta konkreti suma, prekes PVM, modelis, data, laikas, vieta ir kiti svarbus niuansai);
III. ar nera galimybes nusipirkti toki kita palta ir su tuo (naujuoju) cekiu po savaites nunesti senaji palta (per savaite labai susidevejo  biggrin.gif  ), bet gal jau nebera pardavime tokio sezono rubo?

1.2.Delto problemos nera, nes ne as ceki pameciau, o tiesiog nebuvo galimybes jiems jo duoti, o man laukti, tai sake patys istrauktu duomenis, beto buvo palikti korteles duomenis, kad ant manes uzrasytu ta pirkima, nes kaupias taskai. Cia montone cool.gif
3. Yra biggrin.gif , bet kas is to jei ir kitas toks pat paliks doh.gif Bet siandien priskambinau iki tu kur tikrina kokybes ne maisto produktu ir zodziu nieko gero doh.gif Parduotuve gali nebent geranoriskai grazinti pinigus, nes sudetyje yra polisterio, o polisteris yra medziaga kuri velias doh.gif Sake pigus pardaveju triukas, padaro daikta a la gera brangu, su ta mintim, kad dauguma neskaito etikeciu ir nededa ten vilnos, o daug polisterio. Pardavejas kad velias nepasakys, tu nepaziuresi ar nezinosi, turesi sudina daikta ir pakeist jo negalesi doh.gif doh.gif doh.gif Nunest vistiek bandysiu, vien is principo paziuret kaip vertina nuolatinius klientus biggrin.gif Nepriims, su sia parduotuve daugiau reikalu neturesiu tongue.gif
Atsakyti
žodžiu parduotuvė TuRi gražint, tai akivaizdžiai nekokybiškas audinys. Net ir polesteris gali būt apdirbtas kokybiškai 4u.gif Pati dirbau kitoj tos firmos parduotuvėj, taisyklės visur vienodos kadang, tai mes būtumėm tikrai gražinę pinigus g.gif siūlau eit dar kartą, nes jūs šiuo atveju teisi.
Atsakyti
Mergaites, gal kas pirkot is Maximos blenderi ir galetumet paskolinti pirkimo ceki garantijai? unsure.gif blush2.gif 4u.gif Vis nesiojausi pinigineje ta cekiuka kol skaiciukai blukti pradejo, tada kazkur taip saugiai padejau, kad dabar visus namus isverciau ir niekur neberandu verysad.gif . Blenderis uzluzo, tai reikia del garantijos kreiptis, o negaliu unsure.gif . Beje, gal kas pasakys ir kur tiksliai del siu prekiu reikia kreiptis Klaipedoje?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2012 04 12, 12:44)
Mergaites, gal kas pirkot is Maximos blenderi ir galetumet paskolinti pirkimo ceki garantijai? unsure.gif  blush2.gif  4u.gif Vis nesiojausi pinigineje ta cekiuka kol skaiciukai blukti pradejo, tada kazkur taip saugiai padejau, kad dabar visus namus isverciau ir niekur neberandu verysad.gif . Blenderis uzluzo, tai reikia del garantijos kreiptis, o negaliu unsure.gif . Beje, gal kas pasakys ir kur tiksliai del siu prekiu reikia kreiptis Klaipedoje?
user posted image


zinau, kad kreipiese tiesiai i maxima, info skyriu, grazino pinigus, nes pakeisti neturejo kuom.
Papildyta:
QUOTE(Insa @ 2012 04 12, 07:16)
žodžiu parduotuvė TuRi gražint, tai akivaizdžiai nekokybiškas audinys. Net ir polesteris gali būt apdirbtas kokybiškai 4u.gif  Pati dirbau kitoj tos firmos parduotuvėj, taisyklės visur vienodos kadang, tai mes būtumėm tikrai gražinę pinigus g.gif  siūlau eit dar kartą, nes jūs šiuo atveju teisi.


bandysiu dabar jau su popierium eit pas juos.aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersi @ 2012 04 12, 14:00)
zinau, kad kreipiese tiesiai i maxima, info skyriu, grazino pinigus, nes pakeisti neturejo kuom.

Aisku, aciu 4u.gif. Bent jau man perkant pacioj Maximoj niekas garantinio nepilde, nes sake, kad su cekiu ir taip 2 metus garantija galios, tai tikiuosi, kad ir del to nekils problemu doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2012 04 12, 07:16)
žodžiu parduotuvė TuRi gražint, tai akivaizdžiai nekokybiškas audinys. Net ir polesteris gali būt apdirbtas kokybiškai 4u.gif  Pati dirbau kitoj tos firmos parduotuvėj, taisyklės visur vienodos kadang, tai mes būtumėm tikrai gražinę pinigus g.gif  siūlau eit dar kartą, nes jūs šiuo atveju teisi.


panasu, kad jus dirbote su geresne vedeja smile.gif Sios parduotuves net nesiteike iseit ir pasikalbeti, nors prasiau ja pakviesti cool.gif Pardaveja nunese mano palta ir pretenzijos popieriu, ir parnese lapa kuriama parasyta, kad kreipkites i ne maisto produktu kokybes inspekcija, daugiau nusiskundimu del sio gaminio nesame gave doh.gif Vat tau ir atsakymas, klausi zmogus ar cia yra kokybiskas gaminys kai taip nusipukuoja, o gauni atsakyma, kad niekas daugiau nesiskunde doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif As to taip nepaliksiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersi @ 2012 04 12, 18:34)
panasu, kad jus dirbote su geresne vedeja smile.gif


nu cirkininkai doh.gif Tikrai panašu, kad mūsų vedėja žymiai geresnė, o jeigu ką dar geresnė buvo mažmeninės prekybos vadovė, ji dar ne tokius čiūdus leisdavo gražint wink.gif kad tik klientas būtų patenkintas.

Linkiu, kad ne inspekcijoj pasisektų 4u.gif
Atsakyti
Kaip man jau ima atsibosti Zygio batai. Su kuo pakalbu, ar SM paskaitau, kituose prekybos tinkluose pinigus uz defektuota preke grazina iskart, o UAB "Armitana" ne mad.gif Teks vel i kokybes inspekcija kreiptis.
Atsiskyre batas nuo pado - ir tai jiems nerodiklis, kad preke nekokybiska, pinigu nesutinka grazinti!
Ko gero nuo siol ieskant batu - Zygio batus teks aplenkti unsure.gif
Atsakyti
maxima grazino pinigelius uz dviratuka,nelabai patenkintas buvo konsultantas schmoll.gif kazka murmejo kad reikia ekspertize daryt lotuliukas.gif juoktis pradejau ,pamate mano veideli ir grazino pinigelius ,jau buvau nusiteikusi karingai doh.gif o be reikalo mirksiukas.gif maxima kolkas tikrai esu patenkinta gerbia savo klijentus drinks_cheers.gif
Atsakyti
nusipirkau droge pasenusių šalto vaško pleistrų frusty.gif nežinau ką daryt, gaila tų 20lt., bet kaži ar gražintų, pakuotė praimta..?
Atsakyti
Klausimas...
Pirkau ketvirtadienį akinukus, teisingiau pirkau ankščiau, bet tik dabar juos padarė...Atėjus į optiką buvau su lęšiais, todėl akinukus vos užsidėjau...Šiandiena juos užsidėjus pastebėjau, kad apie stiklą (jie plastikiniai) išlūžinėję-išskilę gabaliukai plastmasės ir ji uždažyta juodai...Garantijoje pažiūrėjau, kad mechaniniam pažeidimams garantijos nėra.... Ką daryti tokiu atveju, gal kuri žinote, per kiek laiko galiu gražinti prekę, ar čia tas 14 dienų galioja? Jau nekalbant apie tai, kad akiniai ne rūbelis...jo reikia kasdiena, patyriau šoką...kaip gali optika taip pasielgti, juk įdėjus stiklus kažkas atlieka patikrinimą...Gaila pinigų, laiko ir nervų...Ryt vežu į optiką, bet noriu sužinoti savo teises, už atsakymus būsiu dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(popiete @ 2012 05 01, 19:12)
nusipirkau droge pasenusių šalto vaško pleistrų 

jei turit ceki su data, o ant pakuotes nurodytas galiojimo terminas, neskit atgal, kad ir praimta.
Atsakyti