QUOTE(Sylvergirl @ 2010 12 14, 14:48)
svarstykles ne iš love-eco pirkau
bet tokios pačios
kiekviena parduotuvė turi savo pirkėjus. Paskaitytumėt post'us puikiai tai pastebėtumėt. Kažkodėl man neužkliūva kitų postai, kuriuose pasidalinama kitų el.parduotuvių nuorodos. Toks įspūdis, kad nuorodos turi būti tik į vieną parduotuvę - pvz. aromanatural. Perku iš abiejų
kažkaip, apart tavęs, nieks daugiau jos nereklamuoja, o kitos kai perka iš kelių - tai jas ir nurodo visas. Tu pati persižiūrėk savo postelius, ar rasi kur nors dar ką be love
QUOTE(bituteba @ 2010 12 14, 15:25)
mano situacija visiskai tokia pati
nebezinau ko griebtis
gal ne i tema, bet pastebejau, kad jei pasistengiu palaikyti silumoje rankas, turiu omeny, kad jei rankos pastoviai siltos, to diskomforto nesijaucia. kai tik pradeda atsalineti galunes - rankos kaip tarka
man tai žiemos metu šiluma neturi reikšmės, viską padaro vanduo, vos nusprausiu rankas - šakės, ir tik kremas su vandens faze padeda, o kai tokio šiuo metu neturiu -tai vargas man
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 12 14, 15:33)
kunigunda, neturejai minties i sausa sampuna deti gintaro pudros?
ne, o kokiu tikslu?
QUOTE(Spanguole123 @ 2010 12 14, 15:42)
auciu, reiks naudot ta marmalkiuka kuno odai, o jau rankom gamint krema su hidrolatu, vasku, gal dar kokio juros silko idet ir pan
nes ir mano rankos, po antros dienos naudojimo, paliko kaip tarka
aisku, gal del to, kad sedziu namie, tas rankas daznai po vandeniu kaisioju sukdamasi buityje, ko gero del to jom reik kazkokios stipresnes prieziuros...
okiek ten sviestmedzio dėjai ar kakavos, galėtum bandyti šiek tiek hidrolato įpilti, kokius 15-20 proc., pašildžius. Aišku, jei ten nedidelis kiekis, nes kitaip gali sugesti be konservo