Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios V

sveikos merginos 4u.gif
parsisiunciau svarstykles is love-eco. Arba as visai kvaila arba jos tokias nesamones rodo doh.gif ta pati daikta kiekviena karta visiskai skirtingai sveria ir tai paklaida tikrai nepavadinsi doh.gif Gal as kazko nemoku nustatyt? blush2.gif Pasidaro nulis, viskas ok, uzdedu daikta ir rodo tai 2,5, tai jau 3,8...... Po to nuimi daikta, toliau sekmingai svoris kinta, o ne kad nulis atsirastu g.gif doh.gif Nusiminiau juodai, nes ir pinigai ne litas ar du ir nezinau kaip toliau elgtis ir kam man ju reikia verysad.gif Paskaiciau aprasyma angliskai, nelabai as suprantu, bet nulis tai pasidaro pradzioj, aisku gali pasidaryt ir 1,5 ir 2 nezinia nuo ko. biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole123 @ 2010 12 13, 21:10)
na jus manes negasdinkit...  lotuliukas.gif
ne kremas, o alieju ir sviestu misinys... ne drekina odos, tai gal bent maitina???  doh.gif
tai kaip kitos giriasi, kad tepasi vien aliejum ar vien sviestu ir jom taip gerai, tai nejau misinys geras nera?  schmoll.gif

kaip ir rašė PALOMINA, kiekvieno oda skirtingai ir skirtingai reaguoja. man pvz., vien sviestmedžio yra per mažai, šiuo metu, apskriai mano rankoms neali padėti vien aliejai, būtinai turiu daryti mišinį su hidrolatu, nepadeda kitaip nei glicerinas nei lanolinas, nei šaltalankis -niekas, rankos po kiekvieno plovimo -kaip tarka. tuo tarpu veidui man aliejai - puiku

QUOTE(Spanguole123 @ 2010 12 13, 21:21)
norejau jusu apie dantu pasta (namu gamybos paklaust).

Aš turiu sodos iš AZ, gal ji ten kažkokia kitokia nei maistinė, bet valiau aš su ja dantis ir viskas buvo gerai.
reikia vandenį ar hidrolatą su guaru berods tirštinti, o tada sudėti kitus produktus.

QUOTE(Stiprioji @ 2010 12 13, 22:33)
O kuom drėkinat, jei ne paslaptis? Vis vien turbūt  naturaliom kokiom priemonėm, o ne pirktiniais kremais?

tai darom kremus su vandens faze

QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 14, 00:10)
sveikos merginos  4u.gif
parsisiunciau svarstykles is love-eco. Arba as visai kvaila arba jos tokias nesamones rodo 

Įmesk jų nutrauką
Atsakyti
http://www.love-eco....products_id=102

šitos svarstyklės. Labai fainutės, mažutės. Gal aš tokia kvaila, bet rodo man visiškas nesąmones verysad.gif Parašyta statyt ant vidurio, tai kad jos tokios mažos, kad visur ten vidurys. Nureguliavau nulius, bet pačios jos iš nulio daro bele ką. Ir ta patį daiktą kaskart kitaip sveria. Galiu padėt plastmasinį indelį, nerodo net kad jis kažką sveria. Padedu dar kartą, sveria 1,1, dar kartą 1,5, dar kartą 2,8.....Na visiškos nesąmonės verysad.gif doh.gif
Jaučiu čia aš kažko nemoku verysad.gif
Atsakyti
aš tokias svarstykles naudoju, man jos super smile.gif
Prieš naudojimą jas kažkaip reikia sukalibruoti,instrukcijoje rašo.Ar tą padarėte?
Atsakyti
QUOTE(Sylvergirl @ 2010 12 14, 10:52)
Prieš naudojimą jas kažkaip reikia sukalibruoti,instrukcijoje rašo.Ar tą padarėte?

kazka ne taip darau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole123 @ 2010 12 13, 22:21)
norejau jusu apie dantu pasta (namu gamybos paklaust). Visi receptai su soda (bijau, kad ji gali braizyt emali, tikrai vien su ja valyt nedrisciau), peroksidu (kazkaip labai itartinai i ta ziuriu) ar dar kokiais nors neaiskiais indegredientais. Aisku, tikiu, kad pirktinej pastoj kur kas baisesne sudetis ir nieks nepamatuos, kokia zala jinai daro. Bet vis del to... buvau radus internete elementaru recepta - pastos miltelius maisyt su KAZKUO ir ilasint pora lasiuku EA. Gal nutuokiat, kas tai per receptas? nes radsau Rudugio parduotuvej pirkt miltelius, bet labai jau nesmagu jais sausais valytis, butu smagu isgaut iprastos pastos konsistencija. kaip ta galeciau padaryt, gal bent isivaizduojat? ar esat gaminusios? ar recepta panasu matet?
nes as to recepto, apie kuri pasakoju, neissaugojau, o dabar niekaip nerandu... doh.gif  doh.gif  doh.gif

aš valau su paprasta parduotuvine soda jau gerą mėnesį. viskas man čiki smile.gif o mitas, kad soda braižo emalį, turbūt atėjo iš recepto, kur soda miašoma su druska. druska gal ir braižo emalį, ypač ne jūros druska, o paprasta.

man iš pradžių labai jautriai dantenos reagavo, kiekvieną kartą kraujuodavo. bet dabar viskas ok. net draugas ėmė su soda dantis plauti smile.gif

aš sodą labai daug kam naudoju, net vietoj muilo kūnui. ji labai gerai pašalina visus nešvarumus ir kvapus.

va, gali paskaityti FB įrašą Išbandyta su savim
Atsakyti
ar tinka purkštukas iš Monikos ant hidrolato buteliuko?
Atsakyti
QUOTE(Spanguole123 @ 2010 12 14, 00:12)
kiek man paciai teko studijuot kainas, tai susidariau toki ispudi:
1. kas uz kiek nori, tas uz tiek ir parduoda  ax.gif
2. gali skirtis tiekejas, salis, nuo to priklausyt ir kaina
3. gali but produktas ekologiskas arba neekologiska, del to kaina taip pat gali zenkliai skirtis
4. gal dar koks isgavimo budas gali skirtis? nezinau, kaip su sviestemdziu, bet vat kakavos sviestas gali but rafinuotas ir nerafinuotas, nuo to, speju, kaina irgi priklausytu... verysad.gif
mirksiukas:

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
ACIU visom uz patarimus!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole123 @ 2010 12 14, 00:12)
kiek man paciai teko studijuot kainas, tai susidariau toki ispudi:
1. kas uz kiek nori, tas uz tiek ir parduoda  ax.gif
2. gali skirtis tiekejas, salis, nuo to priklausyt ir kaina
3. gali but produktas ekologiskas arba neekologiska, del to kaina taip pat gali zenkliai skirtis
4. gal dar koks isgavimo budas gali skirtis? nezinau, kaip su sviestemdziu, bet vat kakavos sviestas gali but rafinuotas ir nerafinuotas, nuo to, speju, kaina irgi priklausytu... verysad.gif
Papildyta:

na va  4u.gif  zinosiu  4u.gif  aciu!!!  mirksiukas.gif

Bet gali skirtis tik pardavėjas ir kaina labai skirtis. biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 14 gruodžio 2010 - 12:57
QUOTE(čikibari @ 2010 12 14, 12:12)
ar tinka purkštukas iš Monikos ant hidrolato buteliuko?

Tam jis ir skirtas, todėl negali netikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sylvergirl @ 2010 12 14, 09:52)

lotuliukas.gif tu geriau pasakyk, ar tau iš loveeco yra kas nors nepatikę, nes tavo posto nėra, kur tu negirtum šios pardės, nu kaip fui, tik dėl tavęs iš ten nieko nepirkčiau, net jei niekur kitur nebūtų

QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 14, 10:41)
kazka ne taip darau  verysad.gif

Įsiprašyk pas sylver į svečius, tegul ir tau ji ten jas sureguliuoja unsure.gif, šiaip tai nėra tekę girdėti, kad elektronines svarstykles dar reikia kaip nors nustatinėti. kažkoks marazmas, turiu juvelyrines ir nuo pat pirmos dienos viekia kaip pridera, nors ir paskraidžiusios yra.
Atsakyti