Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios V

QUOTE(kristinkag @ 2010 12 12, 17:40)
isikisiu biskuti as maciau prie prekes aprasyma tai gfalima tirpinti skystyje be aliejines fazes http://www.aromanatu...iklis-btms.html

zinau. bandziau ne karta, nesigavo, todel klausiu detaliai, kaip dare, kad gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 12, 19:03)
zinau. bandziau ne karta, nesigavo, todel klausiu detaliai, kaip dare, kad gavosi smile.gif

tai negaliu padeti dar nieko nedariau, gausiu dar tik siuntinuka kokosu sviesta su kvieciu gemalu aliejum tai pradziai susimaisysiu abu bus kremukas, kaip manot kol dar daugiau nieko neturiu tai gal bus neblogai?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 12, 16:00)
o BTMS tirpinai kame?

Aš aliejuje smile.gif Tada hidrolatą pašildytą supyliau į aliejų su BTMS. Man atrodo, kad jis ir pats turėtų vienas ištirpti... g.gif
Tiesa, pirmą kartą, kai gaminau, tirpinau skystyje, bet man nesigavo. Gal dėl to, kad neturėjau kantrybės laukti taip ilgai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 12 gruodžio 2010 - 19:44
QUOTE(kristinkag @ 2010 12 12, 20:20)
tai negaliu padeti dar nieko nedariau, gausiu dar tik siuntinuka kokosu sviesta su kvieciu gemalu aliejum tai pradziai susimaisysiu abu bus kremukas, kaip manot kol dar daugiau nieko neturiu tai gal bus neblogai?

ar gerai supratau? --> sumaisysi tik kokoso alieju ir kvieciu gemalu alieju? ax.gif Tokiu atveju cia bus tik alieju misinukas.. kunui gal ir gerai, o veidui tai pagalvociau dar ar tepti ar ne.. Seip daug kam sako kokosai kemasa poras (man asmeniskai nekemsa kiek save stebejau)..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 12, 21:24)
ar gerai supratau? --> sumaisysi tik kokoso alieju ir kvieciu gemalu alieju?  ax.gif  Tokiu atveju cia bus tik alieju misinukas.. kunui gal ir gerai, o veidui tai pagalvociau dar ar tepti ar ne.. Seip daug kam sako kokosai kemasa poras (man asmeniskai nekemsa kiek save stebejau)..

taip gerai supratai, rankom naudosiu noriu kad drekintu ir neserpetotu rankos, o veidui kada bandysiu pasidaryti kudesni nes mano misri veido oda
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 12 12, 19:42)
Aš aliejuje smile.gif Tada hidrolatą pašildytą supyliau į aliejų su BTMS. Man atrodo, kad jis ir pats turėtų vienas ištirpti...  g.gif
Tiesa, pirmą kartą, kai gaminau, tirpinau skystyje, bet man nesigavo. Gal dėl to, kad neturėjau kantrybės laukti taip ilgai biggrin.gif

Tai man tas pats buvo, tik gal kokius 3k. susivarskiavo viskas biggrin.gif na ziuresiu, bandysiu kai bus daugiau laiko dar susimakaluoti smile.gif
Atsakyti
mergaites, kur butu galima rasti kokiu receptuku? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 12 13, 01:11)
mergaites, kur butu galima rasti kokiu receptuku? smile.gif

tikrai geras klausimas biggrin.gif lotuliukas.gif
o seip tai Aroma Zone pilna ivairiausiu, beje, ir Google galima pasiieskoti.. Blog'uose taip pat galima rasti..
Atsakyti
sveikos, mielosios!!! 4u.gif

nors man iki Jusu aukstojo pilotazo dar labai toli, bet baltai pavydziu, kad jau tiek daug patirties turit sioje srityje!!! ax.gif
daug skaiciau apie kosmetikos priemoniu gaminima internete, jusu prirasyti forumai skaitosi letai ir sunkiai, tad visu dar neperskaiciau lotuliukas.gif
bet labai tikiuosi, kad priimsit ir mane i savo smagu buri! 4u.gif

labai noriu gyvent sveikiau, matyt visada norejau, bet net neisivaizdavau, kad yra zmoniu mokanciu pasigamint kosmetika ar muila namuose... kaip smagu, kad paskutines "Paskutines instancijos" laidos mane atvede prie paiesku ir nauju atradimu! bigsmile.gif

kadangi po nauju tik zadu eit i Kvapu namu mokymus, tai dabar profesionaliu receptu net negaleciau pagamint, bet pirmiausiai nusprendziau isbandyt, ar man patiks TAI ar ne ir "susimaklinau" ranku krema sausai serpetojanciai odai:
100 gr sviestmedzio sviesto
100 gr kakavos sviesto
50 ml neraf. avokadu aliejaus
20 ml. neraf. persiku kauliuku aliejaus
po 10 lasiuku eteriniu - ylang ylang ir mandarinu.

kazkas gavosi!!! lotuliukas.gif
http://public.fotki....ausai-odai.html

tiesa, kvapas man nepatinka, nes nemegstu avokadu, man jie fe...o va kremas kvepia avokadais ir ylang ylag lotuliukas.gif bet rankas maitina super gerai, situo riebaliuku patepu nakciai, tai oda isties lieka svelni wub.gif
ateiciai zadu gamintis panasios konsistencijos krema rankom, bet su ramunelem (labai jau jos man patinka), tik bijau, kad tas bus negreit, nes kol isnaudosiu sita... doh.gif

kol kas tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole123 @ 2010 12 13, 16:49)
kadangi po nauju tik zadu eit i Kvapu namu mokymus, tai dabar profesionaliu receptu net negaleciau pagamint, bet pirmiausiai nusprendziau isbandyt, ar man patiks TAI ar ne ir "susimaklinau" ranku krema sausai serpetojanciai  odai:
100 gr sviestmedzio sviesto
100 gr kakavos sviesto
50 ml neraf. avokadu aliejaus
20 ml. neraf. persiku kauliuku aliejaus
po 10 lasiuku eteriniu - ylang ylang ir mandarinu.

kazkas gavosi!!!  lotuliukas.gif

pataisysiu.. cia ne kremas, o tiesiog alieju ir sviestu misinys mirksiukas.gif
Atsakyti
Ateinu pasigirti blush2.gif
is antro karto pavyko kremukas (tiksliau dar laukiu maz issiskirs vanduo biggrin.gif ) bet kol kas laikosi viskas taip kaip turi but. Pirma karta dariau pagal recepta tai niekaip man nesijunge (vietoj emulsinio dejau biciu vaska gal cia ir beda buvo, gal jo buvo per mazai.. o gal temperaturose beda, bet nesvarbu), o dabar apsiskaiciavau proporcijas ir be jokio receptuko.. tik buvau tikriausiai pamirsus, kad maisyti reikia iki kol atves.. pradejo skirtis vanduo.. tai pasildziau viska isnaujo ir woulia smile.gif dariau irgi su biciu vasku..
o balzamai lupom kas be ko gavosi, ir labai skanus!!! dariau du viena su kakavos sviestu ir kokosu aliejum, kita su alyvuogiu, avokadu aliejais ir su medum (kurio nepagailejau) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taskuotas_vabalas: 13 gruodžio 2010 - 17:48
QUOTE(Palomina @ 2010 12 13, 17:21)
pataisysiu.. cia ne kremas, o tiesiog alieju ir sviestu misinys  mirksiukas.gif

Ar teisingai suprantu, kad toks aliejų ir sviestų mišinys, kuriame nėra vandens, nedrėkina odos?
Atsakyti