sveikos, mielosios!!!
nors man iki Jusu aukstojo pilotazo dar labai toli, bet baltai pavydziu, kad jau tiek daug patirties turit sioje srityje!!!
daug skaiciau apie kosmetikos priemoniu gaminima internete, jusu prirasyti forumai skaitosi letai ir sunkiai, tad visu dar neperskaiciau
bet labai tikiuosi, kad priimsit ir mane i savo smagu buri!
labai noriu gyvent sveikiau, matyt visada norejau, bet net neisivaizdavau, kad yra zmoniu mokanciu pasigamint kosmetika ar muila namuose... kaip smagu, kad paskutines "Paskutines instancijos" laidos mane atvede prie paiesku ir nauju atradimu!
kadangi po nauju tik zadu eit i Kvapu namu mokymus, tai dabar profesionaliu receptu net negaleciau pagamint, bet pirmiausiai nusprendziau isbandyt, ar man patiks TAI ar ne ir "susimaklinau" ranku krema sausai serpetojanciai odai:
100 gr sviestmedzio sviesto
100 gr kakavos sviesto
50 ml neraf. avokadu aliejaus
20 ml. neraf. persiku kauliuku aliejaus
po 10 lasiuku eteriniu - ylang ylang ir mandarinu.
kazkas gavosi!!!
http://public.fotki....ausai-odai.htmltiesa, kvapas man nepatinka, nes nemegstu avokadu, man jie fe...o va kremas kvepia avokadais ir ylang ylag
bet rankas maitina super gerai, situo riebaliuku patepu nakciai, tai oda isties lieka svelni
ateiciai zadu gamintis panasios konsistencijos krema rankom, bet su ramunelem (labai jau jos man patinka), tik bijau, kad tas bus negreit, nes kol isnaudosiu sita...
kol kas tiek