Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios V

QUOTE(Etama @ 2010 12 11, 22:52)
nesupratau, kame klausimas (-ai)?
galima ivairius al. deti, semenu irgi. jo tik sildyti negalima. kiek pamenu, gan greit reikia sunaudoti, gal net per menesi koki g.gif man plaukams jis netiko, todel daugiau ir nesigilinau

klausiu nes nezinau ar su kitais aliejais juos maisyti galima, tepiau plaukus vienu aliejum tai nieko blogo man jis nedaro tik neilgai naudojau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 11 gruodžio 2010 - 22:24
QUOTE(chemistry @ 2010 12 11, 22:20)
celiulitui gasdinti dar labai gerai Himalaju druskos sveitimai...

gerai skamba "celiulitui gąsdinti" biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 11, 09:31)
o kam galvojai tą anglį panaudoti?  rolleyes.gif

Ne pati naudoti galvojau, o Jums bandžiau įsiūlyt biggrin.gif Kai klausėte, ką natūralaus dėti į aloe vera gelį išgauti spalvai, gaminant tušą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 11, 18:36)
celiulito prevencijai tinka ivairus eteriniai aliejai: pvz. rozmarinu, pelargoniju, juodieji pipirai, berzo, kadagio, greiprutu.. ir t.t. MASAZAS, SPORTAS, nepamirsti ir vandens gerti.. aisku ir grozio proceduros - purvo/molio kaukes su eteriniais aliejais ir visokios kt. Dar lygtai ir dumbliai neblogai yra celiulito prevencijai..  g.gif
as kai darydavausi kunui kauke, tai nesivyniodavau i jokia plevele.. ai kazkaip ne mano kantrybei tokios grozio proceduros  blush2.gif
gal kokia 20 min  g.gif

Dekui uz info 4u.gif. Sedint namie su vaikais tie tepliojimai kartais toks atsipalaidavimas (aisku, jei vyras tuo metu uzima mazuosius), kaip geriausios proceduros kokiam salone biggrin.gif.

QUOTE(chemistry @ 2010 12 11, 23:20)
celiulitui gasdinti dar labai gerai Himalaju druskos sveitimai, o butent tai labai ir su pirtele suderinama 4u.gif

Aciu, apie sia druska nebuvau pagalvojusi bigsmile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 11, 17:36)
Kaip sekesi gaminti su BTMS, viskas gerai gavosi? kaip supratau testavai ant sausu plauku? neapriebino?

Is kur pirkai al.?

Puikiai sekėsi, ilgiau tik pakaitinti reikėjo smile.gif taip gerokai ilgiau, nei vašką ir pan. Gavosi tikrai gerai. Vakar išbandžiau ant drėgnų plaukų thumbup.gif jokio riebumo, puikiai susigėrė, galai švelnūs smile.gif Aliejus iš Monicos
Atsakyti
norejau paklausti.. ar galima gaminant krema vandens ir aliejine faze sildyti iki reikiamos temp.mikrobangu krosneleje?
klausiu nes visuomet tai darydavai karsto vandens voneleje, bet taip labai daug terliones man, tad pagalvojau apie mikrobange... biggrin.gif
labai lauksiu nuomoniu g.gif
Atsakyti
Man mikrobangė šiaip nesiderina su noru pasigamint kokybiškesnį ekologiškesnį kremą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2010 12 12, 14:33)
Man mikrobangė šiaip nesiderina su noru pasigamint kokybiškesnį ekologiškesnį kremą smile.gif

drinks_cheers.gif visiškai pritariu...
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 12 12, 14:11)
norejau paklausti.. ar galima gaminant krema vandens ir aliejine faze sildyti iki reikiamos temp.mikrobangu krosneleje?
klausiu nes visuomet tai darydavai karsto vandens voneleje, bet taip labai daug terliones man, tad pagalvojau apie mikrobange... biggrin.gif
labai lauksiu nuomoniu g.gif

negalima
Atsakyti
dekuj uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 12 12, 13:03)
Puikiai sekėsi, ilgiau tik pakaitinti reikėjo smile.gif  taip gerokai ilgiau, nei vašką ir pan. Gavosi tikrai gerai. Vakar išbandžiau ant drėgnų plaukų  thumbup.gif  jokio riebumo, puikiai susigėrė, galai švelnūs smile.gif Aliejus iš Monicos

o BTMS tirpinai kame? aliejuje? ar atskirai ir tik po to supylei alieju? man noretusi isvis be aliejaus darytis g.gif bet vandeny ar jis istirps labai abejoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 12 gruodžio 2010 - 15:01
QUOTE(Etama @ 2010 12 12, 16:00)
o BTMS tirpinai kame? aliejuje? ar atskirai ir tik po to supylei alieju? man noretusi isvis be aliejaus darytis g.gif bet vandeny ar jis istirps labai abejoju.

isikisiu biskuti as maciau prie prekes aprasyma tai gfalima tirpinti skystyje be aliejines fazes http://www.aromanatu...iklis-btms.html
Atsakyti