Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios V

Sakykite ar yra žymesnis skirtumas ką naudoti kremui: rožių fitolį, erškėtrožių aliejų ar rožių ea?
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 01 04, 22:30)
Sakykite ar yra žymesnis skirtumas ką naudoti kremui: rožių fitolį, erškėtrožių aliejų ar rožių ea?

o tai tikslas koks...?
Atsakyti
QUOTE(hurricane @ 2011 01 04, 18:06)
Koks eterinis tikrai uzmustu sviestmedzio kvapa?

gal sitas padetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 01 04, 16:23)
Noriu vel paklausti : ar yra kokios gudrybes gaminant  purskiama oro gaivikli tualetui? g.gif Smilkalai , zvakes atkrenta....Aciu 4u.gif

o jei ne purskiama, bet su nendriu lazdelemis naturaliuose aliejuose? rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 03, 22:37)
Merginos, o kuo isplaunat indelius nuo aliejaus? baigiau, noreciau neismest, susipilt gal kita aliejuka ir mastau ar plaut reikia ar galima pilt i ji kita rusi ?  ax.gif

man labai patogu įlašinti truputį šampūno, truputi vandens ir makaluoti... labai gerai išsiplauna.. jei matau kad nelabai - truputi palaikau ir dar makaluoju..
Atsakyti
Laba 4u.gif

QUOTE(Babi* @ 2011 01 04, 11:23)
Sveika prisijungus 4u.gif
Padėsim, padėsim, bet prieš tai turi pažadėti, kad bent vieną seną temą perskaitysi biggrin.gif 

dar visos neiveikiau bet stengiuosi biggrin.gif labai idomu ax.gif atrodo viskas kaip ir aisku, bet zinau kad kai pradesiu gamint tai vistiek kazkas bus neaisku, kaip gi kitaip doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suprara: 05 sausio 2011 - 08:12
QUOTE(Etama @ 2011 01 04, 23:47)
o tai tikslas koks...?

Dėl kvapo ir dėl rožių poveikio odai.
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 01 04, 17:23)
Noriu vel paklausti : ar yra kokios gudrybes gaminant  purskiama oro gaivikli tualetui? g.gif Smilkalai , zvakes atkrenta....Aciu 4u.gif

Neprisimenu iš kur nusirašiau receptą ir pasigaminau

Levandų oro gaiviklis: vanduo, alkoholis, levandų, ramunėlių, citruso ir kt ea kompozicija.
Supyliau į butelį su purškikliu ir viskas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 01 05, 08:28)
Dėl kvapo ir dėl rožių poveikio odai.

ersketroziu al. kvapas tikrai nera is skaniuju. jei tinka, gali derinti roziu fit. ir EA, siaip EA labiau koncentruotas. roziu pati nenaudoju, nepatinka veidui, ersketrozes tai labai patinka. uztat palyginti negaliu visu 3 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2011 01 04, 18:33)
tik smegenų "perprogramavimas". Skaityk apie jį, domėkis, vertink, kaip iki tavęs ateina - gal pramuš, prisijaukinsi. Pro EA jis vistiek prasimuš  unsure.gif

Siaip kvapus priimu gana normaliai arba po kiek laiko apsiprantu, bet sviestmedi naudoju seniai ir niekaip. Zinau ir koki kelia jis iki musu keliauja, koks darbas ir koks rezultas, bet.. Su jo kvapu man kaip su zuvim, negaliu buti tam skyriui biggrin.gif

QUOTE(Mytee @ 2011 01 05, 00:34)
gal sitas padetu  g.gif

Gal kas bandet ar efektyvu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 01 05, 12:47)
Neprisimenu iš kur nusirašiau receptą ir pasigaminau

Levandų oro gaiviklis: vanduo, alkoholis, levandų, ramunėlių, citruso ir kt ea kompozicija.
Supyliau į butelį su purškikliu ir viskas.  smile.gif

Aciu, bandysiu 4u.gif O kiek ir kokio to alkoholio reikia ?
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 01 05, 14:03)
Aciu, bandysiu 4u.gif O kiek ir kokio to alkoholio reikia ?

Nežinau kiek, aš pyliau spirito nuo akies.
Papildyta:
QUOTE(hurricane @ 2011 01 05, 12:51)
Siaip kvapus priimu gana normaliai arba po kiek laiko apsiprantu, bet sviestmedi naudoju seniai ir niekaip. Zinau ir koki kelia jis iki musu keliauja, koks darbas ir koks rezultas, bet.. Su jo kvapu man kaip su zuvim, negaliu buti tam skyriui biggrin.gif
Gal kas bandet ar efektyvu? smile.gif

Aš turiu tik Nilinio taukmedžio( vitellaria paradoxa nilotica) sviesto iš AN. Tai kvapas švelnus visai. Ar sviestmedžio kitoks ar panašus? Užsakiau didelį kiekį, o čia gąsdinate kvapu doh.gif .
Atsakyti