Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios V

QUOTE(Mytee @ 2011 01 04, 15:02)
man reikia patarimo kaip isplauti stikline kolba, tiesiog labai sunkiai as ja valiau po pirmo naudojimo, siaura, auksta, toks klausimas ar isvis verta su ja matuot, kai yra patogesniu matavimo indu, gal kuri naudojat ir galit patart  4u.gif

Aš kolbų dar nenaudojau, neturiu kol kas, bet yra tokie siauri ilgi vaikiškiems buteliukams plauti skirti šepetėlai.
Atsakyti
Mergaitės, turiu klausimėlį pratęsiant afrikinio juodojo muilo temą. Kaip jūs jį tobulinat (jei tobulinat) idant panaikinti jo kvapą, nes mano odai jis labai patinką, tačiau tas ūkiško muilo kvapas veda į neviltį doh.gif Esu labai jautri kvapams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2011 01 03, 23:43)
nieko neesu gaminusi, bet bandau pereiti prie ekologiškų produktų, tad galvoju, gal pati galėčiau pasidaryti pvz šampūną? Per paiešką radau čia tik kietą šampūną, o sakykit skysto negaminat? Dar gal ne visai kosmetika, bet šiek tiek į temą, skystą muilą gal galima pasidaryti iš juodojo afrikietiško kieto muilo? Ar kaip kitaip?  4u.gif

man tai ir atrodo ,kad susipirkus sampuno bazes is aroma-zone visai gali miela sampuna pasigamint pagal savo poreikius,ir duso zele ir vaikams prausiklius,be to ir receptu apsciai tenai. tik manau brangokai iseina.
Papildyta:
be to sampunu receptu esu ne viena recepta radusi ankstesnese temose ir kitose temose. tik reik ieskot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2011 01 04, 15:34)
Mergaitės, turiu klausimėlį pratęsiant afrikinio juodojo muilo temą. Kaip jūs jį tobulinat (jei tobulinat) idant panaikinti jo kvapą, nes mano odai jis labai patinką, tačiau tas ūkiško muilo kvapas veda į neviltį  doh.gif Esu labai jautri kvapams  blush2.gif

Eteriniai aliejai tam tiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2011 01 04, 15:43)
Eteriniai aliejai tam tiktų smile.gif

aš irgi svarsčiau tokį variantą, tačiau ar paskui muilas sustings? juk jis ir taip pakankamai minkštas? g.gif
Atsakyti
Noriu vel paklausti : ar yra kokios gudrybes gaminant purskiama oro gaivikli tualetui? g.gif Smilkalai , zvakes atkrenta....Aciu 4u.gif
Atsakyti
Koks eterinis tikrai uzmustu sviestmedzio kvapa? Nesuprantu kodel jis mane taip erzina unsure.gif Bandziau ylangus, pelargonijas, levandas, eukalipta, arbatmedi - nieko gero, jauciu vis tiek, arba jau tada gerokai per daug ea reikia. O taip noretusi kokio skanaus kvapo...
Atsakyti
QUOTE(hurricane @ 2011 01 04, 17:06)
Koks eterinis tikrai uzmustu sviestmedzio kvapa?

tik smegenų "perprogramavimas". Skaityk apie jį, domėkis, vertink, kaip iki tavęs ateina - gal pramuš, prisijaukinsi. Pro EA jis vistiek prasimuš unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 01 04, 11:05)
ar jei kalbat apie gaminima turit galvoj daryma nuo nulio?

O is bandziusiu idomu koki atsiliepimai:) (itariu, kad reikia pakartotinai pasiskaityti bent viena tema, kazkur lyg ir buvo kalbeta)

as turiu omeny tai smile.gif

tik nepakomentuosiu az receptu, pagal juos negaminau.
yra kas gamino, gal atsilieps.
Atsakyti
Sveiki
Noriu sokoladinio krema kunui, ar galima paaminti su kakavos milteliais??
Kazkur skaiciau, kad labai turtingas kremukas iseina....
Gal kuri parasytu kiek alima deti kakavo 200 g kremui??
Vandens faze 50%
Kiek suprantu kakava reiktu imaisyti i aliejine faze?
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2011 01 04, 09:06)
tai aš ir noriu muilą padaryti skystą iš kieto

gausis tokia kosele, nebus tikras skystas muilas. greiciausiai.
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2011 01 04, 16:33)
tik smegenų "perprogramavimas". Skaityk apie jį, domėkis, vertink, kaip iki tavęs ateina - gal pramuš, prisijaukinsi. Pro EA jis vistiek prasimuš  unsure.gif

taip pat galvoju.
ir jei maisyt su ea, ieskociau tokio, kuris 'nepermustu' sviesto kvapo, o su juo deretu.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2011 01 04, 18:33)
tik smegenų "perprogramavimas". Skaityk apie jį, domėkis, vertink, kaip iki tavęs ateina - gal pramuš, prisijaukinsi. Pro EA jis vistiek prasimuš  unsure.gif

drinks_cheers.gif aš prisijaukinau.. biggrin.gif Dabar man tas kvapas patinka... rolleyes.gif
Atsakyti