Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios V

QUOTE(Satura @ 2011 01 03, 11:08)
Rožių sodo KN'e jau kadais nebėra - viskas išparduota. Skiriasi dėl rožių veislių, augimvietės ir bent man, labai smarkiai skiriasi kvapu. reikia uostyti, kuris maloniausias smile.gif
rudas nefiltruotas, nevalytas, jame daugiau bioaktyvių medžiagų, bet kremuką gali nudažyti nekokia spalva, jei tokio kakavos sviesto dėtum daugiau smile.gif
kokia jo sudėtis? Alijošius ir parabenai? Jei prisimenu teisingai, tai sudėtis nekokia jo, neverta juo kremų gadinti smile.gif
kurie? Eteriniai? Nekokie taip pat...
kad vaistinėje, tai dar ne kokybės standartas smile.gif

O kaip žinoti kurios firmos produkcija gera? Ir kuo blogi eteriniai ir baziniai aliejai Barmūnės ir Mėtos? Aš Mėtos turiu iš seniau prisipirkus, o Barmūnę ką tik atradau, nes neseniai pradėjau nuodugniau domėtis.
Papildyta:
QUOTE(Flos @ 2011 01 01, 19:26)
Turiu mamai nupirkus, manau, kad jam viskas gerai, juk sertifikuotas smile.gif kvepia silpnai riešutais, yra gelsvos spalvos, puikus aliejus smile.gif

Sertifikuotas gali būti ir rafinuotas, ir nerafinuotas. Gal dar kas nors turite argano aliejaus iš http://www.akomaskincare.co.uk/ ?
Atsakyti
Buvau žadėjusi nuorodą 4u.gif gal kam pravers smile.gif

masažinės plokštelės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Di72: 03 sausio 2011 - 15:45
QUOTE(nikofija @ 2011 01 03, 15:39)
O kaip žinoti kurios firmos produkcija gera? Ir kuo blogi eteriniai ir baziniai aliejai Barmūnės ir Mėtos? Aš Mėtos turiu iš seniau prisipirkus, o Barmūnę ką tik atradau, nes neseniai pradėjau nuodugniau domėtis.

ne Barmūnę, o Barmusmile.gif Sužinoma bandymu būdu - perkant, naudojant, lyginant, klausiant smile.gif

kažkada Mėta taip ir neatsakė, ar melisų EA tikrai yra vieno jų ekstrakto sudėtyje, kaip rašo ant buteliuko. O kas ten yra, nepasakė. Dar vienas EA lyginimo būdas yra kainos, nieko naujo. Jei įmonės brangiuosius nerolio, melisų aliejus parduoda po 10-15 litų, tai bėkit neatsigręždamos wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 03 sausio 2011 - 15:47
QUOTE(nikofija @ 2011 01 03, 14:39)

Sertifikuotas gali būti ir rafinuotas, ir nerafinuotas. Gal dar kas nors turite argano aliejaus iš http://www.akomaskincare.co.uk/ ?

jei neraso, kad nerafinuotas, tai bus rafinuotas
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2011 01 03, 14:45)
as irgi esu su 20% gaminusi, irgi gavosi. labai idomu butu, ar kam gavosi su didesne vandens dalimi.

as KN esu dariusi, tai maniskis vienas kremas buvo kiek pamenu is 35 ml viso kremo turio buvo 15 ml vandenines fazes.. bet ten tai ne tik sviestmedis buvo, bet ir tamanu kazkiek.. gaila, kad proporciju nepamenu, nes labai patiko..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 03, 15:34)
as KN esu dariusi, tai maniskis vienas kremas buvo kiek pamenu is 35 ml viso kremo turio buvo 15 ml vandenines fazes.. bet ten tai ne tik sviestmedis buvo, bet ir tamanu kazkiek.. gaila, kad proporciju nepamenu, nes labai patiko..

oho, tai daug vandens.
as butinai bandysiu didesne nei 20%. idomu.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2011 01 03, 17:47)
oho, tai daug vandens.
as butinai bandysiu didesne nei 20%. idomu.

as bandziau kazkada namie paeksperimentuoti, bet nelabai sekmingai biggrin.gif aisku, tik vienas bandymas namie buvo.. reiks kada ir man vel pabandyti..
Atsakyti
Noreciau pasigaminti koki oro gaivykli i tualeta .Ar galima pvz. koki EA su vandeniu sumaisyti ir purksti ? g.gif Bet norisi kokia savaite kad laikytu.... Gal kuri gaminote pati ar koks dar variantas yra ( mano seima nepripazysta zvakiu ir smilkalu, o sintetitinis gaivyklis - totalus blogis biggrin.gif ) Aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
seniai paskaitinėju šią temą ir po truputį keičiu visos šeimos kosmetines priemones smile.gif Vienintelis dalykas, dėl kurio nežinau, ką daryti, tai šampūnai. Turėjau muilą, skirtą plaukams, bet nuo jo plaukai kaip viela doh.gif Ką naudojate galvos trinkimui - perkate ekologiškus ar naudojat ką nors namų darbo?
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2011 01 03, 18:58)
sveikos,
seniai paskaitinėju šią temą ir po truputį keičiu visos šeimos kosmetines priemones smile.gif Vienintelis dalykas, dėl kurio nežinau, ką daryti, tai šampūnai. Turėjau muilą, skirtą plaukams, bet nuo jo plaukai kaip viela doh.gif Ką naudojate galvos trinkimui - perkate ekologiškus ar naudojat ką nors namų darbo?

Man kol kas labai tiko Sante sampunas ir Sante Brilliant Care kondikas , dar sampuna pagerinu EA ( rozmarino arba arbatmedzio) lasiukais ir , zinoma, pacios gamybos plauku kauke pries plovima thumbup.gif
Atsakyti
kur galima rasti emulsionio vasko... g.gif visur taip ispirkeliota... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 01 03, 19:02)
kur galima rasti emulsionio vasko... g.gif  visur taip ispirkeliota... doh.gif

na nebent KN...
o AN tai gal jau sia savaite tures..
Atsakyti