Merginos, ar kuri ėmėte iš http://www.akomaskincare.co.uk/ argano aliejų? Ten nerašo nei kad rafinuotas, nei kad ne. Tik organic.
QUOTE(nikofija @ 2011 01 01, 17:57)
Merginos, ar kuri ėmėte iš http://www.akomaskincare.co.uk/ argano aliejų? Ten nerašo nei kad rafinuotas, nei kad ne. Tik organic.
Turiu mamai nupirkus, manau, kad jam viskas gerai, juk sertifikuotas kvepia silpnai riešutais, yra gelsvos spalvos, puikus aliejus
mergaites, susiduriau su kremu kvapais. Noreciau jusu paklaust nuomones, kokie jums patys paciausi ea derinukai? Bijau ka maisyti kad po to kaip sudukas nesmirdetu
o kuo skiriasi kakavos sviestas rudas nuo to sviesaus, gelsvo? kuris universalesnis ir geresnis?
Parsisiunciau aliejuku is AZ ir jie tokiuose mazuose celofano pakuciuose. Darydama krema nesudesiu viso ir nesumastau kur perpilt ten kiekiai po 10, mazi, bet noriu kremus daryt mazais kiekiais, nes konservanto tik E turiu, tai laikysis iki menesio.
QUOTE(Ayaan @ 2010 12 30, 21:41)
O apkritai gali būti taip, kad atskiskirs tik, tarkim, po kokios savaitės, ar jei jau kažkas blogai būna, tai tą pačią dieną ar kitą atsiskiria?
man labai įdomiai buvo. Kadangi daug važinėju tai mano kremui būna tenka visą dieną pabūti mašinoje šaltyje, tai po tokio pabuvimo, paskiau įnešimo į kambario temperatūrą atsiskyrė alijošiaus gelis... Bet per daug nepergyvenu... nugriebiu jo plaukams...
Ar galima vietoje emulsinio vaško naudoti bičių vašką? Kuo jie skiriasi? Veido kremui turiu galvoje. Ir jei kas žinote Forever Living produkciją, ar tinka šis alavijų gelis ?
Kažkas sakėte, kad Naujosios Barmūnės aliejai nelabai. O MĖTOS kaip?
QUOTE(nikofija @ 2011 01 02, 21:49)
Kažkas sakėte, kad Naujosios Barmūnės aliejai nelabai.
o kas ten blogo? Pirkau vaistineje , atrodo , normalus .....
QUOTE(nikofija @ 2011 01 02, 20:38)
Ar galima vietoje emulsinio vaško naudoti bičių vašką? Kuo jie skiriasi? Veido kremui turiu galvoje. Ir jei kas žinote Forever Living produkciją, ar tinka šis alavijų gelis ?
Galima Su bičių vašku kremas gaunasi kiek riebesnis ir dirbant su juo reikėtų viską pakankamai tiksliai atmatuoti/susverti
QUOTE(Scurry @ 2011 01 01, 12:20)
norėjau paklausti, kuom skiriasi rožių vandenys (žiūrinėju, kurį užsisakyti iš KN ) :Himalajų rožių, rožių sodo ir Damaskinių?
Rožių sodo KN'e jau kadais nebėra - viskas išparduota. Skiriasi dėl rožių veislių, augimvietės ir bent man, labai smarkiai skiriasi kvapu. reikia uostyti, kuris maloniausias
QUOTE(laur* @ 2011 01 01, 19:03)
o kuo skiriasi kakavos sviestas rudas nuo to sviesaus, gelsvo?
rudas nefiltruotas, nevalytas, jame daugiau bioaktyvių medžiagų, bet kremuką gali nudažyti nekokia spalva, jei tokio kakavos sviesto dėtum daugiau
QUOTE(nikofija @ 2011 01 02, 19:38)
Ir jei kas žinote Forever Living produkciją, ar tinka šis alavijų gelis ?
kokia jo sudėtis? Alijošius ir parabenai? Jei prisimenu teisingai, tai sudėtis nekokia jo, neverta juo kremų gadinti
QUOTE(nikofija @ 2011 01 02, 20:49)
Kažkas sakėte, kad Naujosios Barmūnės aliejai nelabai. O MĖTOS kaip?
kurie? Eteriniai? Nekokie taip pat...
QUOTE(darvina @ 2011 01 02, 21:09)
o kas ten blogo? Pirkau vaistineje , atrodo , normalus .....
kad vaistinėje, tai dar ne kokybės standartas
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 01, 18:20)
Parsisiunciau aliejuku is AZ ir jie tokiuose mazuose celofano pakuciuose. Darydama krema nesudesiu viso ir nesumastau kur perpilt ten kiekiai po 10, mazi, bet noriu kremus daryt mazais kiekiais, nes konservanto tik E turiu, tai laikysis iki menesio.
vit e suletins oksidavivimosi procesa, ir turbut ilgesniam laikui nei menesiui.
bet jis nera konservantas.
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 30, 13:44)
aš maximum 20 proc. hidrolato imu -tai man visada susijungia ir neatsiskiria
as irgi esu su 20% gaminusi, irgi gavosi. labai idomu butu, ar kam gavosi su didesne vandens dalimi.