Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios V

QUOTE(Ayaan @ 2010 12 30, 22:41)
... Atskiras dėkui Palominai, nes pagal jos įdėtą receptą dariau kremą kūnui/rankoms,...

Smagu, kad gavosi kremas smile.gif O kaip patinka? Beje, pagal kuri recepta dareisi?

QUOTE(bambooce @ 2010 12 31, 02:14)
mergaites, gaminausi vakar kuno sviesta. Ilasinau 5 lasus greifrutu ea, bet kremas vistiek be jokio kvapo. Ka daryt?

I koki kieki ilasinai 5 lasus greipfrutu EA? Greipfrutu EA yra labai lengvas kvapas, ir greitai nusigaruojantis (kvepaluose jis dedamas kuriant virsutine nata, kuri greiciausiai nusikvepia)..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 31 gruodžio 2010 - 10:09
Mergaitės, jau klausiau, bet dar noriu info ax.gif Kaip su tuo argano aliejum. Sudrėkinu rankas ir ant jų užlašinu 2-3 lašiukus ir tada veiduką visą tepu su tom drėgnom rankom. Na nejaučiu aš malonaus poveikio g.gif Nėra oda sausa, nėra negraži, bet man taip norisi riebalo biggrin.gif Tada dar po kokio pusvalandžio ar 15 min tepu kremuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 31, 11:40)
Mergaitės, jau klausiau, bet dar noriu info ax.gif Kaip su tuo argano aliejum. Sudrėkinu rankas ir ant jų užlašinu 2-3 lašiukus ir tada veiduką visą tepu su tom drėgnom rankom. Na nejaučiu aš malonaus poveikio  g.gif Nėra oda sausa, nėra negraži, bet man taip norisi riebalo  biggrin.gif Tada dar po kokio pusvalandžio ar 15 min tepu kremuką  ax.gif

ne rankas drėkinkit, o veidą gausiai apipurškit hidrolatu, po to tepkit aliejų. Kiek lašiukų sutepti, tai čia kiekvienai odai skirtingai. Aš sutepu 3-4 lašiukus argano aliejaus.
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Atsakyti
palomina, gaminausi 200ml. Turiu dar apelsinu ea ir ylang ea. Ka patartum det?Dar norejau paklaust kodel mano kremas geltonas? Ar ta spalva duoda biciu vaskas?Kiek g reikia biciu vasko ant 200ml?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambooce: 31 gruodžio 2010 - 11:36
Gal kur nors yra nusipirkti svarstyklių ( ne internetinėse parduotuvėse). Mano 5 kg svarstyklės rodo, kad 7 dideli migdolai sveria 1 gr, o iki tol rodo 0 biggrin.gif Ir menzūrėlių kur būtų galima rasti?
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 12 31, 12:26)
palomina, gaminausi 200ml. Turiu dar apelsinu ea ir ylang ea. Ka patartum det?Dar norejau paklaust kodel mano kremas geltonas? Ar ta spalva duoda biciu vaskas?Kiek g reikia biciu vasko ant 200ml?

Zinok 5 lasu i 200 ml kremo tikrai mazai.. Orientuokis mazdaug taip i 10 ml - 3-5 lasai, o stipresniu EA maziau gali deti (pvz ylang'o uztektu ir 1-2 lasu i 15 ml)..
ar labai geltonas kremas? na taip, gali buti nuo biciu vasko, ir nuo alieju gali buti.. pvz avokadu aliejus duoda zalia spalva kremui.. saltalankiai oranzine.. normalu gi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 31, 13:18)
Zinok 5 lasu i 200 ml kremo tikrai mazai.. Orientuokis mazdaug taip i 10 ml - 3-5 lasai, o stipresniu EA  maziau gali deti (pvz ylang'o uztektu ir 1-2 lasu i 15 ml)..
ar labai geltonas kremas? na taip, gali buti nuo biciu vasko, ir nuo alieju gali buti.. pvz avokadu aliejus duoda zalia spalva kremui.. saltalankiai oranzine.. normalu gi smile.gif

aciu uz pagalba. Imesiu foto greitu laiku smile.gif
Atsakyti
Zinok 5 lasu i 200 ml kremo tikrai mazai.. Orientuokis mazdaug taip i 10 ml - 3-5 lasai, o stipresniu EA  maziau gali deti (pvz ylang'o uztektu ir 1-2 lasu i 15 ml)..

Papildyta:

Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 31, 12:09)
Smagu, kad gavosi kremas smile.gif O kaip patinka? Beje, pagal kuri recepta dareisi?

"Saldus kūno sviestas", kaip supratau, tavo pirmas postas bloge smile.gif Šiek tiek koregavau receptą, nes vienoj morkų vandens naudojau vandenį, vietoj alyvuogių aliejaus daugiau kokosų, kitus ea. Vandens ten labai nedaug pagal receptą, galvoju, gal todėl taip pavyko gražiai, kai sustingo iš tikrųjų labiau panašus į sviestą nei į kremą, na toks riebus kremas galima sakyti. Patinka smile.gif man tas riebumas netrukdo, rankoms daugiausia naudoju dabar, stengiusoi nepadaugint, o jei per daug užtepu, šiek tiek nusausinu servetėle ir liuks smile.gif Bandysiu šiandien dar daryti kokį kitą lengvesnį su daugiau vandens, su emulsiniu, įdomu, ar pavyks.
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2010 12 31, 16:24)
"Saldus kūno sviestas", kaip supratau, tavo pirmas postas bloge  smile.gif  Šiek tiek koregavau receptą, nes vienoj morkų vandens naudojau vandenį, vietoj alyvuogių aliejaus daugiau kokosų, kitus ea. Vandens ten labai nedaug pagal receptą, galvoju, gal todėl taip pavyko gražiai, kai sustingo iš tikrųjų labiau panašus į sviestą nei į kremą, na toks riebus kremas galima sakyti. Patinka  smile.gif man tas riebumas netrukdo, rankoms daugiausia naudoju dabar, stengiusoi nepadaugint, o jei per daug užtepu, šiek tiek nusausinu servetėle ir liuks  smile.gif Bandysiu šiandien dar daryti kokį kitą lengvesnį su daugiau vandens, su emulsiniu, įdomu, ar pavyks.

aha ten pirmasis irasas buvo smile.gif

man rankom patiko tas kremas kur neseniai pasigaminau krema kuno odai (kur su roze nuotraukoje).. aisku mano rankos nereiklios, tai riebumo ir drekinimo man per akis, ir susigeria normaliai, nepalieka riebiu ranku..
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2010 12 31, 14:04)
Gal kur nors yra nusipirkti svarstyklių ( ne internetinėse parduotuvėse). Mano 5 kg svarstyklės rodo, kad 7 dideli migdolai sveria 1 gr, o iki tol rodo 0  biggrin.gif Ir menzūrėlių kur būtų galima rasti?

jei perkat iš ebay, galit nusipirkti įvedę nuorodą "digital scale", būna sveriančių 0,1 ar 0,01 g tikslumu, pagaminta aišku kinijoj, tai jei iš jų ir siųsitės kaina svyruos nuo 10 iki20 lt, tos pačios svarstyklės iš jav ar uk pardavėjų bus šiek tiek brangesnės, p LT tas pačias mačiau kažkuri eko parduotuvė už 39 lt parduoda 4u.gif

jau radau:
http://www.love-eco....products_id=102

deja, šiuo metu neturi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doviljana: 31 gruodžio 2010 - 17:14