Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios V

sakykit merginos,pasidariau kremuka , bet man jis toks riebokas mano odai, gal ivertintumet ka reiktu pakoreguot ar kazka kita idet? mano oda misri T zona pasiriebaluoja

15 ml lazdynu riesutu aliejaus
25 ml verbenu hidrolato
puse saukstelio btms
2 lasai vit e
2 lasai gse
ir 3 lasai arbatmedzio ea
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2010 12 30, 14:20)
Bandysiu šiandien gaminti masažines plyteles, pagal tokį receptą:

kas per masazines plyteles? idomiai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 30, 16:05)
pas mane geltonas tepalas  lotuliukas.gif buvo, bet pvz. kaukė plaukams buvo kaip kremas. Aš tai tikrai nepasakysiu proporcijų kiek procentaliai ko dėjau, tiesiog daugmaž apskaičiaviau aliejus ir 20 proc ėmiau hidrolato. jei rasčiau receptą - pažiūrėčiau. Tiesiog tiek kremui, tiek kaukei dėjau skirtingus produktus, skirtingą kiekį ir skirtingi gavosi pagal konsistenciją.

Ačiū 4u.gif Reikės pabandyti, labai sudomino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 30, 16:01)
kas per masazines plyteles? idomiai atrodo g.gif

Rusaičių forume radau ir man patiko idėja. Ten tokios kietos plokštelės, kurios paėmus į rankas nuo šilumos tirpsta. Todėl yra naudojamos vietoj rankų ar kūno kremo. Nutariau pabandyti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2010 12 30, 20:16)
Rusaičių forume radau ir man patiko idėja. Ten tokios kietos plokštelės, kurios paėmus į rankas nuo šilumos tirpsta. Todėl yra naudojamos vietoj rankų ar kūno kremo. Nutariau pabandyti.  blush2.gif

Gal galima nuorodą forumo?
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2010 12 30, 19:22)

Nuorodą turiu darbe į favoritus įsidėjus. Į darbą eisiu tik sausio 3 d. Pažadu, kad tikrai įmesiu. Tik jei nesunku gal į az priminimą mestelkit, jei pamirščiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2010 12 30, 20:22)

Turiu knygą AROMATERAPIJA NUO A IKI Ž. Pragulėjo pas mane lentynoje kokius 5 metus ir tik dabar ant stalo gyvena pastoviai vartoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2010 12 30, 20:16)
Rusaičių forume radau ir man patiko idėja. Ten tokios kietos plokštelės, kurios paėmus į rankas nuo šilumos tirpsta. Todėl yra naudojamos vietoj rankų ar kūno kremo. Nutariau pabandyti.  blush2.gif

As toki dalyka draugei dovanojau ir pati esu gavusis "Skonis ir kvapas", labai fainas dalykelis. Atrodo kaip muiliukas, o vedzioji kunu ir tirpsta. thumbup.gif As su MB nugaros masazui naudojom, siaip kuna galima visa teptis. O jei pacios gamintas, tai dar ir naturalus, isvis super butu thumbup.gif
Atsakyti
Na pagaliau pagaminau savo pirmą kremą, turiu pasigirt bigsmile.gif užrašus kaupiau jau labai seniai ir seniai planavau gamint, pagaliau ėmiausi darbo cool.gif labai ačiū visoms už dalinimąsi patartimi mirksiukas.gif Atskiras dėkui Palominai, nes pagal jos įdėtą receptą dariau kremą kūnui/rankoms, riebesnį, su bičių vašku, be termometro, darytas kremas prieš porą dienų, jokia fazė lyg ir neatskiskyrė, žiūrėsim, kaip bus toliau. O apkritai gali būti taip, kad atskiskirs tik, tarkim, po kokios savaitės, ar jei jau kažkas blogai būna, tai tą pačią dieną ar kitą atsiskiria? g.gif Ir dar toks klausimas iškilo dėl proporcijų: į vandens fazę įskaičiuojamas tik pats vienas hidrolatas/distiliuotas vanduo, be visų pagerinimų (nes būna, kad nemažai tų lašiukų ea, konservanto gaunas), gerai suprantu?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ayaan: 30 gruodžio 2010 - 21:42
Kaip gražu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 30 gruodžio 2010 - 22:54
Dabar jau nebe taip lygu gražu, kai sustingo, bet irgi neblogai biggrin.gif Čia tik ką pagamintas ir supiltas į indelį smile.gif
Atsakyti
mergaites, gaminausi vakar kuno sviesta. Ilasinau 5 lasus greifrutu ea, bet kremas vistiek be jokio kvapo. Ka daryt?
Atsakyti