Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios V

QUOTE(Palomina @ 2010 12 11, 13:59)
va ir atsakymas isplaukia is paryskintu vietu: aliejus/sviestas yra aliejus/sviestas jis pamaitina oda, o kremas susideda is aliejines ir vandenines fazes (ir kt. priedu) todel geriau drekina oda.. Taigi, jei truksta dregmes, reikia naudoti ne vien aliejus/sviestus, bet ir kremus.. Tas pats galioja ir veidui.. Issausejusios odos aliejus/sviestas nesudrekins.. Naudojant vien aliejus/sviestus galima taip issisausinti oda (o ypac ziemos laikotarpiu), kad po to sunku ir su kremais bus atstatyti dregme (tektu nemazai kremu isbandyti, kol atrasi tinkama odai)..

Veidukas, kunas tai liuks wub.gif Toks mielas, svelnus, tik delniukai verysad.gif
Aciu uz patarimus, teks bandyt gamintis kremuka. Paciai manau tai sunkiai pavyks, teks pirmiausia apsilankyt mokymuose smile.gif
Atsakyti
kaip manot, ar normalu jei alieju buteliuku dugne atsirado tokiu lyg drumzlinu nuosedu...? g.gif net keliuose aliejuose. idomu nuo ko cia. aliejai pirkti is patikimu ranku jei ka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 12 11, 10:44)
Nenuplaunamas kremukas plaukams su BTMS: 30 ml ylang ylang hidr., 5 ml kamelijų al., 1 arb.š., keratinų, apie 1,5g BTMS, ylang ylang ir raud.apelsinų EA., šilkas, pantenolis, ekokonservantas.
Plaukams dar normaliai neišbandžiau, sutepiau tik likutį iš dubenėlio, įdomu kaip patiks naudojant drėgniems plaukams.

Dabar keliausiu darytis paakiams gelį, nes pasitepiau spanguolių al. ryte, tai labai patiko efektas, norėčiau drėkiklio su šiuo aliejumi, paakių atgaivinimui.
Kaip sekesi gaminti su BTMS, viskas gerai gavosi? kaip supratau testavai ant sausu plauku? neapriebino?

Is kur pirkai al.?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 11, 14:04)
pvz., juros purva gali naudoti slaunims arba net ir visam kunui kaip kauke.. As tai megstu molio kauke visam kunui pasidaryti (ypac pirtyje).. Po to labai svelni oda buna po proceduru..
o su juros druska gali pasidaryti pvz toki sveitikli: juros druska (jei gabaliukai stambesni, tai geriau butu pasmulkinti), aliejus, eteriniai aliejai..

O ka ir kaip butu tikslingiausia naudoti slaunims ir baisiam pilvui? Reiktu patirpinti riebaliukus, celiulita pagasdinti blush2.gif. Turim pirtele namie, bet nezinau ka ir kaip cia issitepus, kad poveikis koks didesnis butu tepliojimus suderinus su pirteles malonumais? Beje, issitepus reikia gal kokia plevele apsivynioti ir tik tada i pirtele uzsukti, ar ne? g.gif ax.gif
Atsakyti
O gal dar galit priminti kiek laiko reik būt išsitepus purvu? Man sakė, bet primiršau smile.gif
Atsakyti
Beje, gal kas pavardintumet ko reiktu idet darant kremuka jautriai, sausai ir labai raudonuoti linkusiai odai? 4u.gif
Atsakyti
Kunigunda radau tavo pasisakyma - "Aš jau buvau įmetusi nuorodą į AZ, darau kietą šampūną, esu juo 100 proc. patenkinta, naudoju jau pusę metų, mano šeimiškiai ir."
Kur cia reikia ziureti to kieto sampuno recepta?
O gal galetu ir kita kuri zinanti, parasyti kieto sampuno racepta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzule: 11 gruodžio 2010 - 17:27
QUOTE(eglaite2 @ 2010 12 11, 17:38)
O ka ir kaip butu tikslingiausia naudoti slaunims ir baisiam pilvui? Reiktu patirpinti riebaliukus, celiulita pagasdinti blush2.gif. Turim pirtele namie, bet nezinau ka ir kaip cia issitepus, kad poveikis koks didesnis butu tepliojimus suderinus su pirteles malonumais? Beje, issitepus reikia gal kokia plevele apsivynioti ir tik tada i pirtele uzsukti, ar ne? g.gif  ax.gif

celiulito prevencijai tinka ivairus eteriniai aliejai: pvz. rozmarinu, pelargoniju, juodieji pipirai, berzo, kadagio, greiprutu.. ir t.t. MASAZAS, SPORTAS, nepamirsti ir vandens gerti.. aisku ir grozio proceduros - purvo/molio kaukes su eteriniais aliejais ir visokios kt. Dar lygtai ir dumbliai neblogai yra celiulito prevencijai.. g.gif
as kai darydavausi kunui kauke, tai nesivyniodavau i jokia plevele.. ai kazkaip ne mano kantrybei tokios grozio proceduros blush2.gif

QUOTE(Sense @ 2010 12 11, 17:42)
O gal dar galit priminti kiek laiko reik būt išsitepus purvu? Man sakė, bet primiršau smile.gif

gal kokia 20 min g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzule @ 2010 12 11, 17:26)
Kunigunda radau tavo pasisakyma - "Aš jau buvau įmetusi nuorodą į AZ, darau kietą šampūną, esu juo 100 proc. patenkinta, naudoju jau pusę metų, mano šeimiškiai ir."
Kur cia reikia ziureti to kieto sampuno recepta?
O gal galetu ir kita kuri zinanti, parasyti kieto sampuno racepta?

Vakar kaip tik nagrinėjau AZ puslapį, tai radau tokius (čia vertimas ir originalas) blush2.gif
Šampūnas kieto pagrindo Shampooing solide de base
* Natrio kokosų sulfatas: 80% * Sodium coco sulfate : 80%
* Sviestas augalai: 10% * Beurre végétal : 10%
* Vanduo: 10% * Eau : 10%
Kietas šampūnas sausiems plaukams Shampooing solide pour cheveux secs
* Natrio kokosų sulfatas: 65% * Sodium coco sulfate : 65%
* Saldūs kokoso: 20% * Douceur de coco : 20%
* Sviestas augalai: 10% * Beurre végétal : 10%
* Augalinis aliejus: 5% * Huile végétale : 5%

Atsakyti
merginos, gal zinot ar galima semenu aliejaus deti i gaminamus namie aliejukus plaukam turiu maistinio naturalaus is aliejines pirkto jis po kiek laiko apkarsta?

Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2010 12 11, 21:42)
merginos, gal zinot ar galima semenu aliejaus deti i gaminamus namie aliejukus plaukam turiu maistinio naturalaus is aliejines pirkto jis po kiek laiko apkarsta?

nesupratau, kame klausimas (-ai)?
galima ivairius al. deti, semenu irgi. jo tik sildyti negalima. kiek pamenu, gan greit reikia sunaudoti, gal net per menesi koki g.gif man plaukams jis netiko, todel daugiau ir nesigilinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 11 gruodžio 2010 - 21:52
QUOTE(eglaite2 @ 2010 12 11, 17:38)
O ka ir kaip butu tikslingiausia naudoti slaunims ir baisiam pilvui? Reiktu patirpinti riebaliukus, celiulita pagasdinti blush2.gif. Turim pirtele namie, bet nezinau ka ir kaip cia issitepus, kad poveikis koks didesnis butu tepliojimus suderinus su pirteles malonumais? Beje, issitepus reikia gal kokia plevele apsivynioti ir tik tada i pirtele uzsukti, ar ne? g.gif  ax.gif

celiulitui gasdinti dar labai gerai Himalaju druskos sveitimai, o butent tai labai ir su pirtele suderinama 4u.gif
Atsakyti