Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios V

sveikos merginos 4u.gif

na ka pasigaminau savo pirmaji krema, atrodo neblogai pavyko smile.gif kol kas tfu tfu tfu niekas neatsiskyre smile.gif pasidariau paprastuti , kaip pirmam kartui smile.gif dejau lazdyno aliejaus, verbenu hidrolato(pastarojo man kvapas nelb) , btms, vit e ,gse, ir lb nedaug arbatmedzio ea.
tai stai galiu parodyti savo kurini smile.gif

user posted image

veliau bus aisku ar tiko ar nelabai smile.gif
Atsakyti
bandziau as siandien lupu blizgi daryt, bet pirmas blynas prisviles doh.gif muset biciu vasko per mazai idejau, tai nesukietejo man taip kaip norejos tiubeleje. o indelyje puse velnio ax.gif

siendien man taip sualergizavo, dermatitas islino. tai griebiau sviestmedzio, siektiek sesamo aliejaus isukau iki grietineles purumo, ilasinau pelargoniju ea, super berimas atlyzo, niezulio nebeliko thumbup.gif
Atsakyti
Ka tik rode per btv L.Kiskune, pasakojo apie hidroliatus.Mergytes, o jus nei viena negaminat sito gerio namie?
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 12 28, 21:15)
bandziau as siandien lupu blizgi daryt, bet pirmas blynas prisviles  doh.gif  muset biciu vasko per mazai idejau, tai nesukietejo man taip kaip norejos tiubeleje. o indelyje puse velnio  ax.gif

Gali dar dadėti bičių vaško ir vėl kaitinti. Aš taip dariau, kol atitaikiau kietumą mirksiukas.gif

QUOTE(o-pa-pa @ 2010 12 28, 22:03)
Ka tik rode per btv L.Kiskune, pasakojo apie hidroliatus.Mergytes, o jus nei viena negaminat sito gerio namie?

doh.gif Ir sakiau, reikia nepamiršt pažiūrėt. Ką sakė? Aš karts nuo karto pasvajoju, kad būtų smagu namie turėti tokį dalykėlį, su kuriuo pasigaminčiau hidrol(i)atą blush2.gif
Atsakyti
zinok pati gala tik maciau,reiks susirasti intere ir pasiziuret.Turiu galimybe uzsiauginti vaistazoliu ir prieskoniu svariu,noretusi turet toki "virduli" hidroliatui ax.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Noriu pasidaryt dezodorantą, bet vis atidedu, nes nežinau, kokios proporcijos turėtų būt - turiu ea, glicerino ir alūno miltelių, kaip suprantu, reikia miltelius įmaišyt į vandenį (ar vanduo būtinai turi būti distiliuotas?) ir tada įpilti glicerino su ištirpintu ea. Gal padėsit su kiekiais? Kiek alūno berti, jeigu gaminsiu į 50 ml buteliuką? smile.gif
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
siandien gavau argano alieju. Skaiciau, kad merginos veiduka tepa juo, be jokiu kremu gaminimu, ir mato rezultata. Ar taip ir naudot ? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 12 27, 20:28)
Sakykit, o muiliukai cia perlyditi ar virti "nuo iki" ?

Perlydyti.. bet naturalus neprekybcentriniai smile.gif pervelai atradau, kad tokius gaminius galima daryti, o norejosi iki kaledu suspeti. "Nuo iki" nebutu spejes subresti, o ir paciai, kad tuo uzsiimti reikia daug perskaityti ir iki to uzaugti, bet einu ta linkme smile.gif
QUOTE(Sense @ 2010 12 27, 23:15)
Čia daug kas rašė, jog išpirkti svistmedžiai. O kaip Naujosios barmunės, gal neblogas variantas?

man apskritai idomu, kaip vertinama Naujosios barmunes produkcija? verta demesio ar ne? gal kas pasidalins patirtimi mirksiukas.gif

QUOTE(Keli Mutu @ 2010 12 28, 09:40)
Norėčiau paklaust - o kur perkate distiliuotą vandenį - PC autoprekių skyriuose? O gal vaistinėse ieškoti? g.gif

As senukuose pirkau

QUOTE(o-pa-pa @ 2010 12 28, 22:03)

o kokia tai laida buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2010 12 29, 00:15)
Perlydyti.. bet naturalus neprekybcentriniai smile.gif
o kokia tai laida buvo  ax.gif

labai "skanus"" muiliukai smile.gif

o laida buvo "tarp miesto ir kaimo"
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 12 29, 00:47)
labai "skanus"" muiliukai smile.gif

o laida buvo "tarp miesto ir kaimo"

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 12 28, 21:38)
Turiu galimybe uzsiauginti vaistazoliu ir prieskoniu svariu,noretusi turet toki "virduli" hidroliatui ax.gif

be gražaus noro ir užsidegimo yra ir kita reikalo pusė. Saulėtuose kraštuose ar atšiauriomis sąlygomis augantys augalai savyje sukaupia nepalyginamai daugiau įvairių medžiagų nei augantys pas mus, atitinkamai ir naminis distiliavimo rezultatas bus "blyškesnis".

antra, reikia dar žinoti, ką apskritai distiliuoti, nes yra netvarių vietinės gamybos hidrolatų, kurie tiesiog greitai sugenda...

bet šiaip daikčiukas distiliavimui geras, aišku, brangus smile.gif

QUOTE(Limitless @ 2010 12 28, 21:44)
kaip suprantu, reikia miltelius įmaišyt į vandenį (ar vanduo būtinai turi būti distiliuotas?) ir tada įpilti glicerino su ištirpintu ea. Gal padėsit su kiekiais? Kiek alūno berti, jeigu gaminsiu į 50 ml buteliuką? smile.gif

aš dedu 1-1,5 oranžinio Kvapų namų/Suvos šaukštelio tokiam kiekiui. O glicerino naudojimo proporcijų pažiūrėk AromaNatural puslapyje smile.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 28, 21:57)
Ar taip ir naudot ?  g.gif  ax.gif

tai žinoma smile.gif

QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2010 12 28, 23:15)
man apskritai idomu, kaip vertinama Naujosios barmunes produkcija?

jeigu iš viso asortimento tik nedidelė dalis yra gera ir patikima, tai gali pati išvadas pasidaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif pasitepiau vakar vakare veiduką argano aliejum. Man kažko trūko, tai po kokio pusvalandžio dar pasitepiau savo tuo gamintu kremuku. Na pamaniau, jau kai gavo veidukas visko biggrin.gif Ryte žiūriu yra išsausėjusiu tokių vietų, lyg pleiskanotų, lyg suerzinta kažkas ax.gif g.gif Dabar nieko, po kremo rytinio, bet šiaip kažkas nepatiko veidukui. Ar galėjo man arganas netikt? Mano oda sausa ir jautri.
Atsakyti