Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios V

QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2010 12 27, 19:56)
kadangi ne visos dovanos isdovanotos (o ir ne visos pagamintos..) pasirodau kas dar like dovanu kraitelej  ax.gif muiliukai, pusbombes, du lupu balzamai ir du kremukai smile.gif

pirmas ispudis, SALDUMYNAI biggrin.gif nerealiai skaniai atrodo ax.gif
Atsakyti
Čia daug kas rašė, jog išpirkti svistmedžiai. O kaip Naujosios barmunės, gal neblogas variantas?
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 12 25, 21:46)
atbegu su klausymuku: ieskau kaip pasigamint veido sveitikli? Poroms ir negyvai odai nusveist.

Atsakyti
Norėčiau paklaust - o kur perkate distiliuotą vandenį - PC autoprekių skyriuose? O gal vaistinėse ieškoti? g.gif

Ar reikia dar jį virinti?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2010 12 27, 23:15)
Čia daug kas rašė, jog išpirkti svistmedžiai. O kaip Naujosios barmunės, gal neblogas variantas?

NB bent jau seniau tai rafinuotas buvo man atrodo..
As tai vakar AN sviestmedi prigriebiau.. ax.gif

QUOTE(bambooce @ 2010 12 28, 03:19)

Sveitikli gali pasidaryt pvz: rasulas + vanduo/hidrolatas + aliejus + gintaro milteliai.

QUOTE(Keli Mutu @ 2010 12 28, 09:40)
Norėčiau paklaust - o kur perkate distiliuotą vandenį - PC autoprekių skyriuose? O gal vaistinėse ieškoti? g.gif

Ar reikia dar jį virinti?

As pirkau PC autoprekiu skyriuj drinks_cheers.gif
Vaistinej kai klausiau neturejo g.gif

Specialiai virinti nereikia.. g.gif
Atsakyti
O toks netiks
http://www.gamtosdov...?id_product=278

Ar jūs norite vietoje nusipirkti?
Papildyta:
QUOTE(Sense @ 2010 12 27, 23:15)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 28 gruodžio 2010 - 13:19
Sveikos, merginos 4u.gif

Jau kuri laika domiuosi naturalia kosmetika, tik tam pirmam blynui vis dar nepribrestu ax.gif Bet manau, menesio begyje atsiras daugiau pinigeliu, isigysiu siokiu tokiu aliejuku ir suksiu ka nors tongue.gif

Man toks klausimas iskilo... Noreciau pasidaryt keleta fitoliu, nes vaistazoliu daug ivairiu turiu, manau, turetu tikti kokybiskas alyvuogiu aliejus tam, tik mastau - ar butina daryti atskirus fotilius, ar galima uzpilti aliejumi iskart atrinktu zoleliu misini? g.gif
Atsakyti
Man toks klausimas kilo, o glicerinas kuris parduodamas vaistineje tinkamas kremu gamybai? Nes savybes tai tokios pat,kaip ir parduodamu ekologiskose e-krautuvelese,o vat kaina tai zenkliai skiriasi.
Papildyta:
QUOTE(sauliuxxx @ 2010 12 28, 15:29)
Sveikos, merginos  4u.gif

Jau kuri laika domiuosi naturalia kosmetika, tik tam pirmam blynui vis dar nepribrestu  ax.gif  Bet manau, menesio begyje atsiras daugiau pinigeliu, isigysiu siokiu tokiu aliejuku ir suksiu ka nors  tongue.gif

Man toks klausimas iskilo... Noreciau pasidaryt keleta fitoliu, nes vaistazoliu daug ivairiu turiu, manau, turetu tikti kokybiskas alyvuogiu aliejus tam, tik mastau - ar butina daryti atskirus fotilius, ar galima uzpilti aliejumi iskart atrinktu zoleliu misini?  g.gif

as daryciau atskirus.
Atsakyti
QUOTE(sauliuxxx @ 2010 12 28, 14:29)
turetu tikti kokybiskas alyvuogiu aliejus tam,

stabilesnį reiktų rinktis: sezamo, simondsijų, marulų smile.gif

QUOTE(o-pa-pa @ 2010 12 28, 15:37)
Man toks klausimas kilo, o glicerinas kuris parduodamas vaistineje tinkamas kremu gamybai? Nes savybes tai tokios pat,kaip ir parduodamu ekologiskose e-krautuvelese,o vat kaina tai zenkliai skiriasi.

aišku, kad skiriasi iš esmės, nes vaistinėse glicerinas sintetinis, o eko parduotuvėse - natūralus smile.gif
Atsakyti
hmmm....kuo toliau i miska tuo daugiau medziu smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 12 28, 17:40)
stabilesnį reiktų rinktis: sezamo, simondsijų, marulų smile.gif

Aciu smile.gif O stabilesnis - turi galvoje, ilgiau laikosi, nereikia konservantu? Taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(sauliuxxx @ 2010 12 28, 16:11)
Aciu  smile.gif  O stabilesnis - turi galvoje, ilgiau laikosi, nereikia konservantu? Taip supratau?

į aliejus nesideda konservantai, bent aš tokių nežinau, o kuo stabilesnis, tuo ilgiau galioja, nesioksiduoja smile.gif
Atsakyti