Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios V

QUOTE(o-pa-pa @ 2010 12 27, 11:49)
Nusiziurejau ta,kuri gaminot sau.Su morku,gelsvuju sekluciu ea,saltalankio aliejum.Mano oda normali,bet T zona linkusi siek tiek riebaluotis,poros pasipletusios.

ten su biciu vasku tas kremas, tai gali buti riebokas g.gif aisku, jis yra daug lengvesnis nei kiti mano kada nors gaminti kremai su biciu vasku, bet jei oda linkusi riebaluotis tai gali ir nepatikti g.gif na jis matinio vaizdo odai nesuteikia, nors susigeria gerai i oda.. zinoma, padauginti kremo nereiketu biggrin.gif

as manau, kad keisk siek tiek recepta.. ir daryk su emulsiniu vasku.. pvz taip:
8 ml aliejaus
20 ml vandens
emulsinio vasko (cia priklausomai nuo emulsinio vasko rusies, tai kiekio negaliu kol kas pasakyti)
o toliau tie visokie priedai pagal recepta (alavijas, saltalankiai, eteriniai, konservantas, vitaminas E).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 27 gruodžio 2010 - 10:59
aciuuuu aciuks.gif labai labai...
Atsakyti
Sveikos,
noriu pasikonsultuoti. Gaminu kremus iš aliejų, hidrolatų, emulsinio vaško. Ir po to, kai pakaitinus sumaišau hidrolata su aliejumi ir su jame ištirpusiu vašku, jį išplaku iki kremo konsistencijos bei į išplaktą jau įlašinu greipfruto sėklų ekstrakto bei eterinių aliejų, iš gražios konsistencijos kremo visa masė "sušoka", atsiskiria aliejus. Kas keista, kad kartais pavyksta gerai ir to sušokimo nebūna. Tai galvoju, ar taip yra dėl temperatūros kaitinant? Nes aš jos nematuoju, tiesiog aliejų ir atskirai hidrolata kaitinu vienodą laiko tarpą kol ištirpsta emulsinis vaškas aliejuje. Gal kas patartumėte, kame čia galėtų būti problema?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
o aš pabandžiau pasidaryt mažiau riebų kremuką ir man vistik mieliau pirmasis-riebus. Pradžioj riebi oda veiduko būna, o po to susigeria ir odytė kaip kūdikio bigsmile.gif Ir vakare tą patį tepu ir pabandžiau ryte. Bijojau, kad dieną būsiu riebaluota, bet užsidėjau krempudrą, po to dar biški meteoritų, skaistalai ir riebumo jokio, o veidukas super wub.gif Neatsidžiaugiu savim, jaučiu net veidas mano pagražėjo blush2.gif ax.gif

Palomina, kas standina odą ? kokie aliejai ar dar kas iš ingridientų ? Jau ne 20 metų, norisi biški ir tokių priedų veiduko kremui blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dominyyka: 27 gruodžio 2010 - 11:18
QUOTE(Palomina @ 2010 12 27, 11:44)
kad liesesnis kremas butu, tai galima pamazinti alieju kieki, taip pat galbut nedeti sviestu arba deti labai mazai.. vandens fazei suristi su aliejine naudoti ne vien emulsini vaska, bet ir ksantano guma..

Ačiū Palomina 4u.gif ksantano gumo dabar greit nenusipirksiu, nes tieeek visko prisipirkau, greit nebereikės, nes vieną daikčiuką pirkti turbūt neapsimoka, kai siuntimas kainuoja virš 8lt
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 27, 12:16)
Palomina, kas standina odą ? kokie aliejai ar dar kas iš ingridientų ? Jau ne 20 metų, norisi biški ir tokių priedų veiduko kremui  blush2.gif

tiesa pasakius nelabai domejausi blush2.gif man irgi ne 20 jau seniai, bet dar nenaudoju stangrinanciu priemoniu veidui..
reiketu tiesiog perziureti is naujo KN ir AN ir kt. alieju, hidrolatu, eteriniu alieju aprasymus ir derinti ka nors.. nes paprastai as megstu keli poveikiai, kad butu odai, tai ir stengiuosi paderinti ingridientus..

QUOTE(čikibari @ 2010 12 27, 12:41)
Ačiū Palomina  4u.gif ksantano gumo dabar greit nenusipirksiu, nes tieeek visko prisipirkau, greit nebereikės, nes vieną daikčiuką pirkti turbūt neapsimoka, kai siuntimas kainuoja virš 8lt

taip vien del ksantano neapsimoka siustis.. tai eksperimentuok su tuo ka turi..
Atsakyti
Sveikos, su gražiomis žiemos šventėmis Jus visas wink.gif
Mano Kalėdų išvakarės buvo darbingos, štai pasirodysiu ir savo darbo rezultatus smile.gif
Palominos įkvėptos vonios bombos, padailintos naminiu uogų sirupu. Mama netikėjo, kad tai mano gaminta. Spaudžiau formelėse iš coastal scents
user posted image
Dieviško švelnumo kūno sviestas. Sviestmedžių sviestas, kakavos sviestas, kokosų aliejus, keli skysti aliejai, gabalėlis rožių vaško, šlakelis glicerino ir keli lašeliai apelsinų ea.
user posted image
Veido kremų kampelis. Kairėj skirti tetų ir močiutės brandžioms veido odytėms. O Dešinej - sesutės jaunai odelei. Atsiliepimų labai lauksiu iš jų smile.gif
user posted image

pasibaigė mano emulsinis vaškas, bet nusipirkau KN skysto, tad sau reikės kažką su juo mąstyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flos: 27 gruodžio 2010 - 15:02
QUOTE(Flos @ 2010 12 27, 16:01)
pasibaigė mano emulsinis vaškas, bet nusipirkau KN skysto, tad sau reikės kažką su juo mąstyti smile.gif

kokiu fainumu prigaminai bigsmile.gif

pirkai KN skysta emulsikli? ar ne taip supratau? turejau ji, tai vien su juo kremas neiseis (cia perspeju jeigu ka)..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 27, 16:09)
pirkai KN skysta emulsikli? ar ne taip supratau? turejau ji, tai vien su juo kremas neiseis (cia perspeju jeigu ka)..

taip, tą patį smile.gif na, aš skaičiau, jog jis tinka pieneliams ir pan, aš galvoju su ksantanu truputi patirštinti, o su emulsikliu surišti fazes. na, man kremo kaip ir nebūtinai reikia, gal dar geriau būtų, mažiau veidą apsunkintų. smile.gif dabar pažiūrėjau jų tinkalalpyje nerašo kiek % vandens išlaiko, o aš pamiršau paklausti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2010 12 27, 16:18)
taip, tą patį smile.gif na, aš skaičiau, jog jis tinka pieneliams ir pan, aš galvoju su ksantanu truputi patirštinti, o su emulsikliu surišti fazes. na, man kremo kaip ir nebūtinai reikia, gal dar geriau būtų, mažiau veidą apsunkintų. smile.gif dabar pažiūrėjau jų tinkalalpyje nerašo kiek % vandens išlaiko, o aš pamiršau paklausti.  doh.gif

aaa jei su ksantanu dar darysi, tai gal kas nors ir iseis..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 27, 16:21)
aaa jei su ksantanu dar darysi, tai gal kas nors ir iseis..

Palomina, o kokius atsiliepimus turi apie šį emulsiklį? kažkaip nelabai optimistiškai mane nuteikei biggrin.gif
Atsakyti
pamacius Flos gaminius tai net seile nutyso biggrin.gif
Atsakyti