Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios V

QUOTE(Palomina @ 2010 12 26, 21:46)
o koks yra emulsinis vaskas?
as galvoju, kad jo gali buti per mazai  g.gif

iš aromanatural. sakot per mažai? tai kiek man jo dar dėti? ir vėl kaitinti, taip?
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2010 12 26, 21:49)
iš aromanatural. sakot per mažai? tai kiek man jo dar dėti? ir vėl kaitinti, taip?

o kuris is AN? tikiuosi ne BTMS biggrin.gif nes su juo labai panasiai gaunasi
Atsakyti
cetearyl wheat straw glycosides and cetearyl alcohol

va toks
http://www.aromanatu...nis-vaskas.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čikibari: 26 gruodžio 2010 - 21:10
QUOTE(čikibari @ 2010 12 26, 22:08)
cetearyl wheat straw glycosides and cetearyl alcohol

va toks
http://www.aromanatu...nis-vaskas.html

sita vaska esu turejus.. uztenka ir nedidelio kiekio kad kremas i krema panasus butu.. tai tada gal su vasko kiekiu pas tave viskas ok.. g.gif

net nezinau tada kodel nesigavo g.gif
Atsakyti
galvojau Palomina tikrai patars verysad.gif ar galėjau perkaitinti, kaip manai?
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2010 12 26, 22:26)
galvojau Palomina tikrai patars  verysad.gif ar galėjau perkaitinti, kaip manai?

pabandyk vandens vonelej pakaitint ir isplakti.. gal dar pasitaisys kas nors.. bet as jau buvau supratus, kad taip bandei daryti..
po to parasyk naujienas, nes idomu pasidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenytė @ 2010 12 11, 07:20)
Hialurono rūgštis netirpsta aliejuje, ji tirpi vandeny. Jums geriau reikėjo, jei dar nenorite gaminti kremo, t.y. emulsijos su vandenine dalimi, įlašinti hialurono į hidrolatą ir juo pasipurkšti prieš tepantis aliejiniu mišiniu. Dabar neištirpę ir nepasiskirstę mišinyje grynos hialurono rūgšties lašeliai gali gerokai sudirginti odą, nes jos koncentracija produktuose rekomenduojama viso labo iki 5 proc.. unsure.gif

Dėl proporcijų „kūrimo" aliejiniuose mišiniuose, tai, man regis, tikrai viskas gerai. Aišku, laikantis tikslių receptų ir rekomenduojamų aliejų proporcijų, gali tikėtis ingridientų sinergiško ir efektyvesnio veikimo, puikios konsistencijos/tekstūros ir t.t. Bet aš asmeniškai irgi mėgstu „kurti" biggrin.gif : išsinagrinėti produktų aprašymus, savybes, išsirinkti, kurie man atrodo geriausi-vertingiausi-aktualiausi-tinkamiausi, ir dėti juos krūvon, proporcijų dydį nusistatant pagal ingridiento patrauklumą-mėgstamumą.  biggrin.gif  Gal profaniškai skamba, bet bent jau veido mišinukai, pagaminti tokiu principu, ligi šiol gaudavosi stebuklingi, išties STEBUKLINGI wub.gif

O is kur siunciates hialurono rugsti, kokia kaina?
Atsakyti
taigi vakar dar kaitinau ir plakiau, dar bičių vaško įmečiau gabaliuką tongue.gif galvoju kas bus tas bus cool.gif po to vėsinau , gavosi toks lydyto sviesto mišinys skystas. viską metusi nuėjau miegoti, širyt radau sukietėjusį bigsmile.gif išmaišiau ir gavau va tokią masę
user posted image

nežinau koks turi gauti kremas, bet šis toks riebalas kai pasitepi ant odod blizga. bandžiau veidui, odos netempia, susigėrė , tik liko blizgus. Tiesą sakant aš jį dariau egzemai gydyti blush2.gif tai naudosiu ant kūno o ne veidui. va dukrytei veidukas buvo pabertas, patepiau tai lyg gražesnis pasidarė bigsmile.gif

norėčiau pasidaryti veidui, bet kad nepaliktų blizgančios plėvelės. ką darau ne taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(laur* @ 2010 12 26, 19:33)
o ar naudojate roziu vandeni kurnors?  4u.gif  viena ar kaip komponenta? ax.gif

naudoju plaukams: istirpnu fitokeratinus, pantenoli, kartais ea kokio nors lasa, purskiu plaukus. Kremu gamybai. Kaip tonikas veidui, arba tiesiog po plauku plovimu juos apipurskiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif perverciau tema.....ir dar keleta jusu blogu.Labai noriu pasigaminti paprasta drekinamaji kremuka,nes dabar tepu tik kokoso aliejum.Gal galetumet padeti blush2.gif
Papildyta:
Palomina,jusu bloge radau receptuku,vienas is ju su morku ea.Sakykit, o jei pakeisti mastikos vandeni ir gelsvuju sekluciu ea, i paprasta distiliuota vandeni ir koki nors kita man tinkanti ea? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 27 gruodžio 2010 - 10:29
QUOTE(čikibari @ 2010 12 27, 10:42)
taigi vakar dar kaitinau ir plakiau, dar bičių vaško įmečiau gabaliuką  tongue.gif galvoju kas bus tas bus  cool.gif po to vėsinau , gavosi toks lydyto sviesto mišinys skystas. viską metusi nuėjau miegoti, širyt radau sukietėjusį  bigsmile.gif išmaišiau ir gavau va tokią masę

nežinau koks turi gauti kremas, bet šis toks riebalas kai pasitepi ant odod blizga. bandžiau veidui, odos netempia, susigėrė , tik liko blizgus. Tiesą sakant aš jį dariau egzemai gydyti  blush2.gif tai naudosiu ant kūno o ne veidui. va dukrytei veidukas buvo pabertas, patepiau tai lyg gražesnis pasidarė  bigsmile.gif

norėčiau pasidaryti veidui, bet kad nepaliktų blizgančios plėvelės. ką darau ne taip  g.gif

nu va, i krema jau panasu thumbup.gif
riebalas gali buti del to, kad sio kremo sudetyje yra daug sviestu ir dar biciu vasko idejai.. ir siaip gi nemazas procentas aliejines fazes..
kad liesesnis kremas butu, tai galima pamazinti alieju kieki, taip pat galbut nedeti sviestu arba deti labai mazai.. vandens fazei suristi su aliejine naudoti ne vien emulsini vaska, bet ir ksantano guma.. tada automatiskai mazeja emulsinio vasko kiekis kreme ir kremas gaunasi daug lengvesnis..

QUOTE(o-pa-pa @ 2010 12 27, 11:28)
Sveikos merginos 4u.gif perverciau tema.....ir dar keleta jusu blogu.Labai noriu pasigaminti paprasta drekinamaji kremuka,nes dabar tepu tik kokoso aliejum.Gal galetumet padeti blush2.gif

na tai kaip mes galim padeti jei nezinom konkreciu noru?
Papildyta:
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 12 27, 11:41)
Palomina,jusu bloge radau receptuku,vienas is ju su morku ea.Sakykit, o jei pakeisti mastikos vandeni ir gelsvuju sekluciu ea, i paprasta distiliuota vandeni ir koki nors kita man tinkanti ea? blush2.gif

galima keisti tikrai smile.gif
kuri krema ten nusiziurejai? gal dar kokiu pastabu turesiu del jo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 27 gruodžio 2010 - 10:45
Aciu 4u.gif noriu paprasto drekinancio, priemoniu kolkas dauk neturiu.Jusu bloge nemazai receptu su komentarais,manau tikrai eksperimento budu iseis ka nors pasidaryti. smile.gif

Nusiziurejau ta,kuri gaminot sau.Su morku,gelsvuju sekluciu ea,saltalankio aliejum.Mano oda normali,bet T zona linkusi siek tiek riebaluotis,poros pasipletusios.Tik pasigalvosiu kuo pakeisti ingridientus kuriu neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 27 gruodžio 2010 - 10:53