Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios V

Su Sv.Kaledomis visas 4u.gif
mamytes, o kur galima pigiau nusipirkti kremui stiklini buteliuka 60ml.? Beje, ar yra skirtumas plastikas, ar stiklas? g.gif Ieskau kazkokios LT pardes-gamintojo taros, o ne visiems gerai zinomu nuorodu.
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2010 12 26, 12:34)
Geru svenciu visoms,  newyear.gif
Vakar dariau rimtesni kremuka, jau gavau visus uzsakytus produktus, su hidrolatu ir biciu vasku be termometro tai ir si syki gerai gavosi, perskaiciau kad viena moteris dare viska indelyje su dangteliu ir uzdarius suplake tai ir as taip bandziau, nes vaikas mazas neturiu daug laiko kuistis prie kremuku ir gavosi gerai neatsiskyre vanduo

Su Sventemis visas 4u.gif

tai vat ir as mastau, kai gaminau pirmaji savo krema, man nesusijunge pradzioj aliejus su hidrolatu, tai as kaitinau keleta kartu net, vis dapylinejau hidrolato, bet dhidrolata dapylinejau jau nesildzius, ir viskas kaito bendrai viename inde, ir galu gale susijunge normaliai, tai taip ir nesuprantu, kam kaitint atskiruose induose reikia, gal senbuves pakomentuotu 4u.gif
Atsakyti
darydama kuno sviesta tai kaitinau vandens voneleje iki 60 laipsniu..dejau manau 60 proc. kokosu 30 proc sviestmedzio ir 10 skystu...kazkas tokio...o jus gal darot nekaitindamos ? tik sukat ?

o nevykes riebos odos kremas tai atrodo kaip aliejuje plaukiojantis emulsiklio gabaleliai tai vanduo man atrodo bneatskyre..tepu ant veido nes gaila mest..bet labai jau nemalonus smile.gif

dar norejau paklaust ar galima i krema nuo spuogu deti 60 proc rozmarinu hidrolato ar nenudegins odos ?
ir kiek gramu yra nubrauktam paprastam arbatos sauksltelyje emulsiklio ? nes mano svarstykles gali 10 gramu pasvert bet 1 tai jau niekaip g.gif
Papildyta:
su sventem visas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atskridus @ 2010 12 26, 18:53)
darydama kuno sviesta tai kaitinau vandens voneleje iki 60 laipsniu..dejau manau 60 proc. kokosu 30 proc sviestmedzio ir 10 skystu...kazkas tokio...o jus gal darot nekaitindamos ? tik sukat ?

o nevykes riebos odos kremas tai atrodo kaip aliejuje plaukiojantis emulsiklio gabaleliai tai vanduo man atrodo bneatskyre..tepu ant veido nes gaila mest..bet labai jau nemalonus smile.gif

dar norejau paklaust ar galima i krema nuo spuogu deti 60 proc rozmarinu hidrolato ar nenudegins odos ?
ir kiek gramu yra nubrauktam paprastam arbatos sauksltelyje emulsiklio ? nes mano svarstykles gali 10 gramu pasvert bet 1 tai jau niekaip  g.gif
Papildyta:
su sventem visas  4u.gif

Kad rozmarinų hidrolatas gali nudeginti girdžiu pirmą kartą, gi juo galima purkšti ir veidą paprastai, naudoti vietoj toniko. Nors gal aš nežinau kažko, gal su kitomis medžiagomis jis kaip nors reaguoja g.gif

Kai aš gaminau kūno sviestus ištirpdžiau tik kietus sviestus, o kokosų aliejus bemaišant ištirpo. O temperatūra mano menkomis žiniomis nėra svarbi, reikia šildyti, kol ištirps smile.gif
Atsakyti
g.gif Prašau patarimo?
ar jeigu ataušęs kremukas atsisluoksniuoja vadinasi nebuvo pasiekta tinkama temperatūra? kaitinau jau porą kartų, Užkaista, viskas gerai, graži kremo masė .atvėsta ir atsisluoksniuoja doh.gif o gal reikia ko dar pridėti?
dėjau arbatiniais šaukšteliais blush2.gif
1a.š. jojobos
1a.š. taukmedžio
1a.š. mangų sviesto
1a. š. kokosų ir kakavos sviesto
3a.š. liepų hidrolato
3a.š. rožių hidrolato
1a.š emulsinio vaško

eterinių dar nelašinau, kol neišgaunu kremo masės doh.gif
receptas pačios sugalvotas blush2.gif
prašau patarimo kaip galėčiau pataisyti, kad neatsiskirtų fazės 4u.gif

taip atrodo atvėsęs mano kremas verysad.gif
user posted image

įtariu per daug emulsinio pridėjau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čikibari: 26 gruodžio 2010 - 19:37
QUOTE(Atskridus @ 2010 12 26, 18:53)
ir kiek gramu yra nubrauktam paprastam arbatos sauksltelyje emulsiklio ? nes mano svarstykles gali 10 gramu pasvert bet 1 tai jau niekaip  g.gif

paprastam saukstelyje berods 5 ml arba 3 gr g.gif

o as katik koki kuno krema susimeistravau wub.gif tik kvapas gana stiprus , matyt per daug EA pripyliau doh.gif dariau is Ylang Ylang ir Pelargoniju hidrolatu, EA, sezamo aliejaus , emulsinio vasko, GSE ir VitE ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mytee: 26 gruodžio 2010 - 19:31
o ar naudojate roziu vandeni kurnors? 4u.gif viena ar kaip komponenta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2010 12 26, 20:27)
įtariu per daug emulsinio pridėjau  g.gif

man panasiai yra buve, tiesiog per mazai vandenines fazes buvau idejus g.gif
Atsakyti
kaitinu trečią kartą doh.gif bandysiu pridėti dar 1a.š. hidrolato. gal dar kas patars mirksiukas.gif

žodžiu nesąmonė doh.gif net nebesigauna kremo masė kaitinant, kaip buvo pirmus kartus verysad.gif ogal perkaitinau?nes temperatūros nematavau. ką daryti????????
gaila tokių brangių priemonių verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čikibari: 26 gruodžio 2010 - 20:00
mano kremas va kaip ckibiri nuotraukoj atrode tas kur nesigavo...
Atsakyti
va va tai laukiam abi patarimų 4u.gif dėjau dar pora šaukštelių hidrolato, tai atvėsęs skystas gavosi. sunaudosiu rankoms tongue.gif pirmas blynas š.... tik įdomu dėl ko g.gif
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2010 12 26, 21:43)
va va tai laukiam abi patarimų  4u.gif dėjau dar pora šaukštelių hidrolato, tai atvėsęs skystas gavosi. sunaudosiu rankoms  tongue.gif pirmas blynas š.... tik įdomu dėl ko  g.gif

o koks yra emulsinis vaskas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 26 gruodžio 2010 - 20:48