Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios V

QUOTE(Palomina @ 2010 12 23, 12:59)
darysiu tuoj as vel krema - dovanai  biggrin.gif  jeigu nesigaus, tai  doh.gif  bet galvoju si karta det ir emulsini vaska ir ksantana.. idomu kas cia gausis nes dar taip nesu dariusi..

gavosi gavosi yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 12 23, 16:16)
nesigirk čia labai tokia išskirtine padėtim, kai faktiškai su šlepetėm gali nusileisti ir pasiimti savo produktus, o tai žinok, ir mes viską apie tave sužinosim, o tada jau... bash.gif  biggrin.gif

nesigiriu nesigiriu schmoll.gif
musit ? blink.gif gal nereikia ka console.gif ner ten ka apie mane suzinot, galiu viska pati papasakot, neturiu ka slept biggrin.gif
Atsakyti
o as savu kremuku pasitepliojau, nu ir visai nieko. Negaliu dabar juo skustis. Sakyciau tas pirmas blynas pusetinas visai biggrin.gif
o as is AZ parsisiunciau dar du emulsifikatorius , kai pradzia man, tai dar sistemos neatrenku blush2.gif parsisiunciau olive douceur ir cire emulsifiante nr.3.
Jau kai prisimakaliuosiu blush2.gif blush2.gif Paskaitysiu AZ, ten maciau yra parasyta proporcijos.
Buvau uzejusi i kvapu namus, tiksliau kur prekiauja kvapu namu produkcija. Bet nustebino, kad moteriskes ziniu turiu nuliu nuli doh.gif Nieko pasakyt ar patart negali, jei apraso nera, tai zinios lygios nuliui, net nezino ka parduoda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 23, 16:48)
Buvau uzejusi i kvapu namus, tiksliau kur prekiauja kvapu namu produkcija. Bet nustebino, kad moteriskes ziniu turiu nuliu nuli  doh.gif Nieko pasakyt ar patart negali, jei apraso nera, tai zinios lygios nuliui, net nezino ka parduoda  doh.gif

kur cia taip?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 23, 15:27)

koks gražus thumbup.gif

QUOTE(Mytee @ 2010 12 23, 15:36)
musit ?  blink.gif 

gal tik pagąsdinimo užteks cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 23, 11:01)
mano ziniomis glicerinas yra tirpus vandenyje arba spirite, o aliejuje netirpsta, taigi, tokio "daikto" kaip galvojate daryti nedaryciau  biggrin.gif

ech ..
ačiū už patarimą 4u.gif
teks galvoti kažką kitą
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 23, 16:49)
kur cia taip?

Kaune, Savanoriuose pries Hyper Maxima.
Atsakyti
Gal galit patarti kiek procentu i paakiu krema reikia deti kofeino? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 23, 09:39)
Labas rytas  4u.gif Labai ačiū visoms už patarimus 4u.gif
Jei dedamas tik vitaminas E, kaip suprantu jis silpnas konservantas, ir daugiau jokio kito neturiu, tai kremuka laikyt šaldytuve būtina ir kiek laiko ?

kadangi as irgi neturiu ir niekur nerandu jokio konservanto, tai ipyliau gera lasa vit E. man jau laikosi puikiai kremas 3 savaites. tiesa laikau saldytuve del viso pikto mirksiukas.gif
Atsakyti
VISOMS GRAZIU SVENCIU IR VISU SLAPCIAUSIU NORU ISSIPILDYMO !

user posted image
Atsakyti
visas su sventem smile.gif atbegu su klausymuku: ieskau kaip pasigamint veido sveitikli? Poroms ir negyvai odai nusveist.
Atsakyti
Geru svenciu visoms, newyear.gif
Vakar dariau rimtesni kremuka, jau gavau visus uzsakytus produktus, su hidrolatu ir biciu vasku be termometro tai ir si syki gerai gavosi, perskaiciau kad viena moteris dare viska indelyje su dangteliu ir uzdarius suplake tai ir as taip bandziau, nes vaikas mazas neturiu daug laiko kuistis prie kremuku ir gavosi gerai neatsiskyre vanduo
Atsakyti