Sveikutes, cia as vel gryztu su savo klausimeliais
planuoju gaminti kremukus pagal siuos receptukus:
Veido kremas sausai odai (100ml/g)
Riebalinė fazė (70-75 °C)
18ml Alyvuogių aliejaus
11 ml Simondsijų aliejaus
7g Emulsinio vaško
Vandens fazė (70-75 °C)
60ml Rožių arba Levandų hidrolato
3g/ml Glicerino
Trečia fazė (40-35°C)
0.6g/ml (12-15 lašų) Konservanto - greipfrutų sėklų ekstrakto
0.5g/ml natūralaus vitamino E
Ketvirta fazė (30-25°C)
0.5g/m (10-12 lašų) eterinių aliejų
Veido kremas brandžiai odai (100ml/g)
Riebalinė fazė (70-75 °C)
12ml Simodsijų aliejaus
4ml Alyvuogių aliejaus
4ml Avokado aliejaus
7g Emulsinio vaško
Vandens fazė (70-75 °C)
69ml Hamamelių hidrolato
3g/ml Glicerino
Trečia fazė (40-35°C)
0.6g/ml (12-15 lašų) Konservanto - greipfrutų sėklų ekstrakto
0.5g/ml natūralaus vitamino E
Ketvirta fazė (30-25°C)
0.5g/m (10-12 lašų) eterinių aliejų
Tai paskaiciavus emulsinis vaskas cia sudaro 7%, ar nebus kremas lb kietas? Nes kiek domejausi tai emulsinio vasko rekomenduojama i kremukus deti 2-5%.
Bandziau gamintis krema su biciu vasku ir dejau 2 g biciu vasko, 20 g vandenines fazes bei 28 g alieju, viska sveriau svarstyklemis ir gavosi man pienelio konsistencijos kremukas, tai mastau gal cia todel kad alieju ne ml matavau o sveriau?
Gal gaminant sverti tereikia tik birius produktus o visa kita matuoti cilindriukuose?